LG G2 Kullanıcıları Kulübü

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Kasa S serisi boyunca aynı değişmez hocam yenilikçi değiller. Arayüzde hala aynı, yani adamlar donanıma çalışıyorlar gibi görünüyor. :)

eskiden samsung cok.iyiydi, hep samsung kullandim, nokia ya bile gecemedim, ama son zamanlarda samsung civitti ya

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Beyler S5'in prime adlı modeli hakkında bilginiz var mı bilmiyorum ama cihaz uçurum farkla diğerlerini geçiyor.

Qualcomm'un 2.5 GHz Snapdragon 805 dört çekirdekli bir işlemci,
3GB RAM
Adreno 420 GPU
2560 x 1440 çözünürlük
5.2 inç ekran boyutu
15 MP de bir kamerası bulunuyor.

Yani baya bir ileri cihaz ama Prime olduğu kesin değil. Sadece tahmin.

Bu yazdığınız herkesin beklediği S5 ti ama onlar G2 yle anca kapışacak bir cihaz çıkardılar hem de G2 aylar önce çıkmasına rağmen,eger dogru ise güzel aletmiş prime versiyonu ama bize gelmez gelse bile3000den girer piyasa yani G2 yle 2 yıl daha devam.

Elrond-Peredhil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu yazdığınız herkesin beklediği S5 ti ama onlar G2 yle anca kapışacak bir cihaz çıkardılar hem de G2 aylar önce çıkmasına rağmen,eger dogru ise güzel aletmiş prime versiyonu ama bize gelmez gelse bile3000den girer piyasa yani G2 yle 2 yıl daha devam.

üstad bende kendimce bir yorum yapayım. Dediğin gibi bu cihaz o özelliklerle Türkiyeye gelmez ama herzaman yaptıgı gibi Samsung Exynos işlemciyi döşer cihaza yollar buraya diye bir tahmin ediyorum. Samsung galaxy s4'te de öyle dediler işte 8 çekirdek şöyle böyle daha g2 ile kapışır durumda bile değil. Dediğin gibi g2,g3 devam.

rockwilder

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar internet sorununu çözdüm eğer arada mobil veri sorunu yaşayan olursa apn ayarlarını varsayılana döndürüp (avea kullanıcıları için) AVEA internet i seçsin heryerde 5 diş çekiyor artık 3g :clap:

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Arkadaşlar internet sorununu çözdüm eğer arada mobil veri sorunu yaşayan olursa apn ayarlarını varsayılana döndürüp (avea kullanıcıları için) AVEA internet i seçsin heryerde 5 diş çekiyor artık 3g :clap:

Nerden yapcaz onu.ön bilgi veriRmisiniz sebeke ayarlari die bisey varmi varsa ordanmi

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Nerden yapcaz onu.ön bilgi veriRmisiniz sebeke ayarlari die bisey varmi varsa ordanmi

6yba6e7y.jpg

ha9aqa3a.jpg

my6evupu.jpg

Buradan yapabilirsiniz ama zaten öyledir diye tahmin ediyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende kullanıyorum ama instegramda begendiğim fotoları bir turlü telefonun hafızasına kaydedemiyorum ne yapmam gerekiyo

sanver

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar benim tel 402k guncel olmasi bir fark gosterir mi ? telefonun ses sistemi vasat. onun haricinde gercekten dört dörluk diyebilirim.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
bu arada htc one m8'in 2500 TL'lik fiyatından sonra lg g2 halen en iyi seçenekler arasında :) enteresa değil mi? vay arkadaş, ne telefonmuş?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
bu arada htc one m8'in 2500 TL'lik fiyatından sonra lg g2 halen en iyi seçenekler arasında :) enteresa değil mi? vay arkadaş, ne telefonmuş?

