bu seferde izin verilmedi diyordediğin gibi sildim işte içindekileri sonrada senden indirdiğimi attım ve sonuç bu hata veriyor
!
bu seferde izin verilmedi diyordediğin gibi sildim işte içindekileri sonrada senden indirdiğimi attım ve sonuç bu hata veriyor
bayadir.windowsla ilgilanmadigim.icin tam.anlamadim, sanirim.uykudan.dolayi, yarin hallederiz istersen
Kardesim nerdesin es gectin beni
O yazıyı qmemo üzerinden eliyle yazdığını sanmıyorum
Benim anlamadigim madem boyle olabiliyodu knock on g2. Ilk amiral gemide degil daha once htc one ne bilim s3 veya note2 bunlar ciktiginda donemin en şaşali modelleriydi neden bunlara jnock on destegi sunulmadi o donemde anlamak guc yoksa akillarinami gelmedi oda olabilir
Benim anlamadigim madem boyle olabiliyodu knock on g2. Ilk amiral gemide degil daha once htc one ne bilim s3 veya note2 bunlar ciktiginda donemin en şaşali modelleriydi neden bunlara jnock on destegi sunulmadi o donemde anlamak guc yoksa akillarinami gelmedi oda olabilir
ben ekran.goruntusunu.normal.aliyorum ama tapatalka yuklerken.photo.editor gelio.ordan yaziorum, sanrim.tapatalk pro nun.ozelligi
bu seferde izin verilmedi diyor
!
Tapatalktandan bi daha yazdim bakim
hepsinide denedim gene ayni hic bi simge cikmiyor forumda dumdyz gonderiyor mesaji yine![]()
Hmmm anladim.enteresanmiş
Olabilir tapatalki pcde kullanamiyoruz sanirim
Ben eskileri okuyana kadar 2 sayfa(20 mesaj) daha yazdınız ya helal olsun =)))
yok ya izin verilmedi diyip duruyor olmuyorklasor.seceneklerinden.gizli.dosyalari.godtrr ve bilinen.dosya uzantilarini.gizle.ye bi.kere tikla ve c:/ ye programdata diye bi klasor gelcrk ordan yap
yok ya izin verilmedi diyip duruyor olmuyor
Haa bugun gazetede taziyodu unuttum soylemeyi lg ile finans ekonomi bolumunde bi haber vardi lg yukselisini avrupa ulklerinde surduruyor yaziyodu ulkemizde ve avrupada gordugu buyuk ilgi lg tepe yonetcilerini memnun etmeye devam ediyor gibi seyler yaziyodu ozellikle TURKIYEDEKI gordukleri ilgi karsisinda sasirmuslar sevinisler resmi cekip paylascaktim ama annem gaztenin ustune patates soydugu icin talan oldu![]()
Benim anlanadigim lg o zaman turkiye beklentisini dusuk tutmus ilgide buyuk olunca ulkemizde ee bunada sasirmislar sevinmisler lgye sesleniyorum o zaman kilt kati bir an once bizede ver bizde sevinek demi![]()
Iyi geceler dostum allaha emanet olNeyse ya abilerim ablalarim, benim uykum geldi yatiyim artik, kacirdigim mesaj varsa kusurabakmayin o kadar.mesaj arasinda gozumden.kacmis heralde, nyese herkese iyi gcler , G2 nize iyi bakin)))))
Iyi geceler dostum allaha emanet ol
Neyse ya abilerim ablalarim, benim uykum geldi yatiyim artik, kacirdigim mesaj varsa kusurabakmayin o kadar.mesaj arasinda gozumden.kacmis heralde, nyese herkese iyi gcler , G2 nize iyi bakin)))))
Benim anlanadigim lg o zaman turkiye beklentisini dusuk tutmus ilgide buyuk olunca ulkemizde ee bunada sasirmislar sevinmisler lgye sesleniyorum o zaman kilt kati bir an once bizede ver bizde sevinek demi![]()
valla lg marka olarak çok sevdimtelevizyon alacagız eve nasipse, onu da lg düşünüyorum
![]()
inan kitkat icin yalvardigina deymicekstabile olmayan uygulamalar var ve gerekli.uygulamalar bunlar
en onemlisi xposed
![]()