LG G2 Kullanıcıları Kulübü

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Rootlara takilmayin yaaa.cok sey bekliyonuz telden ama siz :D :D :D
422 olun gitsin.tlfnun dili olsada konussa ne cekti sizden:)

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Nyse mustafacim aksam birlikteyiz yine :P

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Rootlara takilmayin yaaa.cok sey bekliyonuz telden ama siz :D :D :D
422 olun gitsin.tlfnun dili olsada konussa ne cekti sizden:)
aynen ya :D ama fazla ugrasmak istemeyenler için cmd komut dosyam gelişmeye devam ediyo :D belki ilerde arayüz ile çalıştırırım :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Nyse mustafacim aksam birlikteyiz yine :P
aynen :D
rom silcem fln demişin :D rom silersen anca custom recoveryde silersin ve onunda hemen ardından custom bir rom yuklemelisin :D yani rom silmek yok :D sadece yeni rom yukleyip eski romun kalıntılarını sılme var :D bu arada lenovo g570 klavye fiyatı kaç tl bileliniz var mı :D bu forum işi klavyeme pek yaramadı da :D

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Orjinal QuickWindow beyaz kılıf kullanıyorum biraz kirlendi nasıl temizlemeliyim zarar vermeden ?

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
aynen ya :D ama fazla ugrasmak istemeyenler için cmd komut dosyam gelişmeye devam ediyo :D belki ilerde arayüz ile çalıştırırım :D

aynen :D
rom silcem fln demişin :D rom silersen anca custom recoveryde silersin ve onunda hemen ardından custom bir rom yuklemelisin :D yani rom silmek yok :D sadece yeni rom yukleyip eski romun kalıntılarını sılme var :D bu arada lenovo g570 klavye fiyatı kaç tl bileliniz var mı :D bu forum işi klavyeme pek yaramadı da :D

Rom deil root ya :D

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar cihazı güncelledikten sonra avea internet ayarları sorunu yaşıyorum ayarları nasıl yapacağım avea olan yardım edebilir mi ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaşlar cihazı güncelledikten sonra avea internet ayarları sorunu yaşıyorum ayarları nasıl yapacağım avea olan yardım edebilir mi ?

Ohoo hiç takip etmiyonuz konuları :D rehber konusunun son sayfalarında vardı.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
revude8e.jpg

NSIndestructibL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler LG g2 kullanıcısıyım bende bugün LG backuptan verileri yedekledim sonra telefon uyarı verdi yedeği başka bir yere alın diye bende Flash belleğe kopyaladım.Şimdi telefona atıp geri yükleme yapacam hata veriyor ne yapmam lazım baya fotoğraf ayar vs vardı.Bilen varsa bir yardımcı olsa süper olur yaf.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Sanırım yanlış link attınız önceki kopyaladığınız şey :D

Hayır ya tapatalk sorunları işte. :D doğru kopyalıyorum ama forumdan alakasız mesajın linkini alıyor. O yüzden kopyalayamıyorum maalesef. Benim açtığım Rehber konusunda son sayfadan başa doğru sardır. Denk gelirsin. Çok uzak değil. Sondan 100. Mesaj falan.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Telefonu yeniden başlattım sorun çözüldü arkadaşlar yinede sağolun :)

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
yavas cekim, cekim hizini dusuruyo,

Aynen denedim. Hani su filmlerdeki gibi 3 kisinin yanyana agir bi sekilde ilerledigi cekim slow motion arkadaslari cektim ama ayni bildigin akiyor video nerde agir cekim bi ayari olmali bunun xda ya baktim cozum varmi diye yok [MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] sendede akicimi cekiyor yoksa bildigin video gibimi cekiyor ha burarada uhd modunda cekim yaptim full hd tvde acmadi video desteklenmedi cerceve hizi desteklemiyor dedi gerci videoyu convert edip yine acardim ama youtubedaki 4k videolari tvde aciyodu o zaman youtube goruntuleri upscale ediyor yada cakma 4k onu tam bilemedim ama su var 4k video kendimi cektim u yuzumu burnumun ustundeki minik siyah noktalara kadar ayrintili ayna karsisinda baktigim halde bile goremiyodum renkler cok canli cok detayli ortalama 60 dakikalik. Bir video cekerseniz uhd de yaklasik 30. 40 gb yer kapliyor

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Aynen denedim. Hani su filmlerdeki gibi 3 kisinin yanyana agir bi sekilde ilerledigi cekim slow motion arkadaslari cektim ama ayni bildigin akiyor video nerde agir cekim bi ayari olmali bunun xda ya baktim cozum varmi diye yok @OxyGEN sendede akicimi cekiyor yoksa bildigin video gibimi cekiyor ha burarada uhd modunda cekim yaptim full hd tvde acmadi video desteklenmedi cerceve hizi desteklemiyor dedi gerci videoyu convert edip yine acardim ama youtubedaki 4k videolari tvde aciyodu o zaman youtube goruntuleri upscale ediyor yada cakma 4k onu tam bilemedim ama su var 4k video kendimi cektim u yuzumu burnumun ustundeki minik siyah noktalara kadar ayrintili ayna karsisinda baktigim halde bile goremiyodum renkler cok canli cok detayli ortalama 60 dakikalik. Bir video cekerseniz uhd de yaklasik 30. 40 gb yer kapliyor
yoo ben denedim bayaa yavaslatıyo , elimi hızlıca gecırmeme ragmen yavaslattı

Benim soruna da bir el ataydınız :)
Kardeş ya program yazmakla uğratığım için senin sorunu hiç duymadım ben :) sorun neydı acaba :)

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Sanki microsoftta calisiyor. Porgram yaziyomus. Peeeh [MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION]

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
inşallah :D vbasic ile başla dendi acemiyim diye, neresi basit bunun ya :D

Hiic anlamam. Google play hizmetleri dun rom degistirdigimde surekli durduruldu hatasi veriyodu. Sildim tekrar yukledim. Bunun bir alakasi olabilirmi bildirim sorunuyla?