PrestigeMan
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 157
Bilmiyorum ama kimse memnun degil. Vodafone gercekten 3gsi super valla kullandim bi sure.
Bak arkaya katlayınca da çalışmıyormuş. Demekki orjinal. Zaten o kadar çakma QW gördüm hiçbiri böyle birebir orjinal görüntüde değildi. Büyük ihtimalle satan kişi bunu hediye olarak almış birinden ve muhtemelen piyasa fiyatından da haberi yok.Bize de denk gelse keşke böyle.
![]()
Arkadaşlar birşey dikkatmi çekti telefon hakkında telefonun kendi browserni açtığım zaman aşağı yukarı oynadığım zaman hafif ekran kararması dikkatmi çekti bu olay telefonun ayarlar kısmındada geçerli çok hafif dikkatli bakınca assagi yukarı anlaşılıyor.
Yok menuye tiklayip assa yada sureklidiginde oluyor tapatalktada aynisi oluyor deniyorum surekli ekrana tikliyorum hafif assa yada yukari sureklidigim zaman cok hafif sonme var.
%35 de denermisin
Şarj aletim kırıldı. Aynı elektrik akımıyla şarj eden bildiğiniz şarj aleti varmı ?
Alalah 4.2.2 rom yuklu bende belkide 4.4.2 de sorunu duzeltmis olabilirler. Diger arkadaslarda deniyebilir mi? Yoksa tek bendemi boyle
Evde olsam atardim suan degilim. Peki usbyidemi cope attin![]()
Hocam bende tarayıcıda değil telefonun her yerinde arasıra anlık ton düşüşü oluyodu. Pek takmadım çünkü kullandığım bi programdan kaynaklandığını biliyodum. Sonra bir temizliğe gittim telefonda ve düzeldi.
Yok USB duruyo çok şükür![]()
Sen en iyisi bi telefoncuya ugra orasa soyle he netten siparis vericem dersen bilemem.
Hayır sıkıntı yok yine.
Skor mu tazelemek lazım![]()
G2 adaptörü:
![]()
Note 3 adaptörü:
![]()
Note 3 adaptörü daha fazla akım veriyor yalnız. Kullanırsan sıkıntı çıkar mı bilmem.
Gayet uygunmuş fiyatı bence. Eğer ben de gidebilirsem yedek alcam bir tane.Eyvallah çok teşekkürler. Servisi aradım 30 lira dedi başka yerde bulamadığım için gidip alıcam inşallah.
Şimdi arkadaşlar mesela turkiye 4.4.2 güncelleme çıktı ve ben bunu telefonuma flashladim garanti disimi olur ? Bende stock singapur romu var en son serisi 410 mu 11 mi ne unuttum simdi.
![]()
Ebaydan bende bunu aldim nesli tukenen hayvan olarak dikkat ceker diye dusundum hatirlatmak sadece![]()
Kapta herhangi bir sıkıntı yoktu dimi. Bende alcam bir kaç farklı model