Bloother
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 2,327
arkadaşlar telefonu 1 aydır kullanıyorum batarya gayet iyiydi.Normal kullanımda 55-60 saatleri görüyordum.Son 1 kaç gündür uyku modunda çok sarj gitmeye başladı yüzde 6-7 gidiyor geceden sabaha .Batarya ilk zamanlardaki performansı vermiyor neden acaba ? Fikri olan varsa sevinirim.
root yapiosun ama![]()
Şimdi bu Adaway niye çalışmadı. -_- her zaman kullandığım program bu kez çalışmadı. Kopyalama başarısız diyor.
adaway ne
Rootladıktan sonra telefon aklını yedi. Bluetooth sorunu oluştu. Bluetooth'u hiç açmadım halbuki. Ve pil göstergesinde sadece bu uygulamalar var.
![]()
![]()
Kitkatta durum zaten boyle herkeste acik gibi bluetooth.
ne ne ne ?Bataryası ve ekran ı bana zayıf geldi. Herkesin düşüncesi farklıdır tabiki.
![]()
Bir kere bile acmadim bluetoohu![]()
Seninki iyi yine %5 yemiş![]()
Bıktım şu milletin marka takintisindan markaya bakarak hedef gösteriyor sonrada elektronikciyim diye ortada geziniyor bu benim mesleğinde de aynı şekilde ben bilgisayar mühendisiyim tutturmuşlar bi toshiba gidiyor telefonlarda iphone ve s4 sorsam klasik cevaplar adamlar sadece kaba özelliklerini biliyorlar soruyorum "oo parmak izi var" diyorlar soruyorum "8 çekirdek diyorlar" anında konuyu kapatıyorum paranın yarısını cihaz a değil markaya veriyorlar haberleri yok..
Bluetooth sorunu yok bende hehetek skintim suan google playe baglanamiyorum. Gpro2 romu cok guzel ve stabil fakat yukarida ki bildirim cubugu yani saatin oldugu yer kilit ekraninda da kaybolmuyor surekli gorunuyor sinir oldum.
Bluetooth sorunu yok bende hehetek skintim suan google playe baglanamiyorum. Gpro2 romu cok guzel ve stabil fakat yukarida ki bildirim cubugu yani saatin oldugu yer kilit ekraninda da kaybolmuyor surekli gorunuyor sinir oldum.
sabah baktigimda boyleydi. Kalan tahminini biraz abartmis mi ne ?![]()
![]()
![]()
Custom romculara cevap vermiyorum prensip meselesi.(kıskanıyor)
Eheheh ne desem bilemedim.![]()
Sana sormadim zaten. Birsey bilmiyorsun. Tek bildigin banlanmak![]()
Kilit ekranında da mı görünüyor şimdi o çubuk. Ehehehe![]()
Evet. Tapatalktan bildirim alamiyorum suan. Ben 4.4.2 almanyaya geciyom yacok gudubet bir rommus bu ya
![]()
Vizesiz girersen olacağı bu![]()