Bloother
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 2,327
Ahahahahakacak yollarla gezmeyi beceremiyorum ben
![]()
Dön dön

Ahahahahakacak yollarla gezmeyi beceremiyorum ben
![]()
arkadaşlar lg g2 alıcam da hala uygun bir taksitli satan bir yer bulamadım bir yardımcı olurmusunuz taksitle satan bir yer arıyorum ...
4.4.2 kullanan arkadaşlar kamera performansında değişiklik var mı? Ben bir ara kullandım ama 2 saat fazla test edemedim
kronikzll teşekkür ederimde kredi kartınamı acaba ?
kronikzll teşekkür ederimde kredi kartınamı acaba ?
anladım saolasın sen lg g2 den memnunmusun
Memnun kalirsin emin ol.anladım ben uzun zamandır araştırıyorumda uygun bir fırsat bulup almaya çalışıyorum bu arada araştırdığın için çok teşekkür ederim inş en kısa sürede alıcam
amaç denemekti ama zaten Ahmet abicustom romdan orjinal roma döndüm. stock rom kadar iyisi yok@OxyGEN seni yarı yolda bıraktım kardeşim
- - - Mesaj Güncellendi - - -
kamerası bana daha iyi geliyor 4.4.2 nin. bariz bir iyileştirme var
amaç denemekti ama zaten Ahmet abiyarı yolda kalmak ne ya
olmadı yani
dediğim gibi sadece denemek içindi zaten onlar
denedin hevesini aldın
)
hevesim knock code'de kaldı. ama bana stabil gelmedi. bildirimlerde sıkıntı yasadım. bugünde google playi kullanamıyordum. ama telefon git gide daha iyi oluyor. G3 cok daha iyi olacak sanırım.
gerekmiyo diye biliyorum, hiç yasal yolla orjinale dönmedim de oyuzden bilmiyorum ama sürüm düşürürken hard reset atmakta fayda vardır, ama hard reset downloads,bluetooth vs dosyaları silmezz, yani dosya gezginine girdiğinde hersey durur. silinnler tlefondaki rehber ,uygulamalar vsArkadaşlar şu linkte a bulunan yükleme hatasi ile orjinal roma dönme olayında hard reset atmak gerekiyor mu. Yani 4.4.2 yükleyip istediğim zaman orjinal hale getirmek istediğimde sorun olur mu. Hard reset atmak gerekir mi. Verilerimin silinmesini istemiyorum.
http://forum.shiftdelete.net/showthread.php?t=366383
kablolarda temassızlık vardır, garanti varsa gönderBeyler telefonun sağ kulakılından az ses geliyor neden acaba sol normal
Arkadaslar, LG kendi launcheri haricinde yukledigim butun launcherlarda knock on ile kapatamiyorum. Diger launcherlarda knock on u devreye sokmanin yolu varmi
Hocam birde, gangster rioyu acamiyorum, Obb yi dogru yere atmama ragmen Ne yazikki Durdu (Gangster rio) diyor
Şarjım normale döndü. Telefon hızlı şarj tüketti hadi onu geçtim çok yavaş şarj oluyordu. 3 saatte %50 doldu. Sonra yeniden başlatıp ekran kilidini dahi açmadan şarja taktım. Kalan %50, 50dk'da doldu.
Demekki neymiş, çabuk şarj tüketimi, geç şarj olma gibi şeyler tamamen yazılımsal. Pilde ya da şarj aletinde sorun yok yani.
Programlarda bi dengesizlik varsa oluyor. Yeniden başlatınca kendine geliyor. Sanırım root, dengeyi bozuyor.
Oyun yapımcısı ona bi önlem almış olabilir.
Stabiliteyi de bozuyor biraz ama sanal tussuz kullanınca daha bi seviyorum telefonu![]()
Stabilite iyi, eğer çok fazla ayar kurcalamazsanız.![]()