LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Salih00

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yav arkadaşlar benim telde video cekerken odaklama cok gec oluyor. Sorun telde mi yoksa benim yapmam gereken bisi mi var bazen tum video boyunca odaklanmadan bozuk cekiyor

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Yav arkadaşlar benim telde video cekerken odaklama cok gec oluyor. Sorun telde mi yoksa benim yapmam gereken bisi mi var bazen tum video boyunca odaklanmadan bozuk cekiyor

4.4.2 ile o sorununuz düzelecektir. Ben 4.2.2'de de yaşamadım ama yaşayan kişiler var. Yüksek ihtimalle kitkat probleminizi çözer.

selepne01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler arayüz fotoğraflarınızı atsanıza :D eğlence olsun kiminki daha yakışıklı bakalım bide uygulama tavsiyelerinizide paylaşabilirsiniz telefon 10 yıldız kitkat geldimi çok canavar olcak...

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] dediği gibi yazılımsal olarak giderilecek.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
ymemuqa3.jpg

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler Rocket Player mp3 oynatici tavsiye ederim eq ayarini yapinca harika ses vermeye basladi. Bu arada kulakliklarin fonksiyonlari calismiyor playerda nasil yapabilirim?

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ahauahaha nasil guldum ya samsung 5s te cocuk modu olcakmis :D :D

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hahaha eveet haklisin aslinda :)

Begendim temayi ve widgeti :) isimlerini bagislarmisin acaba :)

Dcikonz ADW, Apex launcher, HD widgets. İkonları ikon programından aldım. Menü nün yanındakiler klasör mesela. Hava durumu, widget programından. Bunları kullanabilmek içinde Apex launcheri indirdim. Apex indirmemin sebebi diğer launcher lara göre basit ve az ayarlı bir launcher.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Dcikonz ADW, Apex launcher, HD widgets. İkonları ikon programından aldım. Menü nün yanındakiler klasör mesela. Hava durumu, widget programından. Bunları kullanabilmek içinde Apex launcheri indirdim. Apex indirmemin sebebi diğer launcher lara göre basit ve az ayarlı bir launcher.

Tesekkur ediyorum :) apex indireyim bende o zaman.

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tesekkur ediyorum :) apex indireyim bende o zaman.

İkon paketinide indirin çok güzel İkonlar var. Sistem widgetlererini kullanamadığım için sildim hepsini. Keşke bu ikon paketlerini telefona launcher kurmadan kullanabilsek. Bunun bir yolu varmıdır acaba bilen varmış?

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
G2 deki bu sararma gerçekten ciddi birşey mi ya? Shiftdelete.net'in youtube hesabında yayınlanan videoda Hakkı Alkan'ın da söylediği gibi (Video 01:09) fazla ısınıyor mu? Arkadaş ben 2 saat Real Racing 3 oynadım aşırı ısınma göremedim ? Video da burda.

[video=youtube;-zDf3QL07SA]http://www.youtube.com/watch?v=-zDf3QL07SA[/video]

selepne01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
başka hiç bi yerde duymadım adamın dediği gibi uygulamayla alakalı eralde 3 saat aralıksız oyun oynadığımı biliyorum hiç sorun yaşamadım..

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
G2 deki bu sararma gerçekten ciddi birşey mi ya? Shiftdelete.net'in youtube hesabında yayınlanan videoda Hakkı Alkan'ın da söylediği gibi (Video 01:09) fazla ısınıyor mu? Arkadaş ben 2 saat Real Racing 3 oynadım aşırı ısınma göremedim ? Video da burda.

Yok hiç öyle ısınma yaşamadım.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
g2den g3 çıkınca kaç kişi g3e geçerim der acaba kaç kişiyiz bu konuda ?

xRzbvG.jpg

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Isınma var. Inkar edilemez ama smart phonelarda olması normal aşırı yükte bakmak lazım

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
G3'ün işlemcisinden tırsıyorum. Askerliğe bağlı olarak değişir benim durum :) askerden dönünce bakarım artık piyasaya. (ağustosta gidiyorum nasipse)

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Baba parasıyla aldığımız için bi 2 sene daha G2 forever :D