LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Oh be sorun düzeldi. Ya da 176. sayfayı görebiliyorum artık. Bu arada yeni bir flashtool upload ediyorum. offlinefix yazıyor belki internetsiz .kdz yükleyebiliriz bununla.

ZENGİN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
1
a8uze4yr.jpg
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] abi ya xposed de bu olmazdi eskiden, simdi niye oluyo, yukle.guncelle diyom yeniden baslatiyom ama degisme yok, bir bilgin.var mi

Kıt kat uyumlu değil. Ben de denedim. Gerçi şimdi 4.2 kullanıyorum.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[video=youtube;fP7jVOPKhr0]http://www.youtube.com/watch?v=fP7jVOPKhr0#t=178[/video]

bu launcheri kullanan varmı hoşuma gitti türkçe dil desteği yok diye kurmaya çekindim anlamam çünkü yanlış bişeye basarım telefonu bozarım endişesi

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaşlar Sandisk 64GB SDXC UHS 1 microSD karta bir şey kopyaladığımda maks. 4mb/sn'de kopyalıyor. Sizce sorun nedir?

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar Sandisk 64GB SDXC UHS 1 microSD karta bir şey kopyaladığımda maks. 4mb/sn'de kopyalıyor. Sizce sorun nedir?
dosya sistemi nedir ? ntfs exfat fat32

- - - Mesaj Güncellendi - - -

[video=youtube;fP7jVOPKhr0]http://www.youtube.com/watch?v=fP7jVOPKhr0#t=178[/video]

bu launcheri kullanan varmı hoşuma gitti türkçe dil desteği yok diye kurmaya çekindim anlamam çünkü yanlış bişeye basarım telefonu bozarım endişesi
çok animasyon şarj canavarıdır ve birde bunu kullananları netten araştırın burda kullanan yok bildiğim kadarıyla sürekli tele reklam getirir felan yorar yani teli play storede 10tl felan istiyormuş ful olması için buda demekki full değil full olmayınca kısıtlama yaparlar size kalmış yine

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
16GB'lık aynı marka aynı sınıf microSDHC kart var. Onun hızı 10mb/sn

kartta sorun olsa hiç çalışmaz ama class 4 gibi davranıyor.
kartta sorun olsada çalışır arasıra donar çalışırken hızını kaybeder başta hızlı olur sonra mb/s den kb/s olur peki nolduda hız bu şekilde oldu önceden kaç mb/s idi?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
kartta sorun olsada çalışır arasıra donar çalışırken hızını kaybeder başta hızlı olur sonra mb/s den kb/s olur peki nolduda hız bu şekilde oldu önceden kaç mb/s idi?

Kart daha yeni. acaba class 4 müdür? paketinde class bilgisi vermiyor.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] benim anlamadığım bi nokta var bazı oyunlarda telefon açmıyor (DURDU NE YAZİKKİ) deyip ana ekrana atıyor mesela biraz önce modern combat 3 yükledim apkyi yükledi oyunun klasörünü obb kalsörünün içine attım oyunu başlatıyorum bi süre sonra durdu ne yazıkki deyip oyundan atıyor hani telefon oyunumu kaldırmıyor diycem saçma olacak cihaz son sistem zaten bunu anlamadım niye oyundan atar

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
Bu kartlari nerde kullaniyorsunuz arkadaslar.g2 ye girmiyorya ondan soruyorum