LG G2 Kullanıcıları Kulübü

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
benim kafamı ıphone 6 çok karıştırıyor bugün teknosada inceledim baktım ıphone5e örneğin avcumda kayboldu gibi bir şey hani özellik deseniz öyle g2 gibi şaşalı bi özellikte yok çok sade bir telefon ama ıphone kalitesi tartışılmaz orası ayrı

selepne01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bu şarj sırasında kaybolması gereken simge batarya işaretinin içindeki şimşek gibi bişi var omu

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
benim kafamı ıphone 6 çok karıştırıyor bugün teknosada inceledim baktım ıphone5e örneğin avcumda kayboldu gibi bir şey hani özellik deseniz öyle g2 gibi şaşalı bi özellikte yok çok sade bir telefon ama ıphone kalitesi tartışılmaz orası ayrı

Nasıl yani :) ben merak etmiyorum pek ablamda 5s var. Tel tamam stabil ve sağlam. Ama kullanıcı kitlesi genellikle business olduğu için ekran boyutu ve özelliği ona göre yapılıyor

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bugün arkadaşıma evkurdan bir g2 bakalım dedik aaa oda ne evkurun lg anlaşması yokmuş bol bol samsung dizili tezgahlar taksit olayıda kalktığı için e mecbur evkur hiç peşinatsız kredi kartsız ya samsung s4 ne kadar dedik ayda 90liramı dedi ne tam hatırlamıyorum yani toplamda 2088 tl S4 bu arkadaşlar yuhhhh dedim içimden telefon 1600 liraya satılıyor vatanda peşin dedim çıkalım arkadaşa bu evkurda bi şey daha dikkatimi çekti çıkarken tecrübeli satş elemanları aranıyor yazıyor camda ama elemana kaç ekran bu diye sorduk s4 için özelliklerin yazılı olduğu kağıt arıyor tecrübeli elemanmı yazıyordu camda kağıdı bulamadı s4e 5.7 olması lazım dedi hemen ordan uzaklaştık yoksa arkadaşı boğacaktım allah evkurdan bizleri korusun

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Nasıl yani :) ben merak etmiyorum pek ablamda 5s var. Tel tamam stabil ve sağlam. Ama kullanıcı kitlesi genellikle business olduğu için ekran boyutu ve özelliği ona göre yapılıyor

ha aynen anlatmak istediğimi anlatmışın kitlesi businnes ama 15 yaşındaki çoçuğun elinde bile ıphone 5 gördüm ben :)

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Evkurla teknosa kadar pahalı mağaza görmedim.Saf insanları kandırıp kâr yapıyorlar,hele evkur !

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Evkurla teknosa kadar pahalı mağaza görmedim.Saf insanları kandırıp kâr yapıyorlar,hele evkur !

Ben şimdi Teknosa'dan aldım saf mıyım? :P Şaka şaka evet Teknosa çok pahalı satıyor, büyüklüğüne güveniyor sanırım. G2, vatan'da satılsaydı ben aldığımda, gözüm kapalı vatan'a giderdim. Haa vatan ucuz mu satıyor? Yok ama en azından hafta sonlarında piyasa normallerine iniyor. :)

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
bugün arkadaşıma evkurdan bir g2 bakalım dedik aaa oda ne evkurun lg anlaşması yokmuş bol bol samsung dizili tezgahlar taksit olayıda kalktığı için e mecbur evkur hiç peşinatsız kredi kartsız ya samsung s4 ne kadar dedik ayda 90liramı dedi ne tam hatırlamıyorum yani toplamda 2088 tl S4 bu arkadaşlar yuhhhh dedim içimden telefon 1600 liraya satılıyor vatanda peşin dedim çıkalım arkadaşa bu evkurda bi şey daha dikkatimi çekti çıkarken tecrübeli satş elemanları aranıyor yazıyor camda ama elemana kaç ekran bu diye sorduk s4 için özelliklerin yazılı olduğu kağıt arıyor tecrübeli elemanmı yazıyordu camda kağıdı bulamadı s4e 5.7 olması lazım dedi hemen ordan uzaklaştık yoksa arkadaşı boğacaktım allah evkurdan bizleri korusun

Orası ayrı dünya :) kuzenleri gezerken ve sorduk 16 lik var dedi. 10~11 taksit üstüne üstlük 1800'e geliyor :)

ha aynen anlatmak istediğimi anlatmışın kitlesi businnes ama 15 yaşındaki çoçuğun elinde bile ıphone 5 gördüm ben :)

Genellikle yabancı zengin aile çocukları ozenildigi için örnek alıyorlar :) alan aile düşünsün :) biraz daha büyüdüğünde neler neler ister :)

