LG G2 Kullanıcıları Kulübü

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Artik telefonla knusacak bisi kalmadi. Herkes herseyi biliyor :)

ZENGİN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Artik telefonla knusacak bisi kalmadi. Herkes herseyi biliyor :)

Aslında bunu elimizdeki g2 ye borçluyuz desem atmış olmam. 3 yıldır android telefon kullanan biri olarak en az sorunlu (hatta sorunsuz) bir cihaz g2. S2 ,s3,s4 kullandım. Özel rom vb gına geldi. Bununla neredeyse sıfır sorun devam ediyorum. Tabii ki forumdaki arkadaşların destekleri inkar edilemez. Teşekkürler. ...

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Evet sorunsuz bir telefon ama kusursuz deil. Ufak hatalari var elbette ama bizi 3.parti yazilimdan kurtaran bir muhendise ve mukemmel bir arayuzle kullanici dostu telefona sahibiz :)

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
bende o saydıklarınızın aynılarını kullandım.hemen hemen ancak bu formu 1 hafta önce lg g2 alınca keşfettim nasıl oldu anlamadım birşey hatırlamıyorum.neyaprken ne araştırırken buldum burayı anlam veremiyorum.hay ALLAH taktım şimdi kafama :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
30 sayfadir okuyorum bloother bey bu forumun babasi herhalde :D

Valla muhabbeti başlattım sonra patladı gitti. :P

Forum güzel ve dostane paylaşım yeri. Ben de dün üye oldum. Aslında sdn forumu uzun zamandır takip ediyordum. Teşekkürler dostlar.

Hoşgeldin. Diğer forumdaki arkadaşsın sanırım aynı kullanıcı adıyla gelmişsin. Beni de orada tanıyorsundur eğer oysan. :)

ZENGİN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Valla muhabbeti başlattım sonra patladı gitti. :P

Hoşgeldin. Diğer forumdaki arkadaşsın sanırım aynı kullanıcı adıyla gelmişsin. Beni de orada tanıyorsundur eğer oysan. :)

Aynen kardeşim. ayağını çek ezileceğim. Şaka şaka.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bu arada muhtar adaylığımı da koyuyorum. Oylarınızı bana verin. :P

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] kardeşim moderetörümüz kim acaba.ben bir özel msj atsamda benim adımı Nilgün olarak değişse olurmu acaba hem hitap açısındanda daha kolay olur .ama zor birşeyse sorun değil

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ahaha bende bagimsiz olarak senin kuyunu kazacagim :D ne veriyorsan 2 kati :D

ZENGİN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bloother kardeşim propagandaya başlayalım o zaman her yerden destek alacağından eminim.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
@Bloother kardeşim moderetörümüz kim acaba.ben bir özel msj atsamda benim adımı Nilgün olarak değişse olurmu acaba hem hitap açısındanda daha kolay olur .ama zor birşeyse sorun değil
Bir mavi nickli moderatörümüze özel mesaj yoluyla bildirebilirsin. Mesela [MENTION=36351]mr_rain[/MENTION] 'e mesaj atın.
Ne vaad ediosun :) yok oyle oy istemek bedavadan
Bizde laf yok icraat var. :mrgreen:
Ahaha bende bagimsiz olarak senin kuyunu kazacagim :D ne veriyorsan 2 kati :D
sonra kazdığın kuyuya düşme bak :devil:
herkese g3 alacanmı :D
Sen alacaksan bana gelen oyları sana vereyim sen mıhtar ol :D
Bloother kardeşim propagandaya başlayalım o zaman her yerden destek alacağından eminim.

Eyvallah. Sizlerin desteğiyle geldik buralara sağolun, varolun. :biggrin:

selepne01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu arada ekranı kıran vatandaşlarımızda var 😀 yazık 650 tl fiyat biciyolarmis.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
nuhenuha.jpg

jybysezy.jpg

azy2ugy9.jpg

Telefona kilif almak isteyen arkadaslara spigen slimarmor'u tavsiye ediyorum. Evet biraz kalin ama cok sik ve kullanisli. Gayet orjinal bir urun :) arka tarafindaki beyaz yer sert plastik ve farkli renkleri var. Siyah olan kisimlar silikon kiliflar gibi esnek. Telefona bu kilifi takinca heryerini kapatiyor. Telefonun ustundeki kizilotesi yani quick remote icin bulunan sensor kapanmiyor onun icin ozel bir delik var :) pazarlamaci gibi oldum :P

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
eyvallah kardeşim saol attım msj.bir an hiç cevap gelmeyecek sandım hazırlıyordum kendimi birdaha sormaya :))))

Don't Be Normal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
nuhenuha.jpg

jybysezy.jpg

azy2ugy9.jpg

Telefona kilif almak isteyen arkadaslara spigen slimarmor'u tavsiye ediyorum. Evet biraz kalin ama cok sik ve kullanisli. Gayet orjinal bir urun :) arka tarafindaki beyaz yer sert plastik ve farkli renkleri var. Siyah olan kisimlar silikon kiliflar gibi esnek. Telefona bu kilifi takinca heryerini kapatiyor. Telefonun ustundeki kizilotesi yani quick remote icin bulunan sensor kapanmiyor onun icin ozel bir delik var :) pazarlamaci gibi oldum :P
bende mavisinden kullandım çok şık duruyordu hatta telefonu da çok güzel çevreleyip yanlardan koruyordu fakat yüz üstü düşmelerde problem iştigal ediyor

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
nuhenuha.jpg

jybysezy.jpg

azy2ugy9.jpg

ayyy çok beğendim ben bu kılıfları.böyle her telefona 15 kılıf alan birisi olarak bunlardan bendede olmalı diyorum.tlfonu alalı 1 hafta oldu 3 tane kılıfımda var ama hala değişklik olsun isterim

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Reklam yasak sanirim ama google'den spigen diye aratisaniz bulabilirsiniz :) malum satis sitelerinde de bulunuyor kendileri :)

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ayyy çok beğendim ben bu kılıfları.böyle her telefona 15 kılıf alan birisi olarak bunlardan bendede olmalı diyorum.tlfonu alalı 1 hafta oldu 3 tane kılıfımda var ama hala değişklik olsun isterim

EBay veya amazon sitesine lg g2 case yazıp aratın mükemmel kaplar kılıflar var.

Bu siteler reklama giriyomu peki. Bilmiyodum :(

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Yurtdisindan kap getirtmeyin. QW kilif aldim ve miknatissiz cikti. Calismiyor yani :( dikkatli olun alisveris yaparken