Abi sen hangi şehirde oturuyosun acaba![]()
Kırşehirtürkiyenin tam ortasinda
daha kolay bir sekilde gosteriyim, turkiye deprem.haritasinda kirmzi noktanın bulundgu yerde
kırşehir i bulabilmek.icin.o kirmizi.nokta
![]()
Istanbul'a işin düşüyormu uğruyor musun buralara![]()
Kırşehirtürkiyenin tam ortasinda
daha kolay bir sekilde gosteriyim, turkiye deprem.haritasinda kirmzi noktanın bulundgu yerde
kırşehir i bulabilmek.icin.o kirmizi.nokta
![]()
Oo bildirim paneli falan harbi iyiymiş ha güzel görünüyor![]()
Ya bu root mevzusunu yüz yüze detaylı bir şekilde konuşmam gerek buradan mesaj Mesaj olmuyo. En kötü numaranı isticem artık![]()
cok ugrastim.
ama.isterseniz. twrp backup atabilirim
![]()
Teşekkür ederim şimdilik izlemeyi tercih ediyim ilerleyen zamanlarda numaranızı isteyeceğim zaten![]()
gmail versem olur heraldeçünkü ordan daha.rahat anlatabilirim
![]()
Oda olur sorun değilde flash toola güncelleme gelmiş ben.daha hiç açmadım pcden internet bağlantısını kessem sorun olmaz demi
Lgnin sozluk uygulamasini deneyen varmi muthismis ozelliklede canli canli cevirme olayi buyuledi beni. Mesela tabanci bi kitabim var ingilizce belirli bi cumleyi yada kelimeyi cevirmek icin telefonun kamerasini o kelimeye gorecek sekilde getiriyosunuz ve telefon o kelimeyi cekip resimli olan kelimeyi nette aratarak suze turkce karsiligini dogru bi sekilde veriyor yanimsama yaparmi diye bi kac kelime cevirdim hepside digru sonuc verdi [MENTION=160283]bloo[/MENTION]thwr bu arada hocam siz 20byi kurdunuzmu
[MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] onuda deneyim lgninkide hosuma gitti bi deneyim dedim ekranda bos bos duruyodu
o zaman support tool acilmaz, internet yok.der
Aha bu romu nasl atacaz :-D
Bi arkadasim nexus5 le benim relefonu degusmek istiyor oda yeni aldi inceledim kurcaladim oda snapdragon 800 4 cekirdek islemcili 2 gb ram full hd kamerasi 8 mp ama 13 mp gibi resim kalitesi lg g2 yle hemen hemen ayni ekran daha buyuk 5 inc yalniz ve yalniz batarya 2300 mah lg g2 3000 nexus 5 cok hafif elde varmi yokmu belli degil beni dusunduren sadece batarya sevindiren ise omur boyu guncelleme alacagi olmasi kararsiz kaldim g2yi versemmi vermesemmi g2yle degissem pisman olyrmuyum acaba dostlar lytfen fikirlerinizi esirgemeyin
[MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] bak bunu hic dusunmedim bi sorunu olabilir derken bugun supheli konustu anlamadim senin soyleminde farkettim bi sorunu falan varmi dedigimde buraz duraksadi sonra yok beee ne sorunu olcak hem bi sorunu olsa garantisi var dedi ben o ara dikkat etmedim ama duydum cunku telefonu kurcalayidum dedigin gibi g2ye guncelleme cikmasada sorun etmem telefon cok hizli ve stabil calisiyor zaten guncelleme cokta onemli degil demek ondan tam emin olamadi himm bi sorunu varmi deyince duraksadi degismekten an utibari ile vazgecmis bulunmaktayim farkindalik yarattigin icin tesekkurler dostum allah razi olsun
[MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] bak bunu hic dusunmedim bi sorunu olabilir derken bugun supheli konustu anlamadim senin soyleminde farkettim bi sorunu falan varmi dedigimde buraz duraksadi sonra yok beee ne sorunu olcak hem bi sorunu olsa garantisi var dedi ben o ara dikkat etmedim ama duydum cunku telefonu kurcalayidum dedigin gibi g2ye guncelleme cikmasada sorun etmem telefon cok hizli ve stabil calisiyor zaten guncelleme cokta onemli degil demek ondan tam emin olamadi himm bi sorunu varmi deyince duraksadi degismekten an utibari ile vazgecmis bulunmaktayim farkindalik yarattigin icin tesekkurler dostum allah razi olsun
Bence dogru karar.size dile getiremedigi bir sorunu olabilr.hem lg g2 hakknda güzel bisi duymustur.oda nexsusta yoktur falan filan daha birsuru detay bulabilirz)
Pek Tecrübe Etmiş Arkadaş Varsa ? 4.2.2 'deyken Telefonu Sıfırlayıp 4.4'e Güncellemek mi Daha Mantıklı Yoksa 4.4 'e Güncelleyip Telefonu Sıfırlamak mı Daha Mantıklı ?
Somut Bir Bilgiye Ulaşabilen Varmı ?
Foruma g2den giriyorum ama yazdiklarim mobil cihazdan yazildi cikmiyor bende acaba kullanicimi goremiyor mobil cihazdan yazanlarda nasil cikiyor. O avatarin altinda mobil cihazdan yazildi diye tapataltaktan yazincami cikiyor acaba tapataldan yazmayi hic denemedim cunku buda hep sormak istedgim sorulardan bi tanesyidi