LG G2 Kullanıcıları Kulübü

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Benim anlamadigim madem boyle olabiliyodu knock on g2. Ilk amiral gemide degil daha once htc one ne bilim s3 veya note2 bunlar ciktiginda donemin en şaşali modelleriydi neden bunlara jnock on destegi sunulmadi o donemde anlamak guc yoksa akillarinami gelmedi oda olabilir

Samsungun Fiziksel tuşu kilit açabildiği için gerek yok ama htc nin kilit tuşu yukarıda olduğu halde bunu knock on kullanmaması garip.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Benim anlamadigim madem boyle olabiliyodu knock on g2. Ilk amiral gemide degil daha once htc one ne bilim s3 veya note2 bunlar ciktiginda donemin en şaşali modelleriydi neden bunlara jnock on destegi sunulmadi o donemde anlamak guc yoksa akillarinami gelmedi oda olabilir

aslina.bakarsan.hepsine.oluyodu.ama.onlar led olduklari.ve dokunmatiklari.farkli.olduklari.icin surekli.calismada cok.pil yerdi.ve buyzden.vermediler, cnku s3 de denedim soldan.saga kaydirinca ekran.aciliydu.ama.ck.sarj.yiyodu

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
yve5evur.jpg
hepsinide denedim gene ayni hic bi simge cikmiyor forumda dumdyz gonderiyor mesaji yine

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ben eskileri okuyana kadar 2 sayfa(20 mesaj) daha yazdınız ya helal olsun =)))

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
yok ya izin verilmedi diyip duruyor olmuyor

o zaman onu benik.bi.bkmam.lazim, normalde oyle olmamasi lazim, istersen.sadece klasorun icindekileri sil oyle dene yada klasoru sil oyke dene, 2sinden.birisi olmasi lazm

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Haa bugun gazetede taziyodu unuttum soylemeyi lg ile finans ekonomi bolumunde bi haber vardi lg yukselisini avrupa ulklerinde surduruyor yaziyodu ulkemizde ve avrupada gordugu buyuk ilgi lg tepe yonetcilerini memnun etmeye devam ediyor gibi seyler yaziyodu ozellikle TURKIYEDEKI gordukleri ilgi karsisinda sasirmuslar sevinisler resmi cekip paylascaktim ama annem gaztenin ustune patates soydugu icin talan oldu :)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Haa bugun gazetede taziyodu unuttum soylemeyi lg ile finans ekonomi bolumunde bi haber vardi lg yukselisini avrupa ulklerinde surduruyor yaziyodu ulkemizde ve avrupada gordugu buyuk ilgi lg tepe yonetcilerini memnun etmeye devam ediyor gibi seyler yaziyodu ozellikle TURKIYEDEKI gordukleri ilgi karsisinda sasirmuslar sevinisler resmi cekip paylascaktim ama annem gaztenin ustune patates soydugu icin talan oldu :)

:D bi zahmet sevinsinler yani :D biz burda bosa mi konusuyoz da :D

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Neyse ya abilerim ablalarim, benim uykum geldi yatiyim artik, kacirdigim mesaj varsa kusurabakmayin o kadar.mesaj arasinda gozumden.kacmis heralde, nyese herkese iyi gcler , G2 nize iyi bakin :))))))

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Benim anlanadigim lg o zaman turkiye beklentisini dusuk tutmus ilgide buyuk olunca ulkemizde ee bunada sasirmislar sevinmisler lgye sesleniyorum o zaman kilt kati bir an once bizede ver bizde sevinek demi :)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Benim anlanadigim lg o zaman turkiye beklentisini dusuk tutmus ilgide buyuk olunca ulkemizde ee bunada sasirmislar sevinmisler lgye sesleniyorum o zaman kilt kati bir an once bizede ver bizde sevinek demi :)

inan kitkat icin yalvardigina deymicek :) stabile olmayan uygulamalar var ve gerekli.uygulamalar bunlar :D en onemlisi xposed :D

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Neyse ya abilerim ablalarim, benim uykum geldi yatiyim artik, kacirdigim mesaj varsa kusurabakmayin o kadar.mesaj arasinda gozumden.kacmis heralde, nyese herkese iyi gcler , G2 nize iyi bakin :))))))
Iyi geceler dostum allaha emanet ol

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
valla lg marka olarak çok sevdim :D televizyon alacagız eve nasipse, onu da lg düşünüyorum :D

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97

Harika evet sizi biz sevindiriyorsak.sizde kullanicilarinizi bi zahmet sevindirin. [MENTION=140474]kor[/MENTION]e :)))) (belki yaziyi okumaya gelir bildirim yollamis oldum @bu isaretle)
Hahahahagbgbgaga

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
inan kitkat icin yalvardigina deymicek :) stabile olmayan uygulamalar var ve gerekli.uygulamalar bunlar :D en onemlisi xposed :D

Yaa kit kat ciksa bile hemen kurmam beklerim kullanici yorumlarina bi otursun guncelleme bi stabil olsun iyice ondan sonra bakariz s3e guncelleme aldigimda sazan gibi atlayip kurdum zamaninda telefon sapitti sonra yorumlara baktim benim gibi bir suru sikayetci varmis meger