Yav arkadaşlar benim telde video cekerken odaklama cok gec oluyor. Sorun telde mi yoksa benim yapmam gereken bisi mi var bazen tum video boyunca odaklanmadan bozuk cekiyor
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] dediği gibi yazılımsal olarak giderilecek.Yav arkadaşlar benim telde video cekerken odaklama cok gec oluyor. Sorun telde mi yoksa benim yapmam gereken bisi mi var bazen tum video boyunca odaklanmadan bozuk cekiyor
Sosyal klasör ismi yanlış olmuşbaşına 'A' harfi gelmesi lazım 😀
Beyler Rocket Player mp3 oynatici tavsiye ederim eq ayarini yapinca harika ses vermeye basladi. Bu arada kulakliklarin fonksiyonlari calismiyor playerda nasil yapabilirim?
Hahaha eveet haklisin aslinda
Begendim temayi ve widgetiisimlerini bagislarmisin acaba
![]()
Hahaha eveet haklisin aslinda
Begendim temayi ve widgetiisimlerini bagislarmisin acaba
![]()
Dcikonz ADW, Apex launcher, HD widgets. İkonları ikon programından aldım. Menü nün yanındakiler klasör mesela. Hava durumu, widget programından. Bunları kullanabilmek içinde Apex launcheri indirdim. Apex indirmemin sebebi diğer launcher lara göre basit ve az ayarlı bir launcher.
Tesekkur ediyorumapex indireyim bende o zaman.
hgG2'li 32gb![]()
G2 deki bu sararma gerçekten ciddi birşey mi ya? Shiftdelete.net'in youtube hesabında yayınlanan videoda Hakkı Alkan'ın da söylediği gibi (Video 01:09) fazla ısınıyor mu? Arkadaş ben 2 saat Real Racing 3 oynadım aşırı ısınma göremedim ? Video da burda.
hgkaça aldın seri numarasının başı ne
309-310-311-401-402 ?