nilgunakbas
Profesör
Forum güzel ve dostane paylaşım yeri. Ben de dün üye oldum. Aslında sdn forumu uzun zamandır takip ediyordum. Teşekkürler dostlar.
Aynen bende 1hafta oluyor üye olali.bagmlilik yapti.

Forum güzel ve dostane paylaşım yeri. Ben de dün üye oldum. Aslında sdn forumu uzun zamandır takip ediyordum. Teşekkürler dostlar.
Artik telefonla knusacak bisi kalmadi. Herkes herseyi biliyor![]()
Beyler forumu takip ediyorum cok guzel sohbetler var bnde yeni katildim aranıza LG G2 16 gb beyaz ile![]()
30 sayfadir okuyorum bloother bey bu forumun babasi herhalde![]()
Valla muhabbeti başlattım sonra patladı gitti.![]()
Hoşgeldin. Diğer forumdaki arkadaşsın sanırım aynı kullanıcı adıyla gelmişsin. Beni de orada tanıyorsundur eğer oysan.![]()
Bu arada muhtar adaylığımı da koyuyorum. Oylarınızı bana verin.![]()
O konuda sıkıntın olmasinBu arada muhtar adaylığımı da koyuyorum. Oylarınızı bana verin.![]()
herkese g3 alacanmıBu arada muhtar adaylığımı da koyuyorum. Oylarınızı bana verin.![]()
herkese g3 alacanmı![]()
Bir mavi nickli moderatörümüze özel mesaj yoluyla bildirebilirsin. Mesela [MENTION=36351]mr_rain[/MENTION] 'e mesaj atın.@Bloother kardeşim moderetörümüz kim acaba.ben bir özel msj atsamda benim adımı Nilgün olarak değişse olurmu acaba hem hitap açısındanda daha kolay olur .ama zor birşeyse sorun değil
Bizde laf yok icraat var. :mrgreen:Ne vaad ediosunyok oyle oy istemek bedavadan
sonra kazdığın kuyuya düşme bak :devil:Ahaha bende bagimsiz olarak senin kuyunu kazacagimne veriyorsan 2 kati
![]()
Sen alacaksan bana gelen oyları sana vereyim sen mıhtar olherkese g3 alacanmı![]()
Bloother kardeşim propagandaya başlayalım o zaman her yerden destek alacağından eminim.
Bu arada ekranı kıran vatandaşlarımızda var 😀 yazık 650 tl fiyat biciyolarmis.
bende mavisinden kullandım çok şık duruyordu hatta telefonu da çok güzel çevreleyip yanlardan koruyordu fakat yüz üstü düşmelerde problem iştigal ediyor![]()
![]()
![]()
Telefona kilif almak isteyen arkadaslara spigen slimarmor'u tavsiye ediyorum. Evet biraz kalin ama cok sik ve kullanisli. Gayet orjinal bir urunarka tarafindaki beyaz yer sert plastik ve farkli renkleri var. Siyah olan kisimlar silikon kiliflar gibi esnek. Telefona bu kilifi takinca heryerini kapatiyor. Telefonun ustundeki kizilotesi yani quick remote icin bulunan sensor kapanmiyor onun icin ozel bir delik var
pazarlamaci gibi oldum
![]()
![]()
![]()
![]()
Telefona kilif almak isteyen arkadaslara spigen slimarmor'u tavsiye ediyorum. Evet biraz kalin ama cok sik ve kullanisli. Gayet orjinal bir urunarka tarafindaki beyaz yer sert plastik ve farkli renkleri var. Siyah olan kisimlar silikon kiliflar gibi esnek. Telefona bu kilifi takinca heryerini kapatiyor. Telefonun ustundeki kizilotesi yani quick remote icin bulunan sensor kapanmiyor onun icin ozel bir delik var
pazarlamaci gibi oldum
![]()
ayyy çok beğendim ben bu kılıfları.böyle her telefona 15 kılıf alan birisi olarak bunlardan bendede olmalı diyorum.tlfonu alalı 1 hafta oldu 3 tane kılıfımda var ama hala değişklik olsun isterim
bende mavisinden kullandım çok şık duruyordu hatta telefonu da çok güzel çevreleyip yanlardan koruyordu fakat yüz üstü düşmelerde problem iştigal ediyor