LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
@Bloother kitkat da kamera olayı nasıl eskisine göre çekimde renk tonlarında ayar yapılmışmı şimdiki biraz soluk çekebiliyo birde bundan sonra lg den şaşmam g3 gelsin direk ona geçecem 4000 map batarya var biz bunu bitiremiyoruz :)

Kamerayla çok işim olmuyor ama gayet iyi görünüyor. Önceden de iyiydi benim ya. bana göre güzel yani :mrgreen:

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Kamera cok daha iyi. Daha cabuk odaklanip cekiyor artik :)

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bir de kitkatı kurunca böyle bir uygulamamı artık herneyse çalışıyor telefonda. Durdur'a basınca işlemiyor. Kitkatı çalıştıran bir uygulama mı acaba ?

wL5pdZ.png

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
4,4,2 kurmayı kafama taktınız :D beklemelimiyim kurmalımıyım sizce :D nisan bulcak galba cihaz kutudan çıktığı gibi hiç dokunulmadı taze.

309 ya da 310 değilse hiç bulaşma bence :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar bir de kitkatı kurunca böyle bir uygulamamı artık herneyse çalışıyor telefonda. Durdur'a basınca işlemiyor. Kitkatı çalıştıran bir uygulama mı acaba ?

Kitkat arayüzü o. :) nerdeyse hiç şarj yemiyor. 4.2.2'de %17'lerde falan geziyordu.

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97

wL5pdZ.png

Anaaa kitkatta wifi,batarya beyazmi oluyormus.bizde turkuaz :))) ne basit demi

eren1515

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bendede hava durumu vardı %82 sini götürüyormuş bataryanın yeniden başlattım telefonu düzeldi
Ben kapatıp açtım hala gözüküyor.Toplam cpu 1m 18s yazıyor.Acaba aslında çalışmıyor ama öyle gözüküyor olabilir mi ? Yalnız wifide sarjım da çok gitmeye başladı.Ben de sebebini buna bağladım.

bendede hava durumu vardı %82 sini götürüyormuş bataryanın yeniden başlattım telefonu düzeldi
Ben kapatıp açtım hala gözüküyor.Toplam cpu 1m 18s yazıyor.Acaba aslında çalışmıyor ama öyle gözüküyor olabilir mi ? Yalnız wifide sarjım da çok gitmeye başladı.Ben de sebebini buna bağladım.

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2

sen şarj etme işlemini forumda yazılan gibimi yapıyon ?

eren1515

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

sen şarj etme işlemini forumda yazılan gibimi yapıyon ?
evet.zaten daha 2 kez sarj ettim aldığımdan beri.Sarj simgesinin üstündeki elektrik şekli gidince alıyorum.Yüzde 10-15 arası takıyorum.

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2

eren1515

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o zman bekle bataryan kalibre olsun bir kaç kere daha yapacan şarj baktın olmuyor şarj yiyor ya bataryada bir sıkıntı var yada sonradan yüklediğin uygulamalarda
bataryam bu google hizmetler denen şey gelmeden önce normal kullanımda(aza yakın kullanım da denilebilir ) 45 saati görmüştü.Bu yeni telefonum bataryadan dolayı değişim oldu.2 gün önce geldi.Uygulama olarak da whatsap,facebook,tango,dolphin,mackolik,yabancı dizi izle ve tubemate kullanıyorum.Başka uygulama yok.Ayrıca google haritalar devre dışı.

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Ben şimdi Teknosa'dan aldım saf mıyım? :P Şaka şaka evet Teknosa çok pahalı satıyor, büyüklüğüne güveniyor sanırım. G2, vatan'da satılsaydı ben aldığımda, gözüm kapalı vatan'a giderdim. Haa vatan ucuz mu satıyor? Yok ama en azından hafta sonlarında piyasa normallerine iniyor. :)
Yok abi estağfirullah .Teknosa'dan almak saflık değil tabii,hatta indirim günlerinde baya iyi oluyor.Benim dediğim şey şu,50 yaş üstü amcalar mesela telefon almak ister,bilindik yer neresi teknosa falan filan,giderler ucuz sanıp alırlar.Ben buna kızıyorum.evkurdan bir sefer blender almıştım,daha da kapısından içeri girmedim :D Hayırlı olsun ne zaman almıştın ?

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
bataryam bu google hizmetler denen şey gelmeden önce normal kullanımda(aza yakın kullanım da denilebilir ) 45 saati görmüştü.Bu yeni telefonum bataryadan dolayı değişim oldu.2 gün önce geldi.Uygulama olarak da whatsap,facebook,tango,dolphin,mackolik,yabancı dizi izle ve tubemate kullanıyorum.Başka uygulama yok.Ayrıca google haritalar devre dışı.
peki bu google hizmetler en çok neyi kullanıyor mesela konum hizmetinimi ?

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Normalde Kendi Adaptörü ile Sarj Ederdim Ama Dün %11 'de iken USB den Bilgisayara Takıp Sarj Ettim 6.5 Saat Filan Sürdü .

Şu an Bataryada Kullanım 16 saat 49 Dakika ve Hala %72 Sarjım Var

Hiç Oyun Oynamadım Whatsapp İnternet Takılmışımdır Toplasanız 2 saat Civarı, 30 Dakikalık Toplam Görüşmem Var Bir Kaçda Uygulama indirip Deneyip Kaldırdım Filan

Parlaklık %60 Otomatikte 3G Sürekli Açık Wifi GPS Kapalı Durumdaydı

eren1515

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2

eren1515

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2

eren1515

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Kitkat'ta aralıksız wifi kullanımı ile saatte %10 yani 6 dakikada %1 şarj gidiyor. Hangi uygulama olduğu önemli değil. İster internet, ister facebook, telegram.. Oyun haricinde wifi ile ne yaparsam yapayım %10'u geçmiyor saatte.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Normalde Kendi Adaptörü ile Sarj Ederdim Ama Dün %11 'de iken USB den Bilgisayara Takıp Sarj Ettim 6.5 Saat Filan Sürdü .

Şu an Bataryada Kullanım 16 saat 49 Dakika ve Hala %72 Sarjım Var

Hiç Oyun Oynamadım Whatsapp İnternet Takılmışımdır Toplasanız 2 saat Civarı, 30 Dakikalık Toplam Görüşmem Var Bir Kaçda Uygulama indirip Deneyip Kaldırdım Filan

Parlaklık %60 Otomatikte 3G Sürekli Açık Wifi GPS Kapalı Durumdaydı

bana göre herşey normal, çünkü usb ile şarj dediğin zaman yukarda zaten yazar yavaş şarj. batarya daha yuksek voltajla dolar ve bu da uzun gitmesini sağlar , eger dusuk voltajda sarj edersen dediğin gibi 6.5 - 7 saatte şarj olur, bu da pilin çok güçlü olmasından kaynaklanıyo, bunu kendi şarj aletiyle 2 saatte şarj edersin ve 100% olunca 30 dk daha şarjda beklet sonra benim gibi 14 saat 100% kullan :P

eren1515

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kitkat'ta aralıksız wifi kullanımı ile saatte %10 yani 6 dakikada %1 şarj gidiyor. Hangi uygulama olduğu önemli değil. İster internet, ister facebook, telegram.. Oyun haricinde wifi ile ne yaparsam yapayım %10'u geçmiyor saatte.
Çok iyi yüzde 15 felan gidiyor rahat bende.