LG G2 Kullanıcıları Kulübü

kamilsen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Lgnin orjinal kulakligi az once durduk yere pcde oyun oynarken kullanirken sag tarafindan ses azaldi.. telefonada taktim ayni... napmam gerekir hic sonses dahhi acmadim bugune kadar

Arkadaşım aynı sorun bende de olmuştu. Kulaklığın içinde ince bir tel ızgara var. Onu temizledim. Hatta temizleyeyim derken delmişim:) sonra oldu olacak dedim öbür sağlam olan tarafın tel ızgarasını da söktüm. Şimdi inanın ki ses orjinalinden en az %15-20 daha fazla arttı :) ama tabi sesler biraz daha tizleşti. O yüzden siz yine de sökmeyin. O şekilde zarar vermeden temizleyebiliyorsanız temizleyin.

kamilsen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet değişmez. %35 sinyal gücüyle bile tam performans alıyorum G2 ile. Modemden uzaklaşsam da hız düşmüyor. Modeme yakınken de zaten 2 cihaz da en az 21mbps'e kadar desteklediği için wifi hızının tamamını alıyorlar.

Evet nete girme hızı değişmez. Çünkü o gösterilen hız modem ile telefon arasındaki bağlantı hızı. Zaten malumunuz türkiyede genelde kullanılan internet tarifesi 8mbit/sn. Yani telefonunuz modeme isterse 500mbps ile bağlansın, internet hızınız malesef 8mbit i geçmez.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
ynegeva2.jpg
7useduze.jpg
7ubypydy.jpg
y8yny4yp.jpg
naqu8yju.jpg
uhe3ajag.jpg
usejehun.jpg
unadegab.jpg
ypa6a9y8.jpg
e5ybe2as.jpg
ymupa3ad.jpg
duqa3a8e.jpg
zage7ypu.jpg
qaqyse8a.jpg
vy8u4e2a.jpg
u2e2emyn.jpg
da9u4uqa.jpg
u4ypyseq.jpg
buldugum guzel hd walperlari paylasim sizlerle

Berkant87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar benim lg g2 nin ekranında sararma oldu. ne yapmam lazım.. alt 2 kısımda var. acil destek

Berkant87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bircok kişide olmus. cok sikayet eden var. ekranın alt kısmnında 2 tane leke var. turuncu... arka plan beyazken cok belli oluyor. ilk baska koruyucu filmden sandım. hemen cıkartım. ekrandaymıs. uygun bi zamanda garantiye vericem. sinir bozucu ya. 2 bine teleffon al. sonra sıkıntı cıksın. bi iphoneda sıkıntı yasamadım.

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Kulaklik öneriniz varmi arkadaslar..orjinal kulakligi hic hosuma gitmedide

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Kulaklikla hic isim olmamsti.bugun uzun bi sure deneme firsatm oldu ancak dis mekanda nerdeyse duyulmuyor

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bircok kişide olmus. cok sikayet eden var. ekranın alt kısmnında 2 tane leke var. turuncu... arka plan beyazken cok belli oluyor. ilk baska koruyucu filmden sandım. hemen cıkartım. ekrandaymıs. uygun bi zamanda garantiye vericem. sinir bozucu ya. 2 bine teleffon al. sonra sıkıntı cıksın. bi iphoneda sıkıntı yasamadım.

valla teknoloji işi usta biraz şans işi işte üretim bandında robotun saniyeyi bırakın milisaniyelik bi hatası bile ne sonuçlar doğuruyor ama sizinikini değişirler yada servise yollarlar yeni yasaya göre azami tamir süresi 10 güne indi yürürlüğe girdimi emin değilim resmi gazetede göremedim ama eli kulağındadır

http://www.resmigazete.gov.tr/default.aspx

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kulaklikla hic isim olmamsti.bugun uzun bi sure deneme firsatm oldu ancak dis mekanda nerdeyse duyulmuyor

şu kulaklığı manyak bi arkadaşım almış bende denedim bi gün kullandım resmen ben kaliteyim diye bas bas bağırıyor bunu kulağına tak ses sitemi bi aracın içinden hiç bir farkın kalmıyor kulağımdan nerdeyse kan gelecekti :)

http://www.hepsiburada.com/liste/ma...tId=bd501085&categoryId=60004547&SKU=BD501085

