LG G2 Kullanıcıları Kulübü

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Abi sen hangi şehirde oturuyosun acaba :)

Kırşehir :D türkiyenin tam ortasinda :D daha kolay bir sekilde gosteriyim, turkiye deprem.haritasinda kirmzi noktanın bulundgu yerde :D kırşehir i bulabilmek.icin.o kirmizi.nokta :D

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kırşehir :D türkiyenin tam ortasinda :D daha kolay bir sekilde gosteriyim, turkiye deprem.haritasinda kirmzi noktanın bulundgu yerde :D kırşehir i bulabilmek.icin.o kirmizi.nokta :D

Istanbul'a işin düşüyormu uğruyor musun buralara :)

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Ya bu root mevzusunu yüz yüze detaylı bir şekilde konuşmam gerek buradan mesaj Mesaj olmuyo. En kötü numaranı isticem artık :D

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
pesery9y.jpg

a6a5ysa8.jpg

Oo bildirim paneli falan harbi iyiymiş ha güzel görünüyor :)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Ya bu root mevzusunu yüz yüze detaylı bir şekilde konuşmam gerek buradan mesaj Mesaj olmuyo. En kötü numaranı isticem artık :D

hangouts var ordan hallederiz :) yada tw den. baglanirim ve snde netten osp (onscreenphone) indirirsin.hem.telefona hemdr.pc ye baglanirim herseyi.hallederiz :)

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Lgnin sozluk uygulamasini deneyen varmi muthismis ozelliklede canli canli cevirme olayi buyuledi beni. Mesela yabanci bi kitabim var ingilizce belirli bi cumleyi yada kelimeyi cevirmek icin telefonun kamerasini o kelimeye gorecek sekilde getiriyosunuz ve telefon o kelimeyi cekip resimli olan kelimeyi nette aratarak suze turkce karsiligini dogru bi sekilde veriyor yanimsama yaparmi diye bi kac kelime cevirdim hepside dogru cikti bu arada [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] hocam 20byi kurdunuzmu sonuc nedir

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Lgnin sozluk uygulamasini deneyen varmi muthismis ozelliklede canli canli cevirme olayi buyuledi beni. Mesela tabanci bi kitabim var ingilizce belirli bi cumleyi yada kelimeyi cevirmek icin telefonun kamerasini o kelimeye gorecek sekilde getiriyosunuz ve telefon o kelimeyi cekip resimli olan kelimeyi nette aratarak suze turkce karsiligini dogru bi sekilde veriyor yanimsama yaparmi diye bi kac kelime cevirdim hepside digru sonuc verdi [MENTION=160283]bloo[/MENTION]thwr bu arada hocam siz 20byi kurdunuzmu

google translate daha gelismis.olarak.ceviriyo kardesim, google playdan.indr, harika bisi o.da , quick translatordan.iyidir.yani

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] onuda deneyim lgninkide hosuma gitti bi deneyim dedim ekranda bos bos duruyodu

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bi arkadasim nexus5 le benim relefonu degusmek istiyor oda yeni aldi inceledim kurcaladim oda snapdragon 800 4 cekirdek islemcili 2 gb ram full hd kamerasi 8 mp ama 13 mp gibi resim kalitesi lg g2 yle hemen hemen ayni ekran daha buyuk 5 inc yalniz ve yalniz batarya 2300 mah lg g2 3000 nexus 5 cok hafif elde varmi yokmu belli degil beni dusunduren sadece batarya sevindiren ise omur boyu guncelleme alacagi olmasi kararsiz kaldim g2yi versemmi vermesemmi g2yle degissem pisman olyrmuyum acaba dostlar lytfen fikirlerinizi esirgemeyin

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Bi arkadasim nexus5 le benim relefonu degusmek istiyor oda yeni aldi inceledim kurcaladim oda snapdragon 800 4 cekirdek islemcili 2 gb ram full hd kamerasi 8 mp ama 13 mp gibi resim kalitesi lg g2 yle hemen hemen ayni ekran daha buyuk 5 inc yalniz ve yalniz batarya 2300 mah lg g2 3000 nexus 5 cok hafif elde varmi yokmu belli degil beni dusunduren sadece batarya sevindiren ise omur boyu guncelleme alacagi olmasi kararsiz kaldim g2yi versemmi vermesemmi g2yle degissem pisman olyrmuyum acaba dostlar lytfen fikirlerinizi esirgemeyin

kardeşim yani.bence değişme derim, çünkü bilmedigin bir telefon, belki bi sorunu.olmustur ondan vermeye.calisiyodur, ayrica guncelleme onemli bisi degil, mesela g2 kullanicisi.olarak.guncelleme almiyorum ama gerek.de yok zaten, yani.bence sn bosver o isi, cnku dedigm gibi.sadece sevmedigi.icin telefon degismek.isteyenler pek.yok,

