A.canal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
Artik herkes herseyi biliyor. Bu cok guzel birsey 

Artik herkes herseyi biliyor. Bu cok guzel birsey![]()
Ayarlar,dil ve giriş lg klavye,dil,turkce nin yanindaki ayarlardan telefon klavyesini seçin.
Yok artık bunu da kıskandı.:lol:
Sana bendenmi gorunduler acaba? Ne bu arkadas. Sevgilim bu kadar laf atmiyodu baba![]()
Tövbestağfirullah.![]()
klavyede ne gibi değişimler var?
Dili gecmis zaman kullandim. Cok yalnizim aslinda benduygu sömürüsü yapayim biraz
![]()
Gıyamaaam LG G2 bunu düşünmemiş mi? mühendisler çok ayıp etmiş.![]()
Dusunememislerahah harbiden ha tek eksik bu
geri kalan icin LG G2. master card reklami gibi oldu
![]()
Bir süre sonra G2, gözüne ince belli gibi görünmez inşaAllah.![]()
![]()
Yok o kadar da degil. Aslinda ince zaten ya![]()
merhblar arkadaslar lg g2 imde sol üste sararma var , bu durumla karsılasan ve bu durumun sonucunnda çözüm süreci nedir , yenısyle desıgım soz konusumudur ??
Evet ellemeyelim ilk bulana da ödül verelim![]()
Arkadaslar bugun fark ettim. 4.4'te FM radyo acilmis. Suan dinliyorum ve sorunsuz calisiyor. Cihazda root vs hicbirsey yok. Cok mutlu oldum, cok ihtiyacim var FM radyoya.
http://i.hizliresim.com/wv17Az.png
Arkadaslar bugun fark ettim. 4.4'te FM radyo acilmis. Suan dinliyorum ve sorunsuz calisiyor. Cihazda root vs hicbirsey yok. Cok mutlu oldum, cok ihtiyacim var FM radyoya.
http://i.hizliresim.com/wv17Az.png
Bunun 4.2.2 dede çözümü vardı efendim keşke sorsaydınız![]()
Ben kilit şeklini yüz tanıma olarak ayarladım ama merak ettiğim bir husus var. Şimdi ben her kilidi açtığımda ön kamera devreye giriyor ve bana şarjı etkiler gibi geliyor. Bu konuda fikri olan varmı?
İyiki cihazim paralel, gercekten guzel birsey
Hocam cihazim HonKong kaynakli, Arka kapak cikma gibi durum olabilirmi ? Bakarsiniz sd kart takma yerini bulurum![]()
İyiki cihazim paralel, gercekten guzel birsey
Hocam cihazim HonKong kaynakli, Arka kapak cikma gibi durum olabilirmi ? Bakarsiniz sd kart takma yerini bulurum![]()
Uykusuz gecelerimin suçlusu sensin. :lol: