• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Resmi twitter hesaplarından ocak diyolardı, sonra MWC 14'ten sonra dendi.
Enson nisandır umarım

Kitkat'ın tam olarak ne zaman geleceği belli mi?

En son nisan diye haber geldi. Bi arkadasimiz musteri hizmetleriyle gorusmustu sanirim. Onlarin bizzat soyledigi nisan ayinda gelecegi :)

Evet nisan ayında gelmesi planlanıyor.

arkadaşlar şu ölü piksel çoğalma olayı varmı hiç duydunuzmu çoğalma büyüme yaptığını

Malesef yapar :(

Ben google ayarlarinda konumu bulamadim nerden yapiliyor google playe girdim ayarlarida buldum ama konum yok.benimde calisiyor surekli

ehe5yvyb.jpg

Kendileri menüdeler efendim =)

Beyler 4.4.2 romu 1.72 gb yazıyor ama indirdiğimde 1.7 görünüyor ne iş ?

garantiye gitse bile büyük ihtimal panel değişcek sıfır cihaz değişimi yapmazlar cihazı alalı 3 ayı geçti ben yeni fark ettim sadece parlak beyazda erkan 100 ken gözüküyo 90 inince bile görmek çok zor göndermeye niyetim yok açıkçası boşuna kurcalanmasın alet.

Ayarlardaki konum erisimi ne ise yariyor kapatirsak herhangi bir sikinti olur mu ?

ben kapattım internet üzerinden konumuna erişiyo olması lazım sorun olucağını sanmıyorum.

Hmm gps bendede kapali sorun olmaz ozaman.ama calisiyor görunuyor ya.

ben o _16g yi kurdum bi sorun yokta şarz biraz hızlı gidiyor ve aşırı ısınıyor o romu değiştircem öbürüyle hatta şuan :D

Isinma problemini bende yasadim. 50 dereceye filan cikti ilk gun. Sonra normale dondu :) korkulcak birsey yok. Ama icin rahat edecekse oburunu yukle :)

Acaba kulaklık deneyen oldumu? Üstündeki tuşları ayarlamak mı gerekiyor :) Bende fonksiyonları yok :D

Sungerlerini cikarirsaniz daha rahat olur bende kullanamiyorum sungerli :)))

Iyice ittirin icine bazilari az girsede ses verir.ama tam itekledinizmi daha cok ses gelir

Bigun tam iteklerken beynime sokcam o kulakliklari :D

Hehe sanssizlik olabilir. Ama o kulaklik ucundakileri dgistirmeden kullanmayin :) fena kulak agritior. Ufaklarini taktm ben

Bilmiyorum :D Şans mı oda ne :D

Iyice ittirin icine bazilari az girsede ses verir.ama tam itekledinizmi daha cok ses gelir

Biraz deneyeyim sonra başka kulaklık alırım :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bigun tam iteklerken beynime sokcam o kulakliklari :D

Aynen :D Örteki borusunu patlatacağim :D