Öyle tabi ki. Boşuna mı dil döküyoruz burada aylardır Hakkı abi. :mrgreen:

G2 şuanda piyasaya yeni sürülecek telefonlarla kapışıyor hâlâ :) Çünkü G2 henüz her ihtiyacı sorunsuz karşılıyor. Yeni çıkacak olanlar da daha fazlasını yapmayacaklar. Bu biraz donanım çılgınlığına dönüştü.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
2500 liramı. yok deve. g2den donanım farkı ne bu telefonun ya?

bu arada rootladık telefonu [MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] ile :D telefonu daha cok sevmeye başladım :D cok yakısıklı oldu kerata ^^

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
2500 liramı. yok deve. g2den donanım farkı ne bu telefonun ya?

bu arada rootladık telefonu [MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] ile :D telefonu daha cok sevmeye başladım :D cok yakısıklı oldu kerata ^^

Ne o arkamdan iş çevirmeler falan -_-

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Skype'tan yazmıyon ki. Hangouts çok kullanmıyorum ya. Anca çağırırsanız :D

arkadas kullanacaksın işte o kadar ( suan sitemkar konuşur gibi görünürken aslında azarlıyorum :D) biz sürekli konusuyoruz [MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] ile. muhabbet sohbet yapıyoruz. sıkayptan yazısmayı sevmiyorum ya bana cok amele işi geliyor :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
arkadas kullanacaksın işte o kadar ( suan sitemkar konuşur gibi görünürken aslında azarlıyorum :D) biz sürekli konusuyoruz [MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] ile. muhabbet sohbet yapıyoruz. sıkayptan yazısmayı sevmiyorum ya bana cok amele işi geliyor :D

Hangouts için öteki hesabı da telefona eklemem lazım. Karışıklık oluyor yea :mrgreen:

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Hangouts için öteki hesabı da telefona eklemem lazım. Karışıklık oluyor yea :mrgreen:

ekle o zaman hadi. simdi düzenleme yapacagız. katıl sende bize. dün 4 te yattık :D bugün bakalım kaçta yatıcaz. birde 4 saat uyudum bugün ve kan verdim. aşırı yorgunum :( bide gelmiş seninle uğraşıyorum suan. ne kadar yoruyorsun beni ya :P

- - - Mesaj Güncellendi - - -

http://www.n11.com/lg-g2-d802-16-gb-siyah-cep-telefonu-brightstar-P17183262 Telefonu buradan alırsam akıllık yapmış olur muyum ? Başka önerileriniz var mı ?

bence internetten almayın. fiyatlar hemen hemen aynı. internet alışverişine pek güvenemiyorum ben elektronikte.

Kerem Ozan AY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
en ucuz hangi elektronik bayiinden alayım ? Yaklaşık 100-150 Tl fark var benim gördüğüm.

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Bisey sorucam ben tapatalktan bildirim geldignde tikladigimda son msja yönlendirilmiyorum.ta ilk msja yönlendiriliyorum.bunun bi ayari varmidir.
yoksa yok walla o sekilde devam etceksinizmi dersiniz.tesekkurler

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
en ucuz hangi elektronik bayiinden alayım ? Yaklaşık 100-150 Tl fark var benim gördüğüm.

teknosa kazık oluyor sanırım bir bunu biliyorum. ama internetten aldıgında eğer ki herhangi bir problemde sorun cıkartmayacaklarına %100 güveniyorsan ucuz oldugundan alabilirsin. ama kargoyla gelen üründe herhangi sorun olustumu sana yaklasımları ne olur bir fikrim yok. bu yüzden elektronik ürünleri ben direk görerek magazadan alıyorum pahalı olsada.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
ekle o zaman hadi. simdi düzenleme yapacagız. katıl sende bize. dün 4 te yattık :D bugün bakalım kaçta yatıcaz. birde 4 saat uyudum bugün ve kan verdim. aşırı yorgunum :( bide gelmiş seninle uğraşıyorum suan. ne kadar yoruyorsun beni ya :P
Hastayım 3 gündür yorgan döşek yatıyorum haberin yok tabi :(

LG bayisine bi bak.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bisey sorucam ben tapatalktan bildirim geldignde tikladigimda son msja yönlendirilmiyorum.ta ilk msja yönlendiriliyorum.bunun bi ayari varmidir.
yoksa yok walla o sekilde devam etceksinizmi dersiniz.tesekkurler

eğer siz o bildirime tıklamadan arka arkaya mesajlar yazıldıysa ilk mesaja yönlendiriliyorsunuz konuyu kaçırmamanız adına. ben bazen gelen bildirime geç bakıyorum sırf konuyu kaçırmayayım diye :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hastayım 3 gündür yorgan döşek yatıyorum haberin yok tabi :(

haber verdinde gelip çorbamı yapmadım?