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] bak bunu hic dusunmedim bi sorunu olabilir derken bugun supheli konustu anlamadim senin soyleminde farkettim bi sorunu falan varmi dedigimde buraz duraksadi sonra yok beee ne sorunu olcak hem bi sorunu olsa garantisi var dedi ben o ara dikkat etmedim ama duydum cunku telefonu kurcalayidum dedigin gibi g2ye guncelleme cikmasada sorun etmem telefon cok hizli ve stabil calisiyor zaten guncelleme cokta onemli degil demek ondan tam emin olamadi himm bi sorunu varmi deyince duraksadi degismekten an utibari ile vazgecmis bulunmaktayim farkindalik yarattigin icin tesekkurler dostum allah razi olsun

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar şu an başıma geldi, telefonu düz bir zemine koyup orda kullanmayı denediğinizde dokunmatik eger iyi işlemiyorsa ayarlar kısmından hareket sensörü ayarını yapın düzeliyor.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Pek Tecrübe Etmiş Arkadaş Varsa ? 4.2.2 'deyken Telefonu Sıfırlayıp 4.4'e Güncellemek mi Daha Mantıklı Yoksa 4.4 'e Güncelleyip Telefonu Sıfırlamak mı Daha Mantıklı ?

Somut Bir Bilgiye Ulaşabilen Varmı ?

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
[MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] bak bunu hic dusunmedim bi sorunu olabilir derken bugun supheli konustu anlamadim senin soyleminde farkettim bi sorunu falan varmi dedigimde buraz duraksadi sonra yok beee ne sorunu olcak hem bi sorunu olsa garantisi var dedi ben o ara dikkat etmedim ama duydum cunku telefonu kurcalayidum dedigin gibi g2ye guncelleme cikmasada sorun etmem telefon cok hizli ve stabil calisiyor zaten guncelleme cokta onemli degil demek ondan tam emin olamadi himm bi sorunu varmi deyince duraksadi degismekten an utibari ile vazgecmis bulunmaktayim farkindalik yarattigin icin tesekkurler dostum allah razi olsun

ne demek.kardesim, millete kazik.atmaya calisanlardan korumak.istedim sadece, bencr telefonu.eline al biraz oyun fln.oyna, belki.telefon isinincs.cikar sorunu, yada daha inginc sorunlar bile olabilir, g2 nin ustune telefon.tanimam ben, note 3 e bile degismem.ben, yani o.derece iyi bir telefon ve diger telefonda sorun olursa ben nexustan.anlamam, anlayan da tanimam, buyzden cok.dolasirsin, en.iyisi.g2 de kal.da anladigim konudan konusalim :D

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97

Bence dogru karar.size dile getiremedigi bir sorunu olabilr.hem lg g2 hakknda güzel bisi duymustur.oda nexsusta yoktur falan filan daha birsuru detay bulabilirz :))

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Foruma g2den giriyorum ama yazdiklarim mobil cihazdan yazildi cikmiyor bende acaba kullanicimi goremiyor mobil cihazdan yazanlarda nasil cikiyor. O avatarin altinda mobil cihazdan yazildi diye tapataltaktan yazincami cikiyor acaba tapataldan yazmayi hic denemedim cunku buda hep sormak istedgim sorulardan bi tanesyidi

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Bence dogru karar.size dile getiremedigi bir sorunu olabilr.hem lg g2 hakknda güzel bisi duymustur.oda nexsusta yoktur falan filan daha birsuru detay bulabilirz :))

duraksamis ama.sorunu varmi.dediginde, bence sarj ile ilgili.bir sikintisi.olabilir :D ama biran once elden.cikartmaya calistigi kesin :D

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Nexus 5 benim çok beğendiğim bir cihaz tasarımı olsun kasasının malzemesi olsun. Bence en büyük sıkıntısı batatyasının düşük olması, arada 700 Mah lik bir fark var ve ciddi bir fark. Nexus unda bi sıkıntısı olma ihtimali var. G2 ile mutlu isen hiç girme bu işe. Arkadaşına da bataryası düşük istemiyorum dersin :)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Pek Tecrübe Etmiş Arkadaş Varsa ? 4.2.2 'deyken Telefonu Sıfırlayıp 4.4'e Güncellemek mi Daha Mantıklı Yoksa 4.4 'e Güncelleyip Telefonu Sıfırlamak mı Daha Mantıklı ?

Somut Bir Bilgiye Ulaşabilen Varmı ?

sifirlamamak.daha.mantikli,.sadece surum dusururken.sifirlamalisiniz

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Foruma g2den giriyorum ama yazdiklarim mobil cihazdan yazildi cikmiyor bende acaba kullanicimi goremiyor mobil cihazdan yazanlarda nasil cikiyor. O avatarin altinda mobil cihazdan yazildi diye tapataltaktan yazincami cikiyor acaba tapataldan yazmayi hic denemedim cunku buda hep sormak istedgim sorulardan bi tanesyidi

tapatalk a gir ayarlarda altlarda imza var ordan.ayarlanıyor