LG G2 Kullanıcıları Kulübü

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Artik herkes herseyi biliyor. Bu cok guzel birsey :)

mucho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
klavyede ne gibi değişimler var?

Tahmin ozelligi baya kullanisli hale gelmis. Turkceye ozgu de daha stabil ve mantikli duzeltiyor artik. Ben Touchpal'e gecmistim illallah dedirtmisti bana. Spesifik bir degisim ne diye sorarsaniz mesela benim dikkatimi ceken bir tahmin yaptiginda yanlis oldugunu dusunuyorsaniz ve bir kere sil tusuna bastiginiz taktirde yazdiginiz kelimeye otomatik donuyor kendi tahminini siliyor. Gozume baska bisey takilirsa yine yazarim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhblar arkadaslar lg g2 imde sol üste sararma var , bu durumla karsılasan ve bu durumun sonucunnda çözüm süreci nedir , yenısyle desıgım soz konusumudur ??

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
merhblar arkadaslar lg g2 imde sol üste sararma var , bu durumla karsılasan ve bu durumun sonucunnda çözüm süreci nedir , yenısyle desıgım soz konusumudur ??

Servise gönderdiniz. Büyük ihtimal üretim hatası vardır

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bir soru sorsam bana yardımcı olabilecek uyanık bir kaç insan varmı :)

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bugun fark ettim. 4.4'te FM radyo acilmis. Suan dinliyorum ve sorunsuz calisiyor. Cihazda root vs hicbirsey yok. Cok mutlu oldum, cok ihtiyacim var FM radyoya.

http://i.hizliresim.com/wv17Az.png

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
paralel ithalat cihazlarda radyo 4.2.2 de de aktiftiki zaten açık geliyodu yani lg türkiye olanlarda kapalı geliyordu oda trt bandrol ücreti ödememek için f/p açsından

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar bugun fark ettim. 4.4'te FM radyo acilmis. Suan dinliyorum ve sorunsuz calisiyor. Cihazda root vs hicbirsey yok. Cok mutlu oldum, cok ihtiyacim var FM radyoya.

Bunun 4.2.2 dede çözümü vardı efendim keşke sorsaydınız :)

Ben kilit şeklini yüz tanıma olarak ayarladım ama merak ettiğim bir husus var. Şimdi ben her kilidi açtığımda ön kamera devreye giriyor ve bana şarjı etkiler gibi geliyor. Bu konuda fikri olan varmı?

mucho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Yabanci kaynaklarin kitkatinda zaten radyo var TRT vergisi nedeniyle sadece turkiye romunda yok. Turkiyeye de kitkat gelmedigi icin henuz yeni versiyonda radyo var mi yokmu bilemiyoruz. Gelince bakariz

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bunun 4.2.2 dede çözümü vardı efendim keşke sorsaydınız :)

Ben kilit şeklini yüz tanıma olarak ayarladım ama merak ettiğim bir husus var. Şimdi ben her kilidi açtığımda ön kamera devreye giriyor ve bana şarjı etkiler gibi geliyor. Bu konuda fikri olan varmı?

eh biraz etkiler. bir de kimin elinde fotoğrafın varsa o açar telefonunu. :D

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İyiki cihazim paralel, gercekten guzel birsey :)

Hocam cihazim HonKong kaynakli, Arka kapak cikma gibi durum olabilirmi ? Bakarsiniz sd kart takma yerini bulurum :D

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8

Hocam cihazim HonKong kaynakli, Arka kapak cikma gibi durum olabilirmi ? Bakarsiniz sd kart takma yerini bulurum :D

paralel cihazlara lg türkiye teknik servis bakmıyor sanırım tam bilmiyorumda yanlış olmasın arkadaşlar düzeltsin hong kaynaklı ise çıkmaz sd kart takılmaz o sadece kore versiyonunda var bi tek arka kapağı açılan bataryası çıkan ve hatta sd kart takılan

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

Sim kart yandan takılıyorsa şansınıza küsün. :) çünkü kapak açılsaydı zaten sim kartı takmak için onu çıkarmanız gerekecekti. yanlış hatırlamıyorsam sim kart ve hafıza kartı kapağın altında bulunuyor. Şimdi arayıp bakmaya üşeniyorum :D

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Herkese iyi geceler. [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] haric :D

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hayali bile guzel. Dusunsenize sd kart yeri aciliyor. Takicaksin 32 gb micro sdyi. :D