lordmaxcake0
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
arkdaşlar g2 nin wifi çekmi nasıl acaba bilgi verebilirmisiniz ?
Apartman 5. Kattan en asagi indigimde bile baglantim kopmuyor devam ediyor. Wifi cekisi guzel.
arkdaşlar g2 nin wifi çekmi nasıl acaba bilgi verebilirmisiniz ?
Lgnin orjinal kulakligi az once durduk yere pcde oyun oynarken kullanirken sag tarafindan ses azaldi.. telefonada taktim ayni... napmam gerekir hic sonses dahhi acmadim bugune kadar
Evet değişmez. %35 sinyal gücüyle bile tam performans alıyorum G2 ile. Modemden uzaklaşsam da hız düşmüyor. Modeme yakınken de zaten 2 cihaz da en az 21mbps'e kadar desteklediği için wifi hızının tamamını alıyorlar.
arkadaslar benim lg g2 nin ekranında sararma oldu. ne yapmam lazım.. alt 2 kısımda var. acil destek
bircok kişide olmus. cok sikayet eden var. ekranın alt kısmnında 2 tane leke var. turuncu... arka plan beyazken cok belli oluyor. ilk baska koruyucu filmden sandım. hemen cıkartım. ekrandaymıs. uygun bi zamanda garantiye vericem. sinir bozucu ya. 2 bine teleffon al. sonra sıkıntı cıksın. bi iphoneda sıkıntı yasamadım.
Kulaklikla hic isim olmamsti.bugun uzun bi sure deneme firsatm oldu ancak dis mekanda nerdeyse duyulmuyor
Sizinki daha uygun yaw.digeri cok pahali.onu istersew babam beni evden kovar.hehehehe
marshal içindeki teline kadar altın kaplama altın en iyi iletkendir teknolojik aletlerde sadece giriş yeri altın kaplama değil içindeki teline kadar benim kullandığım gümüş telli ama altın uç kaplama aradaki fiyat farklarıda burdan çıkıyor
valla teknoloji işi usta biraz şans işi işte üretim bandında robotun saniyeyi bırakın milisaniyelik bi hatası bile ne sonuçlar doğuruyor ama sizinikini değişirler yada servise yollarlar yeni yasaya göre azami tamir süresi 10 güne indi yürürlüğe girdimi emin değilim resmi gazetede göremedim ama eli kulağındadır
http://www.resmigazete.gov.tr/default.aspx
- - - Mesaj Güncellendi - - -
şu kulaklığı manyak bi arkadaşım almış bende denedim bi gün kullandım resmen ben kaliteyim diye bas bas bağırıyor bunu kulağına tak ses sitemi bi aracın içinden hiç bir farkın kalmıyor kulağımdan nerdeyse kan gelecekti![]()
http://www.hepsiburada.com/liste/ma...tId=bd501085&categoryId=60004547&SKU=BD501085
- - - Mesaj Güncellendi - - -
![]()
benim uzun süre kullandığım bi kulaklıktır kendisi fiyatı biraz daha uygun ama performans 10 numara sony kalitesi tartışmaya gerek yok
http://www.hepsiburada.com/liste/so...s.aspx?productId=bd800550&categoryId=60004547
Altından sonra bakır kullanıyorlar diye biliyorum. Bakır, gümüşten daha iletken değil miydi? Hem de ucuz.
marshal içindeki teline kadar altın kaplama altın en iyi iletkendir teknolojik aletlerde sadece giriş yeri altın kaplama değil içindeki teline kadar benim kullandığım gümüş telli ama altın uç kaplama aradaki fiyat farklarıda burdan çıkıyor
hayıır bakır olması gereken kullanılması gereken alanlarda en iyisi olabilir ama teknolojik aletlerde altın dediğimiz kablo çok özel ve çok zahmetli bir iştir evet bildiğimiz altın ama işlenmesi tamamen farklıdır çok çok özel işlemlerden geçer 7bin liralık hdmı kablolaları var ve iletkenlik konusunda çok başarılıdır ve yine milyar değerinde kulak içi kulakllarda bulunur ve bunlar tamamen teknolojinin oluşturduğu ortamlarda kullanılması için özel ve tamamen elit kesime hitap eden ürünlerdir satın alamazsınız sadece çok özel siparişlerle temin edebilirsiniz bu teknolojiyi peki bunlar nerde kullanılıyor derseniz amerikanın las vegas eyaletinde kumarhaneler cennetinde 7 yıldızlı otellerin tüm güvenlik sistemleri bahsetmiş olduğum saf altın kablolama teknolojisinde kullanılır güvenlik odalarındaki bilgisayarlar yani kablonun geçmesi gereken her yerde kullanılır dediğim gibi sadece las vegasta ünlü kumarhanelerde kullanılır bu teknoloji daha çok bireysel kullanıcıda kullanabilir elbette milyon dolarların varsa çünkü o tür insanlara 7 bin liralardan söz etmek komik bi davranış biçimi sergiler
işte size bir kaç örnek sunayım bunlar binlerce dolarlardan bahsediliyor
![]()
![]()
7 bin 694 dolar
![]()
12 bin 504 dolar
![]()
8 bin 405 dolar
![]()
ULTRASONE Edition 10
1,679.00 + KDV
(KDV Dahil : 5,833.31 TL)
tamamen özel üretim hepsi
![]()
Bende LG g2 nin içinden cıkan kulaklık var cok yüksek ve kaliteli bir ses veriyor. Ayriyetten telefonu rootlayıp ses dosyasını değiştirdiğim zaman sesi sona getiremiyorum. Bu 160 küsür tl lik olan mashmalowmu ne varyaonun olayı nedir ? yani zaten g2 den cıkan kulaklık ile cok yüksek ve her sesi duyabileceğim bir kalitesi var, bu kulaklığın nesi var ?
![]()
Arkadaş telefonun kutusundan çıkan kulaklık çok iyi demiş :scared: ses normal çıkıyor s4 ün kulaklığı bile gümbür gümbürdü.Bide telefonun hoparlör seviyesi berbat , müzik sesi çok az çıkıyor![]()
root ile uğraşmak istemiyorum , hoparlör sesi şimdilik önemsiz. Kulaklık işine gelince , kutudan çıkan ÇÖP. Artık güçlü bi kulaklık alıp öyle müzik keyfine varacağım mecbur...:thumbup:
Beyler S5'in prime adlı modeli hakkında bilginiz var mı bilmiyorum ama cihaz uçurum farkla diğerlerini geçiyor.
Qualcomm'un 2.5 GHz Snapdragon 805 dört çekirdekli bir işlemci,
3GB RAM
Adreno 420 GPU
2560 x 1440 çözünürlük
5.2 inç ekran boyutu
15 MP de bir kamerası bulunuyor.
Yani baya bir ileri cihaz ama Prime olduğu kesin değil. Sadece tahmin.