LG G2 Kullanıcıları Kulübü

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Bilmiyorum ama kimse memnun degil. Vodafone gercekten 3gsi super valla kullandim bi sure.

murat0671

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bak arkaya katlayınca da çalışmıyormuş. Demekki orjinal. Zaten o kadar çakma QW gördüm hiçbiri böyle birebir orjinal görüntüde değildi. Büyük ihtimalle satan kişi bunu hediye olarak almış birinden ve muhtemelen piyasa fiyatından da haberi yok. :) Bize de denk gelse keşke böyle. :D

Bit pazarı tabir edilen yerden aldım muhtemelen çöpten çıkmıştır biraz nemliydi aldigimda. . Şarj aletlerine de baktım samsung vardı

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Arkadaşlar birşey dikkatmi çekti telefon hakkında telefonun kendi browserni açtığım zaman aşağı yukarı oynadığım zaman hafif ekran kararması dikkatmi çekti bu olay telefonun ayarlar kısmındada geçerli çok hafif dikkatli bakınca assagi yukarı anlaşılıyor.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaşlar birşey dikkatmi çekti telefon hakkında telefonun kendi browserni açtığım zaman aşağı yukarı oynadığım zaman hafif ekran kararması dikkatmi çekti bu olay telefonun ayarlar kısmındada geçerli çok hafif dikkatli bakınca assagi yukarı anlaşılıyor.

Ne ayarı bu? Nerede yazıyor?

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Yok menuye tiklayip assa yada sureklidiginde oluyor tapatalktada aynisi oluyor deniyorum surekli ekrana tikliyorum hafif assa yada yukari sureklidigim zaman cok hafif sonme var.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Mesela tapatalktada bi konuya basili tut surukleme yapin cok hafif onu merak ettim neyden kaynaklandığını

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Yok menuye tiklayip assa yada sureklidiginde oluyor tapatalktada aynisi oluyor deniyorum surekli ekrana tikliyorum hafif assa yada yukari sureklidigim zaman cok hafif sonme var.

Bende öyle bir kararma olmuyor. %40 ve %100 parlaklıkta denedim olmadı.

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Şarj aletim kırıldı. Aynı elektrik akımıyla şarj eden bildiğiniz şarj aleti varmı ?

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Alalah 4.2.2 rom yuklu bende belkide 4.4.2 de sorunu duzeltmis olabilirler. Diger arkadaslarda deniyebilir mi? Yoksa tek bendemi boyle

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yada bana şarj aletinin özelliklerini yakından çekip atabilir mi bir kişi. Çöpe attım ben :(

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Evde olsam atardim suan degilim. Peki usbyidemi cope attin:D

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Alalah 4.2.2 rom yuklu bende belkide 4.4.2 de sorunu duzeltmis olabilirler. Diger arkadaslarda deniyebilir mi? Yoksa tek bendemi boyle

Hocam bende tarayıcıda değil telefonun her yerinde arasıra anlık ton düşüşü oluyodu. Pek takmadım çünkü kullandığım bi programdan kaynaklandığını biliyodum. Sonra bir temizliğe gittim telefonda ve düzeldi.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Hocam bende tarayıcıda değil telefonun her yerinde arasıra anlık ton düşüşü oluyodu. Pek takmadım çünkü kullandığım bi programdan kaynaklandığını biliyodum. Sonra bir temizliğe gittim telefonda ve düzeldi.

Aynen simdi isim veremedim ona ton dusuklugu oluyor cok hafif gerci onemli değil biraz tonlamayi yukseltip denedim sikinti yapmadi programda kullanmiyorum oyle daha gecen fabrika ayari ile silbastan yaptim

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
G2 adaptörü:
eraja8e5.jpg

Note 3 adaptörü:
yve8u5yv.jpg

Note 3 adaptörü daha fazla akım veriyor yalnız. Kullanırsan sıkıntı çıkar mı bilmem.

C.A.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bugun lg desteği aradım 15dk sürdü bağlanmak açtım saydırdım nerde bu 4.4 güncellemesi diye. beyler arayın sizde tepkinizi koyun. bu lg kadar rezil firma görmedim g2 mini piyasaya girmeden 4.4 almayacak diyolar diğer forumlarda nisan ortaları nı bulacak bu gidişle. 4.2 ile memnunuz ama bir tepki koyulması gerek. 3.dünya ülkesi muamelesi görüyoruz.

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
G2 adaptörü:
eraja8e5.jpg

Note 3 adaptörü:
yve8u5yv.jpg

Note 3 adaptörü daha fazla akım veriyor yalnız. Kullanırsan sıkıntı çıkar mı bilmem.

Eyvallah çok teşekkürler. Servisi aradım 30 lira dedi başka yerde bulamadığım için gidip alıcam inşallah.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Şimdi arkadaşlar mesela turkiye 4.4.2 güncelleme çıktı ve ben bunu telefonuma flashladim garanti disimi olur ? Bende stock singapur romu var en son serisi 410 mu 11 mi ne unuttum simdi.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Eyvallah çok teşekkürler. Servisi aradım 30 lira dedi başka yerde bulamadığım için gidip alıcam inşallah.
Gayet uygunmuş fiyatı bence. Eğer ben de gidebilirsem yedek alcam bir tane.

Şimdi arkadaşlar mesela turkiye 4.4.2 güncelleme çıktı ve ben bunu telefonuma flashladim garanti disimi olur ? Bende stock singapur romu var en son serisi 410 mu 11 mi ne unuttum simdi.

Seninki paralel ithalat olduğundan kesin bir şey diyemem. Sen singapur güncellemesini bekleyeceksin normal şartlarda.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
dy7y5a2a.jpg

Ebaydan bende bunu aldim nesli tukenen hayvan olarak dikkat ceker diye dusundum hatirlatmak sadece :(