LG G2 Kullanıcıları Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ne ses kalitesi be LGde ne hoparlör ne de kulaklık ses kalitesi samsungdan iyi değildir.
LG g2 de 13 mp var tamam doğru, genel aydınlık olarak diğer s3ümle karşılaştırdığımda lg daha iyi, ama netlik ve flaslı yakın çekim konusunda s3 daha iyi.
kullanmadın bilmiyorsun diyenler, iki telefonum var biri G2 biri de s3.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Dün çektiğim fotoğraflar kamera performansı

3ary9ude.jpg

rupysuve.jpg

be4a3yda.jpg

u6a5ybep.jpg

ebune7ag.jpg

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar günaydın.. gpro2 romunu yukledikten sonra kendi kendine reset atmaya basladi telefon. Sik sik olmuyor ama insan tirsiyor normal mi bu durum?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Lg türkiye live chat bana kit kat güncellemesinin 20 nisan da olacağını kesin bilgi olduğunu yazdı.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Knock Code ile ilgili Bir Bilgiye ulaşabilen Varmı ?

İspanya Kaynaklı bir haber sitesinde LG G2 D802 için 5 Haziran Tarihini vermişler .

kronikzll

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Knock Code ile ilgili Bir Bilgiye ulaşabilen Varmı ?

İspanya Kaynaklı bir haber sitesinde LG G2 D802 için 5 Haziran Tarihini vermişler .

Knock code'u çok fazla gözünüzde büyütmeyin bence. Gpro2 Rom attım onda var. Ama çok hoşuma gitmedi. Arkadaşım benim kombinasyonu çözdü ilk görmede açtı telefonu. Ben yüz tanıma kullanıyorum. Suya sabuna dokunmadan açılıyor telefon.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Knock code'u çok fazla gözünüzde büyütmeyin bence. Gpro2 Rom attım onda var. Ama çok hoşuma gitmedi. Arkadaşım benim kombinasyonu çözdü ilk görmede açtı telefonu. Ben yüz tanıma kullanıyorum. Suya sabuna dokunmadan açılıyor telefon.

Yok yaf G Pro 2 var İş Arkadaşımda Gösterdiği Halde Çözemedik Bakın iyi İzleyin dedi :) Yalnız 4 Kombinasyonlu Yaptıysan Kolay Çözülmüş Olabilir , 8 Kombinasyonlu Benim Bahsettiğim

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Gerek varmi o romu yuklemeye bende kitkat var zatende de bu romu yuklemek icin nedenler nelerdir?

denizsener

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle herkese merhaba G2 aldım gayet memnunum ama menü arayüzünü düzenlemeye çalışırken uygulamalar birbirinin üstüne geldiğinde bazen yeni klasör açılmıyor bazı uygulamalarımı bu yüzden kullanamıyorum ne yapmalıyım
bu sorun sadece g2 de mi yoksa bütün androidlerdemi oluyor bilmiyorum şimdiden teşekkürler

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Aynen öyle oluyor pekte takmiyorum direk uzerine cekme uygulamanin biraz fasol cek yandan assagiya dogru :D

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Gelir bahar ayları gevşer gönül yayları :P

kronikzll

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yok yaf G Pro 2 var İş Arkadaşımda Gösterdiği Halde Çözemedik Bakın iyi İzleyin dedi :) Yalnız 4 Kombinasyonlu Yaptıysan Kolay Çözülmüş Olabilir , 8 Kombinasyonlu Benim Bahsettiğim
Kombinasyonu arttırdın mı tamam çözülmesi zor ama boşa uğraşmak gibi bir şey. Telefona 8 kez vuracaksın da açılacak. Uğraş babam uğraş :) Ha şu var, çok önemli bilgiler olur da yüksek güvenliğe işhtiyaç olur bir şey diyemem. Ama günlük kullanımda telefon etmek için bir kaç adım da telefonu açmak varken 7-8 kez telefonla uğraşmak bence vakit kaybı. Bence yani.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Gerek varmi o romu yuklemeye bende kitkat var zatende de bu romu yuklemek icin nedenler nelerdir?
Buradan bakabilirsiniz.
http://forum.shiftdelete.net/lg/367563-lg-g2-icin-g-pro-2-port-rom-yuklenmesi-ve-ozellikleri.html

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Beyler bişey sorcam bu rom kumrma işi rom maneger dan yapılamaz mı ?

