LG G2 Kullanıcıları Kulübü

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Hiic anlamam. Google play hizmetleri dun rom degistirdigimde surekli durduruldu hatasi veriyodu. Sildim tekrar yukledim. Bunun bir alakasi olabilirmi bildirim sorunuyla?
bana sorarsan alakası yok, hangouts a gel bi

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] dedigin yavas agir cekim bende neden olmuyor youtube acik olsa cektigim videoyu koycaktim ama bildigin normal cekiyor yine

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
@OxyGEN dedigin yavas agir cekim bende neden olmuyor youtube acik olsa cektigim videoyu koycaktim ama bildigin normal cekiyor yine
ben yükleyebilirsem bnm vıdeoyu ve uhd yı yuklemeye calıscam ttnet ıle, haydi bakalım

- - - Mesaj Güncellendi - - -

@OxyGEN dedigin yavas agir cekim bende neden olmuyor youtube acik olsa cektigim videoyu koycaktim ama bildigin normal cekiyor yine
elini cok hızlı gecir sonra yavas yavas hızını azalt bi de oyle bak

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Tamam geldim. Tpatalktan hic bildirim almiyorum. Faceden bildirim almiyorum. Dun aliyordum ama.
neler yaptın 1 gunde telefona ya :D

Beyler LG g2 kullanıcısıyım bende bugün LG backuptan verileri yedekledim sonra telefon uyarı verdi yedeği başka bir yere alın diye bende Flash belleğe kopyaladım.Şimdi telefona atıp geri yükleme yapacam hata veriyor ne yapmam lazım baya fotoğraf ayar vs vardı.Bilen varsa bir yardımcı olsa süper olur yaf.
buldum sorunu,
1. android sürümü aynı mı
2. rom aynı mı
3. root var mı
4. lg backup dosyaları buyuk bir dosya mı yoksa 100 mb fln mı

montecarlo_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bataryası ve ekran ı bana zayıf geldi. Herkesin düşüncesi farklıdır tabiki.

öyle diyorsun da geçen yıl S4 çıkar çıkmaz aldım ve ikinci haftadan itibaren donmalar, kasmalar olmaya başladı. üstelik şarj diyosun ama S4 gece %100 iken sabah uyandığımda çoğu zaman %90a düşüyordu. ekrana gelince zaten görmediğin apaçık ortada.
G2 şarjı gece uyuduğumda %100 sabah uyanıp işe gidiyorum saat 10a kadar bile %100 seviyesinde kalabiliyor :)
senin yaptığın marka hayranlığından başka bir şey değil :)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
öyle diyorsun da geçen yıl S4 çıkar çıkmaz aldım ve ikinci haftadan itibaren donmalar, kasmalar olmaya başladı. üstelik şarj diyosun ama S4 gece %100 iken sabah uyandığımda çoğu zaman %90a düşüyordu. ekrana gelince zaten görmediğin apaçık ortada.
G2 şarjı gece uyuduğumda %100 sabah uyanıp işe gidiyorum saat 10a kadar bile %100 seviyesinde kalabiliyor :)
saat 10 a kadar mı, sen cok kullanıyosun kardeşim sanırım, telefonla internet hep acık parlaklık sonda ama saat 1 e kadar 100% gidiyorum snra dayanamayıp bitirmeye calsıyorum ve 1.5-2 gun daha kullanıyorum :D

saat 10 a kadar mı, sen cok kullanıyosun kardeşim sanırım, telefonla internet hep acık parlaklık sonda ama saat 1 e kadar 100% gidiyorum snra dayanamayıp bitirmeye calsıyorum ve 1.5-2 gun daha kullanıyorum :D

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
ben yükleyebilirsem bnm vıdeoyu ve uhd yı yuklemeye calıscam ttnet ıle, haydi bakalım

elini cok hızlı gecir sonra yavas yavas hızını azalt bi de oyle bak

Hahaha uhd yukluycen hemde ttnetle ttnetin kendisi bile inanmaz :)

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
13 saati gectim suan ve %59 oldu :) ama hala bildirim alamiyorum :D

NSIndestructibL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
neler yaptın 1 gunde telefona ya :D

buldum sorunu,
1. android sürümü aynı mı
2. rom aynı mı
3. root var mı
4. lg backup dosyaları buyuk bir dosya mı yoksa 100 mb fln mı
Evet sürüm aynı 4.2.2 romu da aynı root yok ve 2.32 GB boyutu var.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar lg nin kendi arayüzünü hiç sevmiyorum çok cici dolu saf androidin temasına da aşığım telefonu tamamen saf android temasına ayarlamak için bi sürü program indirmek gerekiyor en başta launcher launcher indirdiğim zaman da knock on sadece bar'a basınca çalışıyor sanal tuşlar ve yukardaki bar saydam olmuyor vesaire vesaire rom root da atmak istemiyorum telefonum tertemız garantisini kaybetmek istemiyorum tema indirdiğim zamanda çok az etkiliyor benim istediğim root attığımdaki görüntü olsun biliyorum baya problemli biriyim ama yapılabilecek bir şey varmı şimdiden çok teşekkürler

NSIndestructibL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
peki aldıgın hata nedir?
Flash bellekten telefona kopyalarken USB aygıtı beklenmedik şekilde çıkartıldı hatası veriyor.Pcde de kopyalanamadı hatası.Daha önce aldığım bir yedeği PC'ye atmıştım sonrada telefona bu sefer sorun nedir anlamadım.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Flash bellekten telefona kopyalarken USB aygıtı beklenmedik şekilde çıkartıldı hatası veriyor.Pcde de kopyalanamadı hatası.Daha önce aldığım bir yedeği PC'ye atmıştım sonrada telefona bu sefer sorun nedir anlamadım.
team viewer ıd ve sıfreyı ozel mesaj ıle at bana da bi de ben bakıyım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler bu güncellemeyi ne zaman alıcaz her gün kontrol etmekten sıkıldım (: Arkadaşta Z1 var onlar çoktan aldı biz hala bekliyoruz...

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bugünkü ekran süresi. Full wifi ve yarım saat de telefon görüşmesi.

e9ezymyg.jpg

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Arkadaşlar daha beklemek lazım miş 4,4 için buyrun :) :confused:
a2a8a9ub.jpg

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] susuzluktan ölecek tel :) [MENTION=373612]brkytml[/MENTION] haklısın sırf o noktaya dikkat çekmek için paylaştım. Türkiye ekibinde iş yok. O yuzden destek hakkındaki kötü isim tabusunu yikmamak için uğraşıyorlar.

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] susuzluktan ölecek tel :) [MENTION=373612]brkytml[/MENTION] haklısın sırf o noktaya dikkat çekmek için paylaştım. Türkiye ekibinde iş yok. O yuzden destek hakkındaki kötü isim tabusunu yikmamak için uğraşıyorlar.

Kardes dedik Kore savasinda dedelerimiz dedik bunu mu hak ettik beee eyyyyyy Guney koreee...

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
İphone 'daki gibi uçak modunda şarj et :) belki daha hızlı olur

NSIndestructibL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler LG backupta sorun varmış yedeklediği dosya hatalı bu yüzden taşınmıyor kısacası lgye güvenerek hata yaptım.Tüm bilgilerimi kaybettim.Telefondaki ayarlar sonradan kaydettiğim numaralar belgeler notlar ssler müzikler duvar kağıtları videolar aklınıza ne gelirse hepsi gitti.Size de tavsiyem telefonun yedeklemesine güvenmeyin dosyalarınızı bizzat kendiniz yedekleyin.İyi forumlar hepinize.Yardım etmeye çalışan arkadaşa da teşekkür ediyorum.