OxyGEN
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 20
Hatta şifre belirleyerek telefonu uykudan da uyandırmaya yarar. Ancak kıt kat ile.
kit kat da da gelmemiş knock code
Hatta şifre belirleyerek telefonu uykudan da uyandırmaya yarar. Ancak kıt kat ile.
kit kat da da gelmemiş knock code
Geçen gün bir videoda izlemiştim. Ayarlardan girip yapıyordu vatandaş.
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] abi ya xposed de bu olmazdi eskiden, simdi niye oluyo, yukle.guncelle diyom yeniden baslatiyom ama degisme yok, bir bilgin.var mi![]()
Belki kitkat ile tam uyumlu değildir?
Kıt kat uyumlu değil. Ben de denedim. Gerçi şimdi 4.2 kullanıyorum.
hat sahibyle beraber git eğer hat senin üzerine değilse 8 yada 10 lira idi micro kart
![]()
Kıt kat uyumlu değil. Ben de denedim. Gerçi şimdi 4.2 kullanıyorum.
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] ın verdiği tema paketleri vardı hepsini kurdum ikon karışımları yaptımBu hangi ikon nerden buldun
dosya sistemi nedir ? ntfs exfat fat32Arkadaşlar Sandisk 64GB SDXC UHS 1 microSD karta bir şey kopyaladığımda maks. 4mb/sn'de kopyalıyor. Sizce sorun nedir?
çok animasyon şarj canavarıdır ve birde bunu kullananları netten araştırın burda kullanan yok bildiğim kadarıyla sürekli tele reklam getirir felan yorar yani teli play storede 10tl felan istiyormuş ful olması için buda demekki full değil full olmayınca kısıtlama yaparlar size kalmış yine[video=youtube;fP7jVOPKhr0]http://www.youtube.com/watch?v=fP7jVOPKhr0#t=178[/video]
bu launcheri kullanan varmı hoşuma gitti türkçe dil desteği yok diye kurmaya çekindim anlamam çünkü yanlış bişeye basarım telefonu bozarım endişesi
dosya sistemi nedir ? ntfs exfat fat32
ntfs ile biçimlendirip denedinmi ?exFat
Fat32 yok zaten, sadece ntfs ve exFat var.
ntfs ile biçimlendirip denedinmi ?
peki başka bir sd kart varmı senin kartında sorun vardır ?Evet fark yok. zaten microSD ntfs olunca telefonlar desteklemiyor.
peki başka bir sd kart varmı senin kartında sorun vardır ?
kartta sorun olsada çalışır arasıra donar çalışırken hızını kaybeder başta hızlı olur sonra mb/s den kb/s olur peki nolduda hız bu şekilde oldu önceden kaç mb/s idi?16GB'lık aynı marka aynı sınıf microSDHC kart var. Onun hızı 10mb/sn
kartta sorun olsa hiç çalışmaz ama class 4 gibi davranıyor.
kartta sorun olsada çalışır arasıra donar çalışırken hızını kaybeder başta hızlı olur sonra mb/s den kb/s olur peki nolduda hız bu şekilde oldu önceden kaç mb/s idi?
kodu yokmu onun ? ki 64 gb bence class 4 olamaz gibiKart daha yeni. acaba class 4 müdür? paketinde class bilgisi vermiyor.
kodu yokmu onun ? ki 64 gb bence class 4 olamaz gibi![]()
google da arattım class10 diyor hep 30mb/s![]()
![]()
16gb olan yazma'da 2,5 kat daha hızlı. Ben bu işten bir şey anlamadım valla.
16'lık çin malı, 64lük taiwan malı bir de.
google da arattım class10 diyor hep 30mb/s
http://www.amazon.co.uk/SanDisk-Ultra-64GB-UHS-I-Class/dp/B007PYBQKC bu değilmi?
![]()
![]()
16gb olan yazma'da 2,5 kat daha hızlı. Ben bu işten bir şey anlamadım valla.
16'lık çin malı, 64lük taiwan malı bir de.
Senin taktığın cihaz 64 de tıkanıyo olabilir mi ?
Laptopta test ettim. Telefonda da aynı. Telefona OTG ile taktım, laptop ile aynı değerler.