Bilgisayar_3329744.jpg

benim uzun süre kullandığım bi kulaklıktır kendisi fiyatı biraz daha uygun ama performans 10 numara sony kalitesi tartışmaya gerek yok

http://www.hepsiburada.com/liste/so...s.aspx?productId=bd800550&categoryId=60004547

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Sizinki daha uygun yaw.digeri cok pahali.onu istersew babam beni evden kovar.hehehehe

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Sizinki daha uygun yaw.digeri cok pahali.onu istersew babam beni evden kovar.hehehehe

marshal içindeki teline kadar altın kaplama altın en iyi iletkendir teknolojik aletlerde sadece giriş yeri altın kaplama değil içindeki teline kadar benim kullandığım gümüş telli ama altın uç kaplama aradaki fiyat farklarıda burdan çıkıyor

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Hmmm anladim.altini kulaklikta sevmem bilezik yuzukte severim :)
😜😜😜😜

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
marshal içindeki teline kadar altın kaplama altın en iyi iletkendir teknolojik aletlerde sadece giriş yeri altın kaplama değil içindeki teline kadar benim kullandığım gümüş telli ama altın uç kaplama aradaki fiyat farklarıda burdan çıkıyor

Altından sonra bakır kullanıyorlar diye biliyorum. Bakır, gümüşten daha iletken değil miydi? Hem de ucuz.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
valla teknoloji işi usta biraz şans işi işte üretim bandında robotun saniyeyi bırakın milisaniyelik bi hatası bile ne sonuçlar doğuruyor ama sizinikini değişirler yada servise yollarlar yeni yasaya göre azami tamir süresi 10 güne indi yürürlüğe girdimi emin değilim resmi gazetede göremedim ama eli kulağındadır

http://www.resmigazete.gov.tr/default.aspx

şu kulaklığı manyak bi arkadaşım almış bende denedim bi gün kullandım resmen ben kaliteyim diye bas bas bağırıyor bunu kulağına tak ses sitemi bi aracın içinden hiç bir farkın kalmıyor kulağımdan nerdeyse kan gelecekti :)

http://www.hepsiburada.com/liste/ma...tId=bd501085&categoryId=60004547&SKU=BD501085

Bilgisayar_3329744.jpg

benim uzun süre kullandığım bi kulaklıktır kendisi fiyatı biraz daha uygun ama performans 10 numara sony kalitesi tartışmaya gerek yok

http://www.hepsiburada.com/liste/so...s.aspx?productId=bd800550&categoryId=60004547

yok daha neler :D :D 80 tl nedir ya :D altın fiyatları ucuzlayınca almak lazım :D

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Altından sonra bakır kullanıyorlar diye biliyorum. Bakır, gümüşten daha iletken değil miydi? Hem de ucuz.

hayıır bakır olması gereken kullanılması gereken alanlarda en iyisi olabilir ama teknolojik aletlerde altın dediğimiz kablo çok özel ve çok zahmetli bir iştir evet bildiğimiz altın ama işlenmesi tamamen farklıdır çok çok özel işlemlerden geçer 7bin liralık hdmı kablolaları var ve iletkenlik konusunda çok başarılıdır ve yine milyar değerinde kulak içi kulakllarda bulunur ve bunlar tamamen teknolojinin oluşturduğu ortamlarda kullanılması için özel ve tamamen elit kesime hitap eden ürünlerdir satın alamazsınız sadece çok özel siparişlerle temin edebilirsiniz bu teknolojiyi peki bunlar nerde kullanılıyor derseniz amerikanın las vegas eyaletinde kumarhaneler cennetinde 7 yıldızlı otellerin tüm güvenlik sistemleri bahsetmiş olduğum saf altın kablolama teknolojisinde kullanılır güvenlik odalarındaki bilgisayarlar yani kablonun geçmesi gereken her yerde kullanılır dediğim gibi sadece las vegasta ünlü kumarhanelerde kullanılır bu teknoloji daha çok bireysel kullanıcıda kullanabilir elbette milyon dolarların varsa çünkü o tür insanlara 7 bin liralardan söz etmek komik bi davranış biçimi sergiler

