Arkadaşlar bu telefondan düz foto çekerken pc de yan çıkıyo yan çekince düz çıkıyo düz çekipte düz çıkarmanın yolu yokmudur cümle çok düzlü olduya neyse![]()
Minigora 2 oynayan varmı 
Ama benim favorim dead trigger 2. Cocukken doom 3 oynardim onda nasil tirsiyorsam bu oyundada tirsiyorum![]()
DT 2 telefonu ısıtıyor biraz. 15dk falan oynadım işlemci 56 dereceye çıktı. Bir de oyunda sorun var galiba. oynarken zerre kasmıyor ama menülerinde takılıyor.![]()
Aynen ya. Oynarken harika oluyor ama. Yagmur damlalari olsun kan olsun ekrana sicriyor ya. O goruntu harika beni oyuna ceken bu siz anlayamazsiniz![]()
![]()
Vururken ingiliz anahtarının yaptığı sıçratma, kan köpürtmesi. anlayamazsınız.
Vururken ingiliz anahtarının yaptığı sıçratma, kan köpürtmesi. anlayamazsınız.
bataryamı işlemcimi 56 derece ?DT 2 telefonu ısıtıyor biraz. 15dk falan oynadım işlemci 56 dereceye çıktı. Bir de oyunda sorun var galiba. oynarken zerre kasmıyor ama menülerinde takılıyor.![]()
bataryamı işlemcimi 56 derece ?
Birsey sorabilrmiyim
onu nerden görüyon bende android system info var onda batarya varhttp://forum.shiftdelete.net/androi...oid-kitkat-4-4-2-icin-adobe-flash-player.html
İşlemci 56 derece, batarya 30 dereceydi.
Msjlarda sohbet baloncuklarinin tlfndakiler disinda indirebilecegimiz baloncuklar varmidir acaba
onu nerden görüyon bende android system info var onda batarya varsen ne kullanıyon
isim değişmiş gözünüz aydın