LG G2 Kullanıcıları Kulübü

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Yaa kit kat ciksa bile hemen kurmam beklerim kullanici yorumlarina bi otursun guncelleme bi stabil olsun iyice ondan sonra bakariz s3e guncelleme aldigimda sazan gibi atlayip kurdum zamaninda telefon sapitti sonra yorumlara baktim benim gibi bir suru sikayetci varmis meger

snra guncellemeyi.geri cektiler.snra geri.vermisler, 4.3 artik.hepsi, ben denedim, hevesimi.aldim.yeter bu kadar :D

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Yaa kit kat ciksa bile hemen kurmam beklerim kullanici yorumlarina bi otursun guncelleme bi stabil olsun iyice ondan sonra bakariz s3e guncelleme aldigimda sazan gibi atlayip kurdum zamaninda telefon sapitti sonra yorumlara baktim benim gibi bir suru sikayetci varmis meger

Aynen 2haftalik sifir s3ümu ölu fiyatna satmak zorunda kaldm.tlfonun kasılmalarindan dolayi birak telefonu.hayattan sogumustum valla.o 4.3 andoroid bi numara kücuk geldi s3e ne kastı ne kastı.igrencti.

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Lm serisinin hepsi miracasti destekliyor bimexte lg tvleri hacklefim cok guzel oluyor telefondan hababam sinifini yolladim tvlere :) cok eglenceli oluyor tavsiye ederim :) kimse kimin yaptigini bilmiyo

bende mediamarkt a falan gidince cocukların konsol oyunu oynadıkları tv leri kapatıyorum yanlarından geçerken :D zevkli oluyo :D

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Remote kumanda izellugiylede samsung tvlerde cok eglendim :) kanallari degistiriyorum kuz geliyor dyzeltiyor ben reyon arasindan tekrar degustiriyorum kuz havaya bakiyor ne eglenceli oooo super eglendim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Aynen 2haftalik sifir s3ümu ölu fiyatna satmak zorunda kaldm.tlfonun kasılmalarindan dolayi birak telefonu.hayattan sogumustum valla.o 4.3 andoroid bi numara kücuk geldi s3e ne kastı ne kastı.igrencti.
Aynen s3 faciasi

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Kitkat her türlü değer yüklendiğine. 4.2.2'de çok daha iyi her konuda

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
G2 kullanan bi arkadasim daha var tefon kaymasin diye arkasini strecle kaplamis dedim kiluf alsaydin bari kilif jullanmayi sevmiyomus ekran ucinde tapacam diyodu :)

Dostum miracast mi emin misin?

Miracast eminim cunku miracasti acinca. Tvlerin modelleri ekrana dysuyo istedigine baglanip video paylasimi yapiliyodu bu beam oluyor ordada taratinca yine modeller cikiyor ama mracastten paylasim daha kolay

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
O tlfnun arkasina ve ön kisma yapisan stikır lardan bulan olursa burdada paylasmayi unutmasn lütfen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşım bende 1 ay önce teknosaya gittim 32 gb 1800 liraydı yenibosnada airport var orada LG mağazasında 32 gb g2 hemde türkiye LG garantili 1500 liraya aldım telefon süper bu modeli gerek teknoloji videolarında gerekse büyük mağazalarda toplam 20 saat tüm detaylarına kadar inceledim tek kelimeyle mükemmel ayrıca şarjı bitmek bilmiyor iyiki almışım tavsiye ederim

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Sticker şeffaf olanı var 360° koruma sağlıyor heryerini kaplıyor telefonun Otterbox yazın çıkar ☺

Monte Cristo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Biz 2 sene kadar önce LG 42LM3400 3D LED TV almıştık,sanırım onda Miracast özelliği yok varsa da ben bulamadım.😀

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kitkat yükleyenlerden şebeke problemini yaşayan varmı..düzelttilermi acaba sorunu..

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Dolphin tarayıcı kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Mesela burada youtube tan facebook tan vb sitelerden link verdiğinizde ve ben o linke tıklayınca tarayıcı o siteyi kendi bünyesinde açıyor. Beni uygulamaya bağlamıyor. Ben uygulamaya yönlendirsin istiyorum. Bilen yardımcı olabilirse çok sevinirim.

C.A.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
O tlfnun arkasina ve ön kisma yapisan stikır lardan bulan olursa burdada paylasmayi unutmasn lütfen

ben uygulama videosunu izledim o linkten kendim yapabilirim gibi geliyor beni fiyat düşündürdü değer mi acaba diye o yüzden daha uygun bulursam diyordum ancak made in usa diyor dandik çin işi şeylere benzemiyor bende almaya karar verdim geldiğinde detaylı yazarım. full siyah deri görünüm mü yoksa karbon fiber görünüm mü alsam karar aşamasındayım şuan.

uygulama videosu: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qJ72iVfnxLQ

Ohaaaaa
Pardon ama bu cok guzel bisey ya.nasil oluyor bu kendimzdemi yapabiliyoruz anlayamadm.

sizce bunlardan hangiisi? http://www.xgearlive.com/products/android/lg/exo-skin-0

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ben uygulama videosunu izledim o linkten kendim yapabilirim gibi geliyor beni fiyat düşündürdü değer mi acaba diye o yüzden daha uygun bulursam diyordum ancak made in usa diyor dandik çin işi şeylere benzemiyor bende almaya karar verdim geldiğinde detaylı yazarım. full siyah deri görünüm mü yoksa karbon fiber görünüm mü alsam karar aşamasındayım şuan.

uygulama videosu: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qJ72iVfnxLQ

sizce bunlardan hangiisi? http://www.xgearlive.com/products/android/lg/exo-skin-0

utu7ezu2.jpg

Ben bu deseni bi lg videosunda görmüştüm ve inanılmaz beğenmiştim çok iyi duruyodu. Bana sorarsanız kendini göstermeyecek düz bir desen almayın.

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Orjinal flipcover hiçbir yerde bulamadım. Çakma olanı var ama tam çakma yani bir de 25 lira. Bu konuda siz ne kullanıyorsunuz?

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Orjinal flipcover hiçbir yerde bulamadım. Çakma olanı var ama tam çakma yani bir de 25 lira. Bu konuda siz ne kullanıyorsunuz?

Istanbul da iseniz yetkili serviste var. Değilseniz ben ilk aldığımda gitti gidiyordan 100 liraya almıştım. Bana sorarsanız kaliteli bi silikon kap alın şuan kullanmıyorum orjinal kabı.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Portekiz , Polonya ile Baltıcs a 20B gelmiş Nisan'a kalmaz bence 4.4.2 :)

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157

Tskler paylasim icin bende alsammi almasammi diye kararsizim kullanan varaa memnun mu? Maske kullaniyorum okadarda iyi degil.

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Dolphin tarayıcı kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Mesela burada youtube tan facebook tan vb sitelerden link verdiğinizde ve ben o linke tıklayınca tarayıcı o siteyi kendi bünyesinde açıyor. Beni uygulamaya bağlamıyor. Ben uygulamaya yönlendirsin istiyorum. Bilen yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Daha önce yaşamadığım için KitKat'ta da yaşamadım.

Hocam şu sıkıntının bi çözümü varmı. Sende Dolphin kullanıyosundur

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Hocam şu sıkıntının bi çözümü varmı. Sende Dolphin kullanıyosundur

Dolphin'i varsayılan tarayıcı olarak seçtiysen o yüzden oluyordur.
Eğer doğru anladıysam;
Ayarlar - uygulama yöneticisinden Dolphin'i bul ve içinden Varsayılanları temizle'ye bas.