LG G2 Kullanıcıları Kulübü

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bu kitkat güncellemesinden sonra yepyeni bir telefon beklemeyin arkadaşlar. Arayüz değişimi yokki. Bir kaç sorun iyileştirilmiş daha iyi hale getirilmiş (genel olarak) sadece. Hayır zaten güncellemenin önemide budur.

Tek beklediğim oyunlarda sanal tuş gizleme,düşük parlaklıkta ekran titreme giderilsin,telefon yeterince hızlı zaten.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Bu kitkat güncellemesinden sonra yepyeni bir telefon beklemeyin arkadaşlar. Arayüz değişimi yokki. Bir kaç sorun iyileştirilmiş daha iyi hale getirilmiş (genel olarak) sadece. Hayır zaten güncellemenin önemide budur.

valla benim o birkac milisaniyelik.iyilestirmelere ihtiyacim.yok, arayuzu de kendim degisrirdim zaten, benim mekanizma.super :D

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Dun itibari bana gelsi 4.4.2. Telefonda bir serilesme var cok acik bir sekilde. Tek uzuntum art yi bulamadim geliatirici seceneklerinde.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Tek beklediğim oyunlarda sanal tuş gizleme,düşük parlaklıkta ekran titreme giderilsin,telefon yeterince hızlı zaten.

root yapinca xposed den tam.ekran.yapmak.mumkun.olabiliyo gravity box sayesinde, ekran titreme sanirim surumunden.kaynakli, benmki.10c ama.sorun.yok

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
root yapinca xposed den tam.ekran.yapmak.mumkun.olabiliyo gravity box sayesinde, ekran titreme sanirim surumunden.kaynakli, benmki.10c ama.sorun.yok

Benimde 10c hocam,yabancı forumda arkadaş aynı sorundan servise vermiş,ekran degismis sonuc aynı yani yazılımsal bir olay,biliyorum rootun tek ceken yanı.beni o zaten:) bi gidisle deneyecem rootu

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Titreme bende yok ama bu sanal tuşlar benimde sinirimi bozmaya başladı. Oyunun zevkini kaçırıyor.

bende yok.o sanal tuslar :D root varsa xposed den gravity box indir orda expand ile.ilgili bisi var :D genisletilmis.masaustu :)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Benimde 10c hocam,yabancı forumda arkadaş aynı sorundan servise vermiş,ekran degismis sonuc aynı yani yazılımsal bir olay,biliyorum rootun tek ceken yanı.beni o zaten:) bi gidisle deneyecem rootu

4.4.2 ye bile root varken root u denememek.ayip.bence :) rootsuz telefon.iphoneye benziyo ya :)

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
4.4.2 ye bile root varken root u denememek.ayip.bence :) rootsuz telefon.iphoneye benziyo ya :)

Peki roottan geri dönersem tüm izler silinir değilmi,samsungtaki gibi değil durum,yani olaki.bir sorun oldu servise vericem,rootlu olduğunu anlamazlar degil mi.Çünkü ilk G2imi degistirmeye gittgimde başka bir cihaza cihaz root görmüş garanti dışı dediler.Rootlu olarak götürmez heralde yapan insan.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Peki roottan geri dönersem tüm izler silinir değilmi,samsungtaki gibi değil durum,yani olaki.bir sorun oldu servise vericem,rootlu olduğunu anlamazlar degil mi.Çünkü ilk G2imi degistirmeye gittgimde başka bir cihaza cihaz root görmüş garanti dışı dediler.Rootlu olarak götürmez heralde yapan insan.

aynen, yani orjinal.romu yukledigin anda hicbir iz kalmaz ve sayac olmadigiicin bulamazlar, hem.sayac olsa da sifirlardik yine.sorun olmazdi

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
aynen, yani orjinal.romu yukledigin anda hicbir iz kalmaz ve sayac olmadigiicin bulamazlar, hem.sayac olsa da sifirlardik yine.sorun olmazdi

Hocam o zaman baya bir izliyim ben su.root videolarını,takıldığım bir yer olursa yardımcı olabilir misiniz?

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
e5anehy7.jpg

e2ynybad.jpg

8eraqebe.jpg

nası?

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kitkatin hic bisey degistirmesigini söyleyenler var hatta tek bir yazıyı bile degistirmedigini söyleyenler var. Acaba onlar kitkata geçmişler mi yoksa geçmeden mi konuşuyorlar.
1- Birkere hızlı ekrandan yani elimizi anamenu ekranından basılı tutarak yukarı cektigimizde voice mate uygulaması kaldırılmış.

2- Durum cubugunun rengi değişmiş.

3- Durum çubuğunu aşağıya çekmeden basılı tuttuğumuzda sol tarafta tarih gözüküyor.

4- LG nin orjinal wallpaperleri haricinde ana ekrana resim koyarken ki durum cubugundaki siyah serit şeffaf olmuş.

5- Ekran zaman asiminda oluşan ekran kisilmasi tekrar ekran ışığının çoğalması daha estetik hale gelmiş. Durum cubugunda qslide uygulamasını açıp kapamak ta buna dahil.

6-Yazilimsal olarak testlerde zaten iyilestirmeler mevcut. Zaten bir sürumden diğer yüksek sürume geçiş yapmak demek telefonu olduğundan daha yavasa sürüklemek değil, daha stabil ve daha performans verici özellik getirmek içindir.

