LG G2 Kullanıcıları Kulübü

ebidik27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar lg g2 alıcam da hala uygun bir taksitli satan bir yer bulamadım bir yardımcı olurmusunuz taksitle satan bir yer arıyorum ...

kronikzll

Asistan
Reaksiyon puanı
1
4.4.2 kullanan arkadaşlar kamera performansında değişiklik var mı? Ben bir ara kullandım ama 2 saat fazla test edemedim

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
custom romdan orjinal roma döndüm. stock rom kadar iyisi yok :P [MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] seni yarı yolda bıraktım kardeşim :P

- - - Mesaj Güncellendi - - -

4.4.2 kullanan arkadaşlar kamera performansında değişiklik var mı? Ben bir ara kullandım ama 2 saat fazla test edemedim

kamerası bana daha iyi geliyor 4.4.2 nin. bariz bir iyileştirme var

ebidik27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
anladım ben uzun zamandır araştırıyorumda uygun bir fırsat bulup almaya çalışıyorum bu arada araştırdığın için çok teşekkür ederim inş en kısa sürede alıcam

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Konuyu böler gibi oluyorum kusura bakmayın. Tüm galatasaraylı arkadaşları tebrik ediyorum..

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
custom romdan orjinal roma döndüm. stock rom kadar iyisi yok :P @OxyGEN seni yarı yolda bıraktım kardeşim :P

kamerası bana daha iyi geliyor 4.4.2 nin. bariz bir iyileştirme var
amaç denemekti ama zaten Ahmet abi :) yarı yolda kalmak ne ya :D olmadı yani :) dediğim gibi sadece denemek içindi zaten onlar :) denedin hevesini aldın :))

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
amaç denemekti ama zaten Ahmet abi :) yarı yolda kalmak ne ya :D olmadı yani :) dediğim gibi sadece denemek içindi zaten onlar :) denedin hevesini aldın :))

hevesim knock code'de kaldı. ama bana stabil gelmedi. bildirimlerde sıkıntı yasadım. bugünde google playi kullanamıyordum. ama telefon git gide daha iyi oluyor. G3 cok daha iyi olacak sanırım.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
hevesim knock code'de kaldı. ama bana stabil gelmedi. bildirimlerde sıkıntı yasadım. bugünde google playi kullanamıyordum. ama telefon git gide daha iyi oluyor. G3 cok daha iyi olacak sanırım.

Genelde custom'lar daha stabil olur ama G2 stock olarak en stabil olduğu için custom'a gerek olmuyor. :D

Seamans

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler telefonun sağ kulakılından az ses geliyor neden acaba sol normal

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşlar şu linkte a bulunan yükleme hatasi ile orjinal roma dönme olayında hard reset atmak gerekiyor mu. Yani 4.4.2 yükleyip istediğim zaman orjinal hale getirmek istediğimde sorun olur mu. Hard reset atmak gerekir mi. Verilerimin silinmesini istemiyorum.
http://forum.shiftdelete.net/showthread.php?t=366383
gerekmiyo diye biliyorum, hiç yasal yolla orjinale dönmedim de oyuzden bilmiyorum ama sürüm düşürürken hard reset atmakta fayda vardır, ama hard reset downloads,bluetooth vs dosyaları silmezz, yani dosya gezginine girdiğinde hersey durur. silinnler tlefondaki rehber ,uygulamalar vs

Beyler telefonun sağ kulakılından az ses geliyor neden acaba sol normal
kablolarda temassızlık vardır, garanti varsa gönder

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar, LG kendi launcheri haricinde yukledigim butun launcherlarda knock on ile kapatamiyorum. Diger launcherlarda knock on u devreye sokmanin yolu varmi

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam birde, gangster rioyu acamiyorum, Obb yi dogru yere atmama ragmen Ne yazikki Durdu (Gangster rio) diyor

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] sende 4k video cekimi aktifmi

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
utusy2uv.jpg
cidden 4k video cok daha kaliteli cekiyor ama cok yer tutuyor 5 dakkalik video yaklasik 2 gb yuh

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Şarjım normale döndü. Telefon hızlı şarj tüketti hadi onu geçtim çok yavaş şarj oluyordu. 3 saatte %50 doldu. Sonra yeniden başlatıp ekran kilidini dahi açmadan şarja taktım. Kalan %50, 50dk'da doldu.
Demekki neymiş, çabuk şarj tüketimi, geç şarj olma gibi şeyler tamamen yazılımsal. Pilde ya da şarj aletinde sorun yok yani.
Programlarda bi dengesizlik varsa oluyor. Yeniden başlatınca kendine geliyor. Sanırım root, dengeyi bozuyor.

Hocam birde, gangster rioyu acamiyorum, Obb yi dogru yere atmama ragmen Ne yazikki Durdu (Gangster rio) diyor

Oyun yapımcısı ona bi önlem almış olabilir.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Şarjım normale döndü. Telefon hızlı şarj tüketti hadi onu geçtim çok yavaş şarj oluyordu. 3 saatte %50 doldu. Sonra yeniden başlatıp ekran kilidini dahi açmadan şarja taktım. Kalan %50, 50dk'da doldu.
Demekki neymiş, çabuk şarj tüketimi, geç şarj olma gibi şeyler tamamen yazılımsal. Pilde ya da şarj aletinde sorun yok yani.
Programlarda bi dengesizlik varsa oluyor. Yeniden başlatınca kendine geliyor. Sanırım root, dengeyi bozuyor.

Oyun yapımcısı ona bi önlem almış olabilir.

Stabiliteyi de bozuyor biraz ama sanal tussuz kullanınca daha bi seviyorum telefonu:)