agrta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Su guncelleme bi gelse de apple ve samsungculari sustursak:)

zfemx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
xda da sürüyle 4.4.2 romu var ne gerek var güncellemeye 4.4.2 gflex romları bile çıktı ister gflex ister g pro 2 ister g2 romu seç beğen kur :) hepsi birbirinden güzel ve stabil...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba 32 gb lık modeli almayı düşünüyorum ses kalitesi-yüksekliği nasıl? teşekkürler

hasankaan35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bende bugün lg g2 aldım ve alır almaz geri gönderdim.bizdeuygundan aldım.öncelikle olay su sekilde kargoda ölü piksel testi falan kontrol sıkıntı yok.ama eve gelince kurcalmaya başalyınca deli gibi ısınmaya başladı scroll yaptıgım halde sadice.Bende arayıp sordum gönder değişimini yapalım hemen dediler ve gönderdim velasıl lg g2 maceram 1 güncük sürdü.umarım degişim yapılır.
Sizce bu ısınma normalmidir.Birde ekranda normal bakışta belli olmayan fakat güneş ısıgında değişik açılardan bakıldıgında hafif beliren dikey çizgiler normalmidir. bilgi verirseniz en azından biraz rahatlarım yada daha fena olurm :D :D Bugün benim için vahim bi gündü .şimdiden teşekürler.+( 250 -300 fazla verin sağlam yerden alın malum şemsiye açılmamak üzere bende artık :D :D:hammer: )

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
arkadaşlar bende bugün lg g2 aldım ve alır almaz geri gönderdim.bizdeuygundan aldım.öncelikle olay su sekilde kargoda ölü piksel testi falan kontrol sıkıntı yok.ama eve gelince kurcalmaya başalyınca deli gibi ısınmaya başladı.scroll yaptıgım halde sadice.Bende arayıp sordum gönder değişimini yapalım hemen dediler ve gönderdi velasıl lg g2 maceram 1 güncük sürdü.umarım degişim yapılır.
Sizce bu ısınma normalmidir.Birde ekranda normal bakışta belli olmayan fakat güneş ısıgında hafif beliren dikey çizgiler varmı. bilgi verirseniz en azından biraz rahatlarım yada daha fena olurm :D :D Bugün benim için vahim bi gündü .şimdiden teşekürler.+( 250 -300 fazla verin sağlam yerden alın)

Dikey çizgiler herkeste var, bence ısınması normaldir sürüm 10c ise, siz hiç s4 falan kullandınız mı biraz kurcalıyınca alev topuna dönüyor s4,bence gereksiz yerw yollamışsınız geriye.

hasankaan35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dikey çizgiler herkeste var, bence ısınması normaldir sürüm 10c ise, siz hiç s4 falan kullandınız mı biraz kurcalıyınca alev topuna dönüyor s4,bence gereksiz yerw yollamışsınız geriye.

cavap için teşekür ederim.evet s4 le aynı sürlerde geziniyoruz ama benim cihazda aşırı bi ısınma oluyo dedigim gibi meü arası geçişte bile .özellikle kameranın oldugu yer ve üst kısımları umarım gereksiz bi maceraya girmemişimdir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:biggrin::biggrin::biggrin:hasankaan senin aldığın o lg g2 üretim hatasıdır telefon sahibiyim telefonum da modern combat 4 gta san gibi ağır oyunlar olduğu ve saatlerce oynadığım halde hiçbir şekilde fiziksel olarak hissedilebilecek bir ısınma olmuyor

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
cavap için teşekür ederim.evet s4 le aynı sürlerde geziniyoruz ama benim cihazda aşırı bi ısınma oluyo dedigim gibi meü arası geçişte bile .özellikle kameranın oldugu yer ve üst kısımları umarım gereksiz bi maceraya girmemişimdir

O zaman problem olabilir yalnızca oyunlarda ve 3G açık+parlaklık çok yüksekse anca ısınır,benim telefon oyunlar hariç pek ısınmıyor

hasankaan35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
insallah firma sorun çıkartmaz parada gitti telofonda gitti elde kaldı benim takoz.

bLack3ds

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
g2 de şebeke üzerinden görüntülü görüşme yapılmıyor.başka rom yüklersek bu özelliği getirebilir miyiz ? illa internet paketi mi almak zorundayız. g pro 2 romu port edilmiş telefonum geldiğinde ilk yapacağım şey yüklemek olacak.acaba bu romda şebeke üzerinde görüntülü görüşme desteği var mı ? yükleyen arkadaşların görüşlerini bekliyorum

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Öncelikle herkese merhaba G2 aldım gayet memnunum ama menü arayüzünü düzenlemeye çalışırken uygulamalar birbirinin üstüne geldiğinde bazen yeni klasör açılmıyor bazı uygulamalarımı bu yüzden kullanamıyorum ne yapmalıyım
bu sorun sadece g2 de mi yoksa bütün androidlerdemi oluyor bilmiyorum şimdiden teşekkürler

Bazen olabilir, tam üzerine denk getiremiyor olabilirsiniz. Bazen biraz sağına ya da soluna gelirse üzerine tuttuğunuz uygulamayı yana kaydırır. Klasörün açılmaması ile uygulamaları kullanamamanız arasında nasıl bir alaka var anlamadım.