Bloother
Rektör
Ahahaha. Kalip makara yapmak isterdim ama spordan geldim ve 7 de kalkicam. Uzgunum. Cok ozleme beni. Cunku sensiz daha keyifliyim![]()
Git! gideceksen bekleme!

Ahahaha. Kalip makara yapmak isterdim ama spordan geldim ve 7 de kalkicam. Uzgunum. Cok ozleme beni. Cunku sensiz daha keyifliyim![]()
Git! gideceksen bekleme!![]()
Yabanci kaynaklarin kitkatinda zaten radyo var TRT vergisi nedeniyle sadece turkiye romunda yok. Turkiyeye de kitkat gelmedigi icin henuz yeni versiyonda radyo var mi yokmu bilemiyoruz. Gelince bakariz
Hayali bile guzel. Dusunsenize sd kart yeri aciliyor. Takicaksin 32 gb micro sdyi.![]()
Sd kart yeri olmasina ragmrn hicbir telefonumda sd kart kullanmadm![]()
Hayali bile guzel. Dusunsenize sd kart yeri aciliyor. Takicaksin 32 gb micro sdyi.![]()
Sd kart yeri olmasina ragmrn hicbir telefonumda sd kart kullanmadm![]()
Arkadaslar birde kulaklik takiliyken dokunmatik ekrana basinca ve islem yaparken uzayli sesi gibi bir cizirti veya normal cizirti sesi geliyor. Bu normalmidir veya engellenebilirmi?
Arkadaslar birde kulaklik takiliyken dokunmatik ekrana basinca ve islem yaparken uzayli sesi gibi bir cizirti veya normal cizirti sesi geliyor. Bu normalmidir veya engellenebilirmi?
o sorun bendede var müzik çalmasa bile var çok aradım taradım ama bi çözüm yok bulamadım ben
Günaydın açık biri bişey dedin. Şimdi orjinal kılıfı ile at üstündeki komutan edasinda telefon ama kılıf olmayınca narin bi geyşa gibi. Nasıl edem de nasıl kullanam. İse de geç kaldım şimdi
Allah razı olsun senden ya.. Aylardır bu özellik yok diye bildiğim için touchpal klavye kullanıyorum. Şİmdi yaptım orjinal klavye kullanmaya başladımAyarlar,dil ve giriş lg klavye,dil,turkce nin yanindaki ayarlardan telefon klavyesini seçin.
Allah razı olsun senden ya.. Aylardır bu özellik yok diye bildiğim için touchpal klavye kullanıyorum. Şİmdi yaptım orjinal klavye kullanmaya başladımÇok sevindim ya..
Knock derken ne gibi mesela ayrintili açılacak olursa?
TTNET'te sorun yaşayan var mı? benim interneti kesmişler.![]()
Tek elle yazımı daha kolay oluyor. Klavye görünümünde yanlış yazılabiliyor..Neden eski telefon klavyesi kullanıyorsunuz?![]()
Superonline candir. Ttnet bakim yapicakmis. Zamanlama cok manidar![]()
Diye sormuştum ama cevap veren olmadı arkadaşlar. Lütfen.Arkadaşlar ahize sesi iyileştirme ayarları nereden yapılıyordu?