Ve daha anlatamadigim bir suru yeni ozellikle LG bizlere Turkiyeye henuz olmasa bile diger avrupa ulkelerine Kitkati sunmus.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Hocam o zaman baya bir izliyim ben su.root videolarını,takıldığım bir yer olursa yardımcı olabilir misiniz?

hah şöyle ya :) biraz cesaretin olsn,.ben burdayim bloother burda, sen ne.takiyon kfana :) zaten.root sirasinda.bi.sorun.cikarsa, en fazla root yuklenmez

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
hah şöyle ya :) biraz cesaretin olsn,.ben burdayim bloother burda, sen ne.takiyon kfana :) zaten.root sirasinda.bi.sorun.cikarsa, en fazla root yuklenmez

Teşekkürler,şuan dershaneye gidiyorum akşam yapıcam kısmetse,canlı destekte fena olmaz yani:)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Kitkatin hic bisey degistirmesigini söyleyenler var hatta tek bir yazıyı bile degistirmedigini söyleyenler var. Acaba onlar kitkata geçmişler mi yoksa geçmeden mi konuşuyorlar.
1- Birkere hızlı ekrandan yani elimizi anamenu ekranından basılı tutarak yukarı cektigimizde voice mate uygulaması kaldırılmış.

2- Durum cubugunun rengi değişmiş.

3- Durum çubuğunu aşağıya çekmeden basılı tuttuğumuzda sol tarafta tarih gözüküyor.

4- LG nin orjinal wallpaperleri haricinde ana ekrana resim koyarken ki durum cubugundaki siyah serit şeffaf olmuş.

5- Ekran zaman asiminda oluşan ekran kisilmasi tekrar ekran ışığının çoğalması daha estetik hale gelmiş. Durum cubugunda qslide uygulamasını açıp kapamak ta buna dahil.

6-Yazilimsal olarak testlerde zaten iyilestirmeler mevcut. Zaten bir sürumden diğer yüksek sürume geçiş yapmak demek telefonu olduğundan daha yavasa sürüklemek değil, daha stabil ve daha performans verici özellik getirmek içindir.

Ve daha anlatamadigim bir suru yeni ozellikle LG bizlere Turkiyeye olmasa bile diger avrupa ulkelerine Kitkati sunmus.

kardeşim o yapilanlar, samsungun yaptiginin yaninda evrende toz tanecigine.benzer, buyzden sayamayiz.bunlari, ayrica 5, maddede qslide 4.2 de de kapatilabiliyodu

repairman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oxygen kardeş bu ekran görüntüsü tema mı yoksa uygulama mı ?

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kardeşim o yapilanlar, samsungun yaptiginin yaninda evrende toz tanecigine.benzer, buyzden sayamayiz.bunlari, ayrica 5, maddede qslide 4.2 de de kapatilabiliyodu

Samsung'un yaptıklarını bi özet geçer misiniz bilgim yok bu konuda

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
oxygen kardeş bu ekran görüntüsü tema mı yoksa uygulama mı ?

uygulama :) temayi.kendim.yapiyorum ben :) yani root.var cihazda ve xposedden indirdim.sevdiklerimi. hatta listesi.de var
eqeja3u6.jpg

neve6a2e.jpg

ataqugug.jpg
root yaptiktan snra xposed i indirip bunlari.modul.indirden.kurduktan.snra benimki.gibi ypilabilir

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0

5.maddede demek istedigim daha estetik hale getirilmis. Bunlar tabi kucuk seyler. LG kitkatla bir harf bile degistirmemis diyenlere soylemek istedigim en ufak seyler.

Scarface28

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar cihazımı teknosadan aldım LG G2 32GB hala kitkat gelmedi bilgisi olan var mı ne zaman gelicek.

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar cihazımı teknosadan aldım LG G2 32GB hala kitkat gelmedi bilgisi olan var mı ne zaman gelicek.

Türkiyeye Nisan ayında geleceği söyleniyor. Kaynak belirtmek gerekirse, Teknosanın LG telefonları broşüründe görmüştüm. Forumda da paylaşmıştım.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Tam hayal kırıklığı desenize,ekran titremeai düzelse bari.

Yeterince düzelmiş sorunlar. İçiniz rahat olsun. Donanımsal sorunlar güncellemeyle gitmez bu arada.

Bir de 20A yükleyince H+ yazmıyor artık mobil veride. Demekki bu romla alakalı sadece görüntü. H ile H+ arasında hız farkı da yok.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Yeterince düzelmiş sorunlar. İçiniz rahat olsun. Donanımsal sorunlar güncellemeyle gitmez bu arada.

Bir de 20A yükleyince H+ yazmıyor artık mobil veride. Demekki bu romla alakalı sadece görüntü. H ile H+ arasında hız farkı da yok.

Donanımsal olduğunu düşünmüyorum,hep yapardı yoksa,bu yüzden güncellemeyi bekliyodum,yukarıdaki mesajda da yazdım ekran değişimi sorunu gidermemiş yabancı bir arkadaşta bizzat konuştum

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Nisan Ayı Planlanan Tarihdir Büyük İhtimal Ama Erken Gelme İhtimali Yüksek Biraz Daha Sabredin .

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Donanımsal olduğunu düşünmüyorum,hep yapardı yoksa,bu yüzden güncellemeyi bekliyodum,yukarıdaki mesajda da yazdım ekran değişimi sorunu gidermemiş yabancı bir arkadaşta bizzat konuştum

Ben TR romu 1 ay kullanmıştım ama titreme yaşamadım. Aldım alalı %40-45 parlaklıktayım.

Bu arada 20B romunda 3G bile şarjı yemiyor fazla. Önce 2dk'da bir düşerdi şimdi nerdeyse wifi gibi az yiyor.