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bn sunu ogrendim kendi magaza satislari daha uygun markalarin note 3 1800 civari idi 32 gb teknosa vtan da 2000 civari g2 1699 32g bn 1540 a aldim lg magazasindan

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION]
Kurdum 4.4.2 yi tekrar kırmızı bir şekilde ekranda gine rooted yazıyordu ama bu sefer sorunsuz kuruldu açıldı ve artık sorunsuz çalışıyor herşey :) bildirim ledleri falan hepsi tamam oldu şimdi :)

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8

teknosa yine iyi yav evkura göre şimdi baktım evkur sitesinde s4ü 24x87.46= 2.100 liraya geliyor
teknosa peşin fiyat=1600 tl 500 LİRA FARKMI OLUR YUHH bu evkur ne dolandırıcı yav peşin alamazsam bile 3 ay para biriktirirm giderim yine teknosadan alırım evkurdan almam bu kadarda olmaz 500 lira fark nedir ya ayıp bee

eren1515

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hangi ayarlardaki
ayarlar genelde konum erisimi var

arkadaşlar google hizmetler diye birşey çıktı bugün acayip sarj yiyor.İlk sırada pilde. Durduruyorum tekrar açılıyor.Konum erişimi kapalı.Teli kapattım açtım hala aynı.Çözümü bilen var mı?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
@Bloother
Kurdum 4.4.2 yi tekrar kırmızı bir şekilde ekranda gine rooted yazıyordu ama bu sefer sorunsuz kuruldu açıldı ve artık sorunsuz çalışıyor herşey :) bildirim ledleri falan hepsi tamam oldu şimdi :)

Tadından yenmez şimdi. :D

ayarlar genelde konum erisimi var

arkadaşlar google hizmetler diye birşey çıktı bugün acayip sarj yiyor.İlk sırada pilde. Durduruyorum tekrar açılıyor.Konum erişimi kapalı.Teli kapattım açtım hala aynı.Çözümü bilen var mı?

4.2.2 mi kullanıyordun?

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
aveada dakika/ sms/ internet olsun hepsini tek bi seferde hattımda ne var ne yok ne ne kadar kalmış avea kullanan arkadaşlar böyle bi uygulama varmı aveada tek mesajla hattında ne olduğunu yine gelen tek bi mesajla öğrenebilceğimiz bi uygulama bir hizmet varmı yoksa hepsini tek tek mesaj atıpmı öğreniyoruz

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

TR romlarında çoğu kişi bundan şikayet ediyordu. Ben almanya v10E kullanırken hiç böyle bir şikayetim olmadı. Siz de görev yöneticisi ayarlarından, hizmetleri durdur kısmına girip oradan google play hizmetlerini seçin bakalım belki bir rahatlama olur.

aveada dakika/ sms/ internet olsun hepsini tek bi seferde hattımda ne var ne yok ne ne kadar kalmış avea kullanan arkadaşlar böyle bi uygulama varmı aveada tek mesajla hattında ne olduğunu yine gelen tek bi mesajla öğrenebilceğimiz bi uygulama bir hizmet varmı yoksa hepsini tek tek mesaj atıpmı öğreniyoruz

Avea online işlemler uygulamasını kur.

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
hangi paketi kullanıyosan başına kalan yazıp kayıt yaptırdığın numaraya gönderiyon :D

eren1515

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TR romlarında çoğu kişi bundan şikayet ediyordu. Ben almanya v10E kullanırken hiç böyle bir şikayetim olmadı. Siz de görev yöneticisi ayarlarından, hizmetleri durdur kısmına girip oradan google play hizmetlerini seçin bakalım belki bir rahatlama olur.
1-2 gündür yoktu.Bugün geldi nedensizce.Durdurmak istemiyorum aslında ama yapacak başka birşey yok gibi.

sagyurek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] kitkat da kamera olayı nasıl eskisine göre çekimde renk tonlarında ayar yapılmışmı şimdiki biraz soluk çekebiliyo birde bundan sonra lg den şaşmam g3 gelsin direk ona geçecem 4000 map batarya var biz bunu bitiremiyoruz :)

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
1-2 gündür yoktu.Bugün geldi nedensizce.Durdurmak istemiyorum aslında ama yapacak başka birşey yok gibi.
bendede hava durumu vardı %82 sini götürüyormuş bataryanın yeniden başlattım telefonu düzeldi

selepne01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4,4,2 kurmayı kafama taktınız :D beklemelimiyim kurmalımıyım sizce :D nisan bulcak galba cihaz kutudan çıktığı gibi hiç dokunulmadı taze.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] onu biliyorum hocam ben tek mesajla öğrenebilirimiyiz için dedim böyle bir şey olup olmadığından haberim yokta belki vardır daha önce vodafone kullanıyordum tek bir mesajla ne var ne yok geliyordu