işte size bir kaç örnek sunayım bunlar binlerce dolarlardan bahsediliyor

123mdp.jpg

41ho5iv71oL._SX425_.jpg

7 bin 694 dolar

606357-610x304.jpg

12 bin 504 dolar

1267646_ra.jpg;canvasHeight=461;canvasWidth=105

8 bin 405 dolar
watermark.php

[h=1]ULTRASONE Edition 10[/h]
1,679.00
€ + KDV

(KDV Dahil : 5,833.31 TL)

tamamen özel üretim hepsi

38B5lr.jpg

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91

Bende LG g2 nin içinden cıkan kulaklık var cok yüksek ve kaliteli bir ses veriyor. Ayriyetten telefonu rootlayıp ses dosyasını değiştirdiğim zaman sesi sona getiremiyorum. Bu 160 küsür tl lik olan mashmalowmu ne varya :D onun olayı nedir ? yani zaten g2 den cıkan kulaklık ile cok yüksek ve her sesi duyabileceğim bir kalitesi var, bu kulaklığın nesi var ? :D

hayıır bakır olması gereken kullanılması gereken alanlarda en iyisi olabilir ama teknolojik aletlerde altın dediğimiz kablo çok özel ve çok zahmetli bir iştir evet bildiğimiz altın ama işlenmesi tamamen farklıdır çok çok özel işlemlerden geçer 7bin liralık hdmı kablolaları var ve iletkenlik konusunda çok başarılıdır ve yine milyar değerinde kulak içi kulakllarda bulunur ve bunlar tamamen teknolojinin oluşturduğu ortamlarda kullanılması için özel ve tamamen elit kesime hitap eden ürünlerdir satın alamazsınız sadece çok özel siparişlerle temin edebilirsiniz bu teknolojiyi peki bunlar nerde kullanılıyor derseniz amerikanın las vegas eyaletinde kumarhaneler cennetinde 7 yıldızlı otellerin tüm güvenlik sistemleri bahsetmiş olduğum saf altın kablolama teknolojisinde kullanılır güvenlik odalarındaki bilgisayarlar yani kablonun geçmesi gereken her yerde kullanılır dediğim gibi sadece las vegasta ünlü kumarhanelerde kullanılır bu teknoloji daha çok bireysel kullanıcıda kullanabilir elbette milyon dolarların varsa çünkü o tür insanlara 7 bin liralardan söz etmek komik bi davranış biçimi sergiler

işte size bir kaç örnek sunayım bunlar binlerce dolarlardan bahsediliyor

123mdp.jpg

41ho5iv71oL._SX425_.jpg

7 bin 694 dolar

606357-610x304.jpg

12 bin 504 dolar

1267646_ra.jpg;canvasHeight=461;canvasWidth=105

8 bin 405 dolar
watermark.php

ULTRASONE Edition 10

1,679.00
€ + KDV

(KDV Dahil : 5,833.31 TL)

tamamen özel üretim hepsi

38B5lr.jpg

Arkadaş haklı. Ses görüntü gibi şeylerde Bakır, Gümüş ve Altın diye sıralanıyor diye biliyordum :D 5,833.31 TL'ye kulaklıkmı olurmuş lan :D gider motor alırım en iyi gamer pcsini yaparım o paraya :D ayriyetten yanındada beats kulaklık alırım ohh :D

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bende LG g2 nin içinden cıkan kulaklık var cok yüksek ve kaliteli bir ses veriyor. Ayriyetten telefonu rootlayıp ses dosyasını değiştirdiğim zaman sesi sona getiremiyorum. Bu 160 küsür tl lik olan mashmalowmu ne varya :D onun olayı nedir ? yani zaten g2 den cıkan kulaklık ile cok yüksek ve her sesi duyabileceğim bir kalitesi var, bu kulaklığın nesi var ? :D

İnsan kulağının algıladığı frekanslar 20 Hz ile 20 000 Hz arasındadır. Tabi bu ortalama üstü için geçerli genelde insanlar bu kadar geniş aralıkta duymazlar.

kısacası bu ürünler u-le teknolojisini kullanır yani sanatçının aldığı nefesi, yutkunmasını bile duyabilirsin yankısız ortamı en iyi şekilde duyabilirsin g2nin kulaklığını tak ve sesi sonuna kadar aç bağırdığımda elbet ses duyacaksın ama burdaki kulaklılarda bu dünyada değilsin dostum süngeri ses yalıtımlı sadece kulağına takıp hiç müzik açma dış dünyadaki fısıltıyı dahi duyamazsın

