LG G2 Kullanıcıları Kulübü

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Yabanci kaynaklarin kitkatinda zaten radyo var TRT vergisi nedeniyle sadece turkiye romunda yok. Turkiyeye de kitkat gelmedigi icin henuz yeni versiyonda radyo var mi yokmu bilemiyoruz. Gelince bakariz

lg teknik servis kendisi söyledi yazışmada sordum çünkü 4.4.2 türkiye romu ile radyo özelliği aktif olacakmı diye hayır denildi tamda emin değiller aslında şunu söylüyolar cihazda radyo donanım özelliği mevcut 4k video gelecekmi dedim onuda tam bilmiyolar ama araştırdım Qalcom snapdragon yongaseti 4 k video çekimine destek veriyor ama kameranın performansı devreye giriyor burda yazılım olarak kamera performansı düşükse modlarla 4k video çekim desteği kazandırsak bile 4k video çekimi g2 kullnanıcısını memnun edecekmi onu bilmiyorum sonuçta 13 mp kamera var cihazda az çok memnun eder z1 kadar olmasada

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Sd kart yeri olmasina ragmrn hicbir telefonumda sd kart kullanmadm :D

aynen bende telefonda hiç kullanmadım bugüne kadar sadece tabletimde kullandım

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hayali bile guzel. Dusunsenize sd kart yeri aciliyor. Takicaksin 32 gb micro sdyi. :D

note3 dahili kendi hafızası 32gb maksimum 64 gb destekliyor deniyor her yerde bi arkadaşımın kingston 128 gblık sd kartı vardı denemek için taktım destekledi ama ne hafıza oluyor beee 32 gb kendi hafızası 128lik kartta takınca ortalama telefonun hafızası 150 gba çıktı yükle yükle yükleyebildiğin kadar :)

yeşilçamı cebinde taşı :)

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Su LG'nin g2'ye harici sd kart yeri ayarlamamasindaki sebep insanlarin 32gb olan modeli almasini saglamakmi? Yani sacma birsey, boyle bir telefona sd kart yeri koymamak.

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar birde kulaklik takiliyken dokunmatik ekrana basinca ve islem yaparken uzayli sesi gibi bir cizirti veya normal cizirti sesi geliyor. Bu normalmidir veya engellenebilirmi?

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Arkadaslar birde kulaklik takiliyken dokunmatik ekrana basinca ve islem yaparken uzayli sesi gibi bir cizirti veya normal cizirti sesi geliyor. Bu normalmidir veya engellenebilirmi?

o sorun bendede var müzik çalmasa bile var çok aradım taradım ama bi çözüm yok bulamadım ben

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

o sorun bendede var müzik çalmasa bile var çok aradım taradım ama bi çözüm yok bulamadım ben

Onun cevabını verdim ama görmediniz sanırım. Dokunmatik geri bildirim sesini kapatın.

murat0671

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Günaydın açık biri bişey dedin. Şimdi orjinal kılıfı ile at üstündeki komutan edasinda telefon ama kılıf olmayınca narin bi geyşa gibi. Nasıl edem de nasıl kullanam. İse de geç kaldım şimdi

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Günaydın açık biri bişey dedin. Şimdi orjinal kılıfı ile at üstündeki komutan edasinda telefon ama kılıf olmayınca narin bi geyşa gibi. Nasıl edem de nasıl kullanam. İse de geç kaldım şimdi

Ahahahahahaha narin bir geyşa :D ne guldum sabah sabah ya

kronikzll

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ayarlar,dil ve giriş lg klavye,dil,turkce nin yanindaki ayarlardan telefon klavyesini seçin.
Allah razı olsun senden ya.. Aylardır bu özellik yok diye bildiğim için touchpal klavye kullanıyorum. Şİmdi yaptım orjinal klavye kullanmaya başladım :D Çok sevindim ya..

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaslar bir sitede okudugum haberi paylasayim sizinle. "4.4.2 den sonra yayinlanacak bir guncelleme ile (LGnin ekstra kendi guncellemesi olacak sanirim) knock code ozelligi gelecekmis. Resmi sayfasinda yapilmis bu duyuru.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Knock derken ne gibi mesela ayrintili açılacak olursa?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
TTNET'te sorun yaşayan var mı? benim interneti kesmişler. :D

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Superonline candir. Ttnet bakim yapicakmis. Zamanlama cok manidar :P

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kitkat güncellemesi telefondan ne kadar bellek götürüyor?

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
3ury3a8y.jpg

Bu arada HTC nin yeni telefonunun tanıtılmasına bir kaç saat kaldı :)

kamilsen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ahize sesi iyileştirme ayarları nereden yapılıyordu?

murat0671

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Superonline candir. Ttnet bakim yapicakmis. Zamanlama cok manidar :P

Resmi açıklama yaptı ttnet bakım falan yok diyo.. ama her an bi kepceci fiber kabloları koparabilir.. borsa ıstanbul da kazı yapan amca borsayı manipüle etmişti yıllar önce 😃

Evoc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla knock kod hakkında herkez birsey soyluyor birisi 4.4 le geliyor diyor baskası gelmeyecek diyor digeri 4k geliyor diyor neyin geldigi belli değil gelsede kurtulsak :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ahahahaha forum hatalarından biriyle karşı karşıyayız ama şöyle bir tesadüf var ki çok uyumlu bir hata olmuş. :D