djvietnam
Profesör
G3'ün işlemcisinden tırsıyorum. Askerliğe bağlı olarak değişir benim durumaskerden dönünce bakarım artık piyasaya. (ağustosta gidiyorum nasipse)
gittiğin gibi geri dönmeyide nasip etsin rabbim inşallah
G3'ün işlemcisinden tırsıyorum. Askerliğe bağlı olarak değişir benim durumaskerden dönünce bakarım artık piyasaya. (ağustosta gidiyorum nasipse)
yokHayırdır? Hemen Kitkatlı mı yapıcaksın arkadaşı![]()
Amin inşaallah.gittiğin gibi geri dönmeyide nasip etsin rabbim inşallah
Belli olmaz belki tertip oluruz![]()
arkadaşlar bu şarj sırasında kaybolması gereken simge batarya işaretinin içindeki şimşek gibi bişi var omu
arkadaşlar bu şarj sırasında kaybolması gereken simge batarya işaretinin içindeki şimşek gibi bişi var omu
benim kafamı ıphone 6 çok karıştırıyor bugün teknosada inceledim baktım ıphone5e örneğin avcumda kayboldu gibi bir şey hani özellik deseniz öyle g2 gibi şaşalı bi özellikte yok çok sade bir telefon ama ıphone kalitesi tartışılmaz orası ayrı
Nasıl yaniben merak etmiyorum pek ablamda 5s var. Tel tamam stabil ve sağlam. Ama kullanıcı kitlesi genellikle business olduğu için ekran boyutu ve özelliği ona göre yapılıyor
Evkurla teknosa kadar pahalı mağaza görmedim.Saf insanları kandırıp kâr yapıyorlar,hele evkur !
bugün arkadaşıma evkurdan bir g2 bakalım dedik aaa oda ne evkurun lg anlaşması yokmuş bol bol samsung dizili tezgahlar taksit olayıda kalktığı için e mecbur evkur hiç peşinatsız kredi kartsız ya samsung s4 ne kadar dedik ayda 90liramı dedi ne tam hatırlamıyorum yani toplamda 2088 tl S4 bu arkadaşlar yuhhhh dedim içimden telefon 1600 liraya satılıyor vatanda peşin dedim çıkalım arkadaşa bu evkurda bi şey daha dikkatimi çekti çıkarken tecrübeli satş elemanları aranıyor yazıyor camda ama elemana kaç ekran bu diye sorduk s4 için özelliklerin yazılı olduğu kağıt arıyor tecrübeli elemanmı yazıyordu camda kağıdı bulamadı s4e 5.7 olması lazım dedi hemen ordan uzaklaştık yoksa arkadaşı boğacaktım allah evkurdan bizleri korusun
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Orası ayrı dünyakuzenleri gezerken ve sorduk 16 lik var dedi. 10~11 taksit üstüne üstlük 1800'e geliyor
ha aynen anlatmak istediğimi anlatmışın kitlesi businnes ama 15 yaşındaki çoçuğun elinde bile ıphone 5 gördüm ben![]()
Evkurla teknosa kadar pahalı mağaza görmedim.Saf insanları kandırıp kâr yapıyorlar,hele evkur !
ayarlar genelde konum erisimi varHangi ayarlardaki
@Bloother
Kurdum 4.4.2 yi tekrar kırmızı bir şekilde ekranda gine rooted yazıyordu ama bu sefer sorunsuz kuruldu açıldı ve artık sorunsuz çalışıyor herşeybildirim ledleri falan hepsi tamam oldu şimdi
![]()
ayarlar genelde konum erisimi var
arkadaşlar google hizmetler diye birşey çıktı bugün acayip sarj yiyor.İlk sırada pilde. Durduruyorum tekrar açılıyor.Konum erişimi kapalı.Teli kapattım açtım hala aynı.Çözümü bilen var mı?
evet 4.2.2 10cTadından yenmez şimdi.
4.2.2 mi kullanıyordun?
evet 4.2.2 10c
aveada dakika/ sms/ internet olsun hepsini tek bi seferde hattımda ne var ne yok ne ne kadar kalmış avea kullanan arkadaşlar böyle bi uygulama varmı aveada tek mesajla hattında ne olduğunu yine gelen tek bi mesajla öğrenebilceğimiz bi uygulama bir hizmet varmı yoksa hepsini tek tek mesaj atıpmı öğreniyoruz
hangi paketi kullanıyosan başına kalan yazıp kayıt yaptırdığın numaraya gönderiyonaveada dakika/ sms/ internet olsun hepsini tek bi seferde hattımda ne var ne yok ne ne kadar kalmış avea kullanan arkadaşlar böyle bi uygulama varmı aveada tek mesajla hattında ne olduğunu yine gelen tek bi mesajla öğrenebilceğimiz bi uygulama bir hizmet varmı yoksa hepsini tek tek mesaj atıpmı öğreniyoruz
TR romlarında çoğu kişi bundan şikayet ediyordu. Ben almanya v10E kullanırken hiç böyle bir şikayetim olmadı. Siz de görev yöneticisi ayarlarından, hizmetleri durdur kısmına girip oradan google play hizmetlerini seçin bakalım belki bir rahatlama olur.
1-2 gündür yoktu.Bugün geldi nedensizce.Durdurmak istemiyorum aslında ama yapacak başka birşey yok gibi.
bendede hava durumu vardı %82 sini götürüyormuş bataryanın yeniden başlattım telefonu düzeldiTR romlarında çoğu kişi bundan şikayet ediyordu. Ben almanya v10E kullanırken hiç böyle bir şikayetim olmadı. Siz de görev yöneticisi ayarlarından, hizmetleri durdur kısmına girip oradan google play hizmetlerini seçin bakalım belki bir rahatlama olur.
1-2 gündür yoktu.Bugün geldi nedensizce.Durdurmak istemiyorum aslında ama yapacak başka birşey yok gibi.
hangi paketi kullanıyosan başına kalan yazıp kayıt yaptırdığın numaraya gönderiyon![]()