LG G2 Kullanıcıları Kulübü

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
telefonunuzun dokunmatik pad film kablosunda problem var yani temassızlık yapıyor. Cihazınızın garantisi vardır muhakkak servisine verip onarımını sağlayın. Zira bu problem gittikçe kronikleşir ve garantisi bittiğinde ise üzücü bir durum ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

Peki bu temassızlık telefonu kitleyip açınca nasıl düzeliyor. Donanımsal bi sıkıntı değil mi?

nemardr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güncelleme LG PC SUITE ile yapılabiliyor. Henüz ota'da çıkmadı. (32gb, 309k serisi)

repairman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki bu temassızlık telefonu kitleyip açınca nasıl düzeliyor. Donanımsal bi sıkıntı değil mi?
Donanımsal zaten arıza. çok küçük temassızlıklar söz konusu. Bu tip film kablolar eski lehimleme yöntemi ile değilde bir çeşit iletken yapışkanla bir birine yapıştırılıyor. Yapıştırma esnasında oluşabilecek çok küçük bir hata bile bu yapışkanın zamanla kalkmasına neden olabiliyor. Elektronik malzemelerin başlıca düşmanları ısı ve nemdir. E telefonlar da hem neme hemde çalıştığı için ısıya maruz kalıyorlar. Muhakkak üretim yapılırken bu tip prosesler gözden geçiriliyordur fakat bazen böyle şeyler olabiliyor. Forumu geçmişe doğru okursanız bir iki arkadaşta daha vardı böyle bir sorun.

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Donanımsal zaten arıza. çok küçük temassızlıklar söz konusu. Bu tip film kablolar eski lehimleme yöntemi ile değilde bir çeşit iletken yapışkanla bir birine yapıştırılıyor. Yapıştırma esnasında oluşabilecek çok küçük bir hata bile bu yapışkanın zamanla kalkmasına neden olabiliyor. Elektronik malzemelerin başlıca düşmanları ısı ve nemdir. E telefonlar da hem neme hemde çalıştığı için ısıya maruz kalıyorlar. Muhakkak üretim yapılırken bu tip prosesler gözden geçiriliyordur fakat bazen böyle şeyler olabiliyor. Forumu geçmişe doğru okursanız bir iki arkadaşta daha vardı böyle bir sorun.

Anladım teşekkürler ilginiz için. Şimdilik ben isteyerek baskı yapmadıkça bir sorun yok. Kendiliğinden temassızlığa yol açarsa giderim servise.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonumu ilk defa şarja taktım ve ekranda pil göstergesi çıktı yanında da kocaman sarı dikkat (ünlem) işareti. şuan şarjda ve telefonun üst kısmındaki kırmızı ışık yanıp sönüyor bu normal birşey mi acaba???

murat0671

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu telefon sifrelemeyi yapan varmı ne ise yariyo.. dosyaları mi sifreliyor acaba

kamilsen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Stock romda yenilik olarak neler var? Mesela onda da ağır çekim ya da ultra hd video çekim filan var mı?

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Sarj dolsun turkey 20byi flashlıycam hemen,belki 3-4gündür yaşadığım şarj sorununa cozum olur,hard reset atıp temiz bir kurulum yapacağım,görüşlerimi.paylaşırım burada.

Şarj 40% olsa bile güncelleme için yeterli ve flash tool ile yüklerken yarıda kalırsa bişi olmuyor

karakartal3424

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben lg g2 istanbul bilişimden aldım. Lg g2 türkiye room u yok önceden geldi 4.4 ama bir şey merak ediyorum şimdibenim room sürümüm ne oluyor ve telefon rootlu mu oluyor

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ben lg g2 istanbul bilişimden aldım. Lg g2 türkiye room u yok önceden geldi 4.4 ama bir şey merak ediyorum şimdibenim room sürümüm ne oluyor ve telefon rootlu mu oluyor

Root çok başka birşey. Sürümü de ayarlar, genel, telefon hakkında, yazılım bilgisine girip bakabilirsin.

erti97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 saat önce kurdum lg pc suite den. bahsedilen konularda düzelme var epey hızlanmış bana göre. bi süre sonra düzelir mı bilmiyorum ama şarj süresinde sıkıntı var gibi görünüyor çok çabuk azalıyor yüzdesi. kameraya baktım netleme sıkıntısı halen devam ediyor ve gece video çekimlerindeki o çamurumsuluk düzelmemiş

kullaniciismisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonumu ilk defa şarja taktım ve ekranda pil göstergesi çıktı yanında da kocaman sarı dikkat (ünlem) işareti. şuan şarjda ve telefonun üst kısmındaki kırmızı ışık yanıp sönüyor bu normal birşey mi acaba???

Şarja taktığınızda telefonunuz kapalı mıydı?

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
mobl veri ayarlarını bozdum sanırım mobil veriden nete giremiyorum h+ yazıyor ama mms wap bölümü var önceden avea internet yazan yer yok seçeneklerde bunu nasıl eri getircez napmamız gerekiyor arkadaşlar

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar 32gb modeli olupta güncelleme yapan arkadaşlar yorumlarını yazsa da bizde öğrensek güncelleme durumunu :)

16 gb G2 miz var diye hor görmeyin bizi :))

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Stock romda yenilik olarak neler var? Mesela onda da ağır çekim ya da ultra hd video çekim filan var mı?

Almanya kitkatın fm radyo olmayan versiyonu,bluetooth bugı da devam ediyor ben yükledim,sonra almanya kitkata geri döndüm .hiç bir ekstra özellik yok,knock code,ultra hd,slow motion yok herhangi bir şey.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
16GB kullananlar 32lik romları kurabilir ancak 32lik kullananlar 16lık rom kuramaz.

erti97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 saat önce kurdum lg pc suite den. bahsedilen konularda düzelme var epey hızlanmış bana göre. bi süre sonra düzelir mı bilmiyorum ama şarj süresinde sıkıntı var gibi görünüyor çok çabuk azalıyor yüzdesi. kameraya baktım netleme sıkıntısı halen devam ediyor ve gece video çekimlerindeki o çamurumsuluk düzelmemiş

Görmeyenler icin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar 32gb delta garantili (paralel ithalat) almak üzereyim. internetten değil satıcıdan elden alıcam. bunun için alır almaz satıcının gözü önünde ölü piksel testi yapmalımıyım? ölü piksel testi nasıl yapılır? alır almaz (satıcının yanında yada evde) ilk kullanım için neler yapmalıyım (ilk sarj, kalibrasyon vs)? lütfen acil yardım..