OxyGEN
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 20
v4.2 yüklemişşin ondan olabilir. v4.3 var onu yükle istersen. Daha stabil.Arkadaşlar işte benim telin son hali. Bu romu yükledim yalnız radyo hala yok. Bundan önce yine bir rom yüklemiştim onda da yoktu. Acep sonradan bir işlem daha mı yapmak gerekiyor?![]()
v4.2 yüklemişşin ondan olabilir. v4.3 var onu yükle istersen. Daha stabil.
OptimusRs-LG G Pro 2 Port For LG G2-V4.3p.zip
https://portal.superdepo.net/Shares/Home.aspx?ShareID=5f8c64cc-4741-4e92-990e-8d0342469277
Aslında bende iki rom da mevcut. Ama ilk 4.3 olanı yükledim, ekran otomatik dönme özelliği çalışmadı![]()
arkadaşlar benim batarya ilgili sorunum var şarjım eskiden rahat 2-3 gün gidiyordu şimdi ise tam 1 gün gidiyor. kullanıma baktığımda en fazla kullanan android sistemi gözüküyor bu normal mi benim sistemdemi bir sorun var. telefonu full dolduğunda hemen çekmiyorum 1 saat bekleyip ondan sonra şarjdan alıyorum wifi yi genellikle kullanıyorum, 20 dk kadar oyun oynuyorum facebook a giriyorum ama tlefon 2-3 haftadır bu duruma geldi. internette araştırdım bazı kullanıcılar şarjları %50 iken 5-6 saat ekran süresi alıyor ben tam şarjla 5 saat alıyorum. yardımlarınızı bekliyorum. resim nasıl koyulur bilmediğim için resim koyamadım ama şuan şarjım %50 en fazla şarj tüketen android sistemi %40 gözüküyor.
download moda girip flash tool yardımı ile rom atmanı tavsıye ederim bosu bosuna dosyalarını sılmecustom yüklerken reset atıldı telefona ve telefon lg logosunda kaldı açamıyorum lütfen yardımcı olun hard reset mi atayım
telefon kendini zor durumda hissetmişSimdi reset atti durduk yere :s ama cok guzel
hiçbir fikrim yok kardeşim ya, [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] e sor o anlar program işlerindenArkadaslar cihazimda 4.4.2 resmi kitkat yuklu. Fakat cihazimda yarim saat oyun oynadiktan sonra Maalesef durdu diyip oyun kapaniyor. Kucuk oyunlardada.aynisini yapiyor, buyuk oyunlardada yapiyor. Cok oyun oynayan birisi degilim, fakat telefonu kizima verdigimde yarim saat oyun oynayabiliyor, sonra oyun kapandi diye geliyor yanima. Bu sorun neden olabilir? Ram konusunda sıkinti yok 500 mb civarinda bos ram var. Bu durum canimi sıkmaya basladi.
götürür tabikiAbiler LG G2 kaç sene gider almayı düşünüyorumda3 sene götürürmü
Abiler LG G2 kaç sene gider almayı düşünüyorumda3 sene götürürmü
Arkadaşlar s.a.
Bildiğiniz üzere telefonda Defter uygulaması var, üzerinde yüklü olarak geliyor. Bu uygulamada bazı notlar aldım ve bu notlara şifre koydum. Ancak birkaç gün önce farkettim ki o şifreli notlarım kaybolmuş, yok. Şifresiz olan notlar duruyor ancak şifre koyduğum notlar yok, görünmüyor. Silindi mi noldu? (Biri silmiş olsa desem silemez çünkü şifre var!) Uygulama da mı bir sorun var? O notlarımın geri gelmesi için ne yapmam lazım? Böyle bişey başına gelen var mı?
Ustad o duvar kagidini orginalini bana upload edermisin rica etsm
selam tavsiyem kesinlikle lg g2 asla pişman olmazsın bundan 2 ay önce teknosada baktım 32 gb lg g2 1799 tl idi sefaköyde airport avm ye gittim orda lg mağazasından türkiye lg garantili 32 gb g2 yi 1500 tl fiyata aldım cok memnunum özellikle şarjı inanılmaz dayanıklı iddaa ediyorum galaxy s4 -htc one-iphone 5 ve 5s ten üstün sony ıxperia z1 ve galaxy note 3 ile aynı sayılır bugüne kadar çok sayıda üst model tel. kullandım böylesini görmedim
O değilde benim twrp bozuk sanrım ya 4 tane rom denedim hepsinde de failed verdi[MENTION=374275]Bloother[/MENTION]
ahahahahahTelefon bile yeter artik diyor. Twrp bikti usandi sen sikilmadin ya. O degil de Yine son dakika golu yedik![]()
ahahahahah![]()
son dakka golü çok koyar adama
![]()
napacan müzik arşivini yaKahroldum. Müzik arşivi yapmam lazim artik ya![]()
Metroda iyi oluyor yanapacan müzik arşivini ya![]()
Hâlâ metro mu beklıyon da sankiMetroda iyi oluyor ya![]()