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Arkadaş telefonun kutusundan çıkan kulaklık çok iyi demiş :scared: ses normal çıkıyor s4 ün kulaklığı bile gümbür gümbürdü.Bide telefonun hoparlör seviyesi berbat , müzik sesi çok az çıkıyor :sleeping:

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaş telefonun kutusundan çıkan kulaklık çok iyi demiş :scared: ses normal çıkıyor s4 ün kulaklığı bile gümbür gümbürdü.Bide telefonun hoparlör seviyesi berbat , müzik sesi çok az çıkıyor :sleeping:

Çünkü G2 ses seviyesi özel olarak kısılmış şekilde ayarlı. Ses yüksekliği avrupa standartlarına göre ayarlanmış. Root ile sesini yükseltebilirsiniz.

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
root ile uğraşmak istemiyorum , hoparlör sesi şimdilik önemsiz. Kulaklık işine gelince , kutudan çıkan ÇÖP. Artık güçlü bi kulaklık alıp öyle müzik keyfine varacağım mecbur...:thumbup:

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
root ile uğraşmak istemiyorum , hoparlör sesi şimdilik önemsiz. Kulaklık işine gelince , kutudan çıkan ÇÖP. Artık güçlü bi kulaklık alıp öyle müzik keyfine varacağım mecbur...:thumbup:

Kulaklığı bana göre gayet kusursuz. Genelde kısarak dinlerim hatta. Kulaklığınızı bi kontrol ettirin belki de bozuktur.. Çöp olmadığı kesin..

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
cidden s4 ün kulaklığının yanında baya zayıf kalıyor , nedenini anlamış değilim .. :confused1:

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Samsung, Note 2, S4, Note 3 cihazlarına sanırım aynı kulaklığı veriyor. Note 3 kulaklığı ile karşılaştırdım şimdi. Hiçbir farkı yok. İkisi de gayet dolgun ses veriyor.

LG G2 ve Note 3 kulaklığı:
ha9a6u5a.jpg

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Kulakliklar kötü mü? Sanırım ya sizin şansıniza öyle denk geldi ya da kulaklarımızda bir problem durdululolmalı? Ses seviyesi ve tizleri güzel veriyor. Bass ise iyi şarkılar 360 kbps türkçe şarkılar kimisi standart kimisi 250~360 kbps. Sungerler ise en küçük olanı kullanıyorum. Yoksa beynimin loplari ayrı ayrı tempo tutuyorlar 😀

Şu video guide arada durduruldu deyip duruyor? Bilgisi olan

Elrond-Peredhil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler S5'in prime adlı modeli hakkında bilginiz var mı bilmiyorum ama cihaz uçurum farkla diğerlerini geçiyor.

Qualcomm'un 2.5 GHz Snapdragon 805 dört çekirdekli bir işlemci,
3GB RAM
Adreno 420 GPU
2560 x 1440 çözünürlük
5.2 inç ekran boyutu
15 MP de bir kamerası bulunuyor.

Yani baya bir ileri cihaz ama Prime olduğu kesin değil. Sadece tahmin.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Beyler S5'in prime adlı modeli hakkında bilginiz var mı bilmiyorum ama cihaz uçurum farkla diğerlerini geçiyor.

Qualcomm'un 2.5 GHz Snapdragon 805 dört çekirdekli bir işlemci,
3GB RAM
Adreno 420 GPU
2560 x 1440 çözünürlük
5.2 inç ekran boyutu
15 MP de bir kamerası bulunuyor.

Yani baya bir ileri cihaz ama Prime olduğu kesin değil. Sadece tahmin.

Samsungun önce kasayı ve arayüzü değiştirmesi lazım.

Elrond-Peredhil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kasa S serisi boyunca aynı değişmez hocam yenilikçi değiller. Arayüzde hala aynı, yani adamlar donanıma çalışıyorlar gibi görünüyor. :)

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Samsung isterse dünyanın en iyi telefonunu yapsın S3 ten sonra benim için bitmiştir daha da almam 😎