LG G2 Kullanıcıları Kulübü

menmoli

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Uygulama videosuna seyrettim gerçekten çok kolay uygulanabiliyor. Sen bunalırn siyah ve ahşap kahverengilerden 100-1500 getird gittiyorda 30 liradan satışa koy bak ilk alıcısı ben olurum.

Buda uygulama videosu: http://www.youtube.com/watch?v=qJ72iVfnxLQ

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Uygulama videosuna seyrettim gerçekten çok kolay uygulanabiliyor. Sen bunalırn siyah ve ahşap kahverengilerden 100-1500 getird gittiyorda 30 liradan satışa koy bak ilk alıcısı ben olurum.

mümkünse hepsi burada ya da koy bende alırım :D

menmoli

Asistan
Reaksiyon puanı
0

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşım forumda yalan bilgi yazınca eline ne geçiyor.Ahlak seviyeni mi zorluyorsun ?

Arkadaş cihazı turkiyeden aldı diye tr garantili sanıyor,sonra güncelleme türkiyeye geldi diyor bilerek yaptığını düşünmüyorum.

rdksr725

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bana da Geldi güncelleme iyi ki paralel ithalat almışım :)

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Almanya romunu kuran varmı resmi romu 4.4.2 yi 20B olanı [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] sen kurdun mu ?

IELENOR

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Bana da Geldi güncelleme iyi ki paralel ithalat almışım :)
Arkadaşım benimkide pararel ama bana gelmediği için net konuşabiliyorum.Ayrıca bakınız ki o SDN okuru resmi kitkat güncellemesi duyuruldu ifadesini kullanmış ama türkiye için böyle bir durum söz konusu değil.

rdksr725

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşım benimkide pararel ama bana gelmediği için net konuşabiliyorum.Ayrıca bakınız ki o SDN okuru resmi kitkat güncellemesi duyuruldu ifadesini kullanmış ama türkiye için böyle bir durum söz konusu değil.
tayvan la almanya ya geldi güncelleme seninki hangi ülke ?

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20

herkese ayni anda gelecek.diye bi.kaide.yok, yani sen.kesin konusma bu konuda cunku belki.de bosu bosuna kiziyirsun.

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Nasıl bi problem var mı ? Ya ben kurdum bu vodafone romunu öyle stabilki anlatamam :) 4.2.2ye göre 2 kat daha iyi ama şu açılıştaki vodafone yazısı hoşuma gitmiyor ne diyosun kuruyum mu orjinal romu bu bide vodafone romuya biraz kafama yatmyo hat telefonu gibi oldu orjiyi kuruyum mu ne diyosun ?

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Nasıl bi problem var mı ? Ya ben kurdum bu vodafone romunu öyle stabilki anlatamam :) 4.2.2ye göre 2 kat daha iyi ama şu açılıştaki vodafone yazısı hoşuma gitmiyor ne diyosun kuruyum mu orjinal romu bu bide vodafone romuya biraz kafama yatmyo hat telefonu gibi oldu orjiyi kuruyum mu ne diyosun ?

ya bence 4.4.2 sacma bisi, napacksin birkac milisaniyelik hizi, normal.hizi ile kullan gitsin, bi de root yap snra arayuzu degistir ve 4.4.2 den.de guzel bi arayuze sahip olrsn, bunlari yapnca telefonu.elinden brakasin gelmiyo.:)
be2y6asa.jpg

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ya bence 4.4.2 sacma bisi, napacksin birkac milisaniyelik hizi, normal.hizi ile kullan gitsin, bi de root yap snra arayuzu degistir ve 4.4.2 den.de guzel bi arayuze sahip olrsn, bunlari yapnca telefonu.elinden brakasin gelmiyo.:)

Root işine önceden çok girdim yazmştım hatta brick ettim bi s3 ü o yüzden uzak duruyorum biraz. Orjinal kullanmayı seviyorum maksat 1 veya 2 milisaniyelik hız farkı değil maksat en günceli kullanmak. 4.4.2 ile kamera inanılmaz değişti mesela özellikle 60 fpa video kaydı o yüzden 4.4.2 iyidir yani :)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Root işine önceden çok girdim yazmştım hatta brick ettim bi s3 ü o yüzden uzak duruyorum biraz. Orjinal kullanmayı seviyorum maksat 1 veya 2 milisaniyelik hız farkı değil maksat en günceli kullanmak. 4.4.2 ile kamera inanılmaz değişti mesela özellikle 60 fpa video kaydı o yüzden 4.4.2 iyidir yani :)

olsn.soncta 4k gelmedi.:D bide resim yukledim bi.bak.onceki.mesja

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
olsn.soncta 4k gelmedi.:D bide resim yukledim bi.bak.onceki.mesja

Şimdi gördüm gayet güzel görünüyor qslide olarak açmışsn tapatalkı ama ben bu özelliği fazla kullanmıyorum o yüzden 20byi kurmayı düşünüyorum

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bu v20b romuyla ozellikle en iyi olan sey mobil veriyi actiginizda eskisine nazaran sarj daha az gidiyor,bence gayet sorunsuz bir rom olmus.