LG G2 Kullanıcıları Kulübü

eren1515

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar telefonu 1 aydır kullanıyorum batarya gayet iyiydi.Normal kullanımda 55-60 saatleri görüyordum.Son 1 kaç gündür uyku modunda çok sarj gitmeye başladı yüzde 6-7 gidiyor geceden sabaha .Batarya ilk zamanlardaki performansı vermiyor neden acaba ? Fikri olan varsa sevinirim.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
arkadaşlar telefonu 1 aydır kullanıyorum batarya gayet iyiydi.Normal kullanımda 55-60 saatleri görüyordum.Son 1 kaç gündür uyku modunda çok sarj gitmeye başladı yüzde 6-7 gidiyor geceden sabaha .Batarya ilk zamanlardaki performansı vermiyor neden acaba ? Fikri olan varsa sevinirim.

Son zamanlarda kurduğunuz herhangi bir uygulamadan kaynaklanıyor olabilir. Telefonu bırakırken yeniden başlat diyerek bırakın. Tabi PIN kodunu da girmeyi unutmayın.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

root yapiosun ama :D

Zaten download modda rooted yazıyordu. bari root yapayım da tam olsun dedim :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Şimdi bu Adaway niye çalışmadı. -_- her zaman kullandığım program bu kez çalışmadı. Kopyalama başarısız diyor.

menmoli

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kılıf alana telofon hediye tasitle. Birde tekno marketlerdede hediye paketi alana taksitle Telofon hediye :) Her yasada bir açık bırakılır kasıtlı olrak.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Rootladıktan sonra telefon aklını yedi. Bluetooth sorunu oluştu. Bluetooth'u hiç açmadım halbuki. Ve pil göstergesinde sadece bu uygulamalar var.
qeve2ume.jpg

zene5e9a.jpg

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bataryası ve ekran ı bana zayıf geldi. Herkesin düşüncesi farklıdır tabiki.
ne ne ne ? :D bu dediğine gerçekten çok güldüm ve bir kıskançlık hissettim nedense :))
S4 çıkar çıkmaz 2200 TL'ye aldım. gece şarjı %100 yapıp uyuyordum ve hiç kullanmamama rağmen sabah uyandığımda çoğu zaman %10u bile gidiyordu G2 1600'e aldım. her şeyiyle S4 ü ezer geçer. şarjı gece %100 yapıp uyuyorum sabah işe gidiyorum saat 10a kadar bile %100
marka hayranlığı yapmaktan vazgeçin artık :) sürekli iphone diye tutturan arkadaşlarım bile androidi hiç sevmemelerine rağmen G2 almaya başladılar daha ne olsun :)

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bıktım şu milletin marka takintisindan markaya bakarak hedef gösteriyor sonrada elektronikciyim diye ortada geziniyor bu benim mesleğinde de aynı şekilde ben bilgisayar mühendisiyim tutturmuşlar bi toshiba gidiyor telefonlarda iphone ve s4 sorsam klasik cevaplar adamlar sadece kaba özelliklerini biliyorlar soruyorum "oo parmak izi var" diyorlar soruyorum "8 çekirdek diyorlar" anında konuyu kapatıyorum paranın yarısını cihaz a değil markaya veriyorlar haberleri yok..

Duygularıma tercüman oldun

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bluetooth sorunu yok bende hehe :) tek skintim suan google playe baglanamiyorum. Gpro2 romu cok guzel ve stabil fakat yukarida ki bildirim cubugu yani saatin oldugu yer kilit ekraninda da kaybolmuyor surekli gorunuyor sinir oldum.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bluetooth sorunu yok bende hehe :) tek skintim suan google playe baglanamiyorum. Gpro2 romu cok guzel ve stabil fakat yukarida ki bildirim cubugu yani saatin oldugu yer kilit ekraninda da kaybolmuyor surekli gorunuyor sinir oldum.

Custom romculara cevap vermiyorum prensip meselesi.(kıskanıyor:D)

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Ad away romun icindeki host dosyasinin değişmesinden dolayi calismiyor bi kac kere beninde başıma geldi

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

Eheheh ne desem bilemedim. :D

erti97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
vu2y4ype.jpg
sabah baktigimda boyleydi. Kalan tahminini biraz abartmis mi ne ? :D :D