LG G2 Kullanıcıları Kulübü

msamci

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tamam o zaman aşağıdaki işlemleri yapın sorununuz düzelir büyük olasılıkla:

1. bilgisayarınızda LG PC Suite programı kurulu değilse kurun.
2. Telefonu USB ile pc'ye bağlayın ve telefondan size sunulan 5 seçenekten "lg yazılımı" yazanı seçin.
3. bilgisayarda PC Suite otomatik açılır, açılmazsa siz açın.
4. telefonda muhtemel veri kayıplarına karşı yedeğinizi alın.
5. Pc suite'in üstteki sekmelerinden "cihaz"a tıklayın, oradan da "yükseltme hatalarını geri yükle"ye tıklayın. ve hata geri yüklemeyi başlatın.

işlem tamamlandıktan sonra muhtemelen sorununuz düzelecektir.
işlem çok yavaş ilerliyor bu normal mi? 4 5 dakikada %1 artıyor

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar kitkat yukleyince bir sey farkettim, sarj %100 deyken 99 a cok zor iniyo :D yani aradan bir 3 saat falan geciyo 99 a anca inmis oluyo :D

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu islemi nekadar surede bir yapmaliyim.yada yapmalimiyim.

etyqaby5.jpg

Arkadaslar clean master mi yoksa telefonunki mi daha iyi?

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kit kat ne zamn verecekler ki subat dediler mart oldu hala bi haraket yok

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Dostum zaten soruyu sorarken cevabınıda yazmışsın. Adı üstünde '' KARARTMA ''

Bende onu kullanıyorum ve bir şifrem vs olmadığı için tıklayıp açıp kapatıyorum ve fark ettiysen açarken böyle olmuyor sadece kapatırken oluyor.

Bu bir sorun değil animasyondur, çift tıkladığında veya arkadan tıkladığında kilitlemek için ilk ekrandaki görüntü gidiyor yavaş yavaş kararıyor ve grimsi bir renk alıyor ve ekranı komple kapatıyor. Tabi bu anlattığımı 0.5 mili saniye içerisinde yapıyor. Kapanırken sen bir gri renk ve siyah renk görüyorsun fakat o gri renk telefonun kararma animasyonudur ve kilitlenme bittikten sonra telefonunun ekranı zaten siyah olduğundan diyosunki bozukmu ? hayır dostum tamamen normal :)

Halen daha anlayamadıysan biraz daha açıyım :D ekranı kilitlediğimizde '' anlattıklarım 1 saniyeden daha kısa bir sürede oluyor tabi '' kitlediğimizde o an mesela chrome veya müzik uygulaması açık diyelim ilk onlar ekrandan gidiyor ardından ekran yavaştan kararıyor ve bilirsinki renk tonlarında beyazdan griye ve en son siyah'a gidilir buda böyle ekrandaki renkler gidiyor ve grimsileşiyor sonlara doğuru ve ekranı komple siyaha kaplıyor . Şak diye siyah yapmıyor, Şak diye karartsa zaten o animasyonun bir amacı olmazdı :) Ekranın ışığını yavaştan kesiyor şak diye kesmıyor yani :D
Bizi iyice gömdün sende ha :D eskiden sanki daha seriydi onu demek istedim sen vur dedik öldürdün ya :D

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ram de yer kaplayan arka planda çalışan facebook gibi uygulamalar çok çarj yermi?

eren1515

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
6 saat felan ekran suresi alan arkadaslar 6 saat boyunca ekran acikken neler yapiyorkar yazabilirler mi?ben 4.30 saat fln aliyorum asagi yukari ama oyun hic yok.10c orjinal rom bu araday

msamci

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet internet hızınıza göre değişir. 2GB'lık dosya indiriyor şuan.
cafede indirmeye çalışıyorum %10 da falan tamamlanamıyor diye hata veriyor hard format atmaya çalıştım oda olmuyor galiba servise göndericem pazartesi

selepne01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
qubude3a.jpg
kırmızı yerde çok küçük bi olu piksel var sizce bu büyüme çoğalma yaparmı telin garantide sürünmesini istemiyorum açıkçası. pc de çok belli olmuyo igne ucu kadar bişey

gökalpsenyurt

Asistan
Reaksiyon puanı
0
S.a arkadaslar benim kucuk bi sorunum var youtube da videolar cok donuo 10 saniyede bi sizce sorun nedir ? Şimdidrn tesekkurler

eren1515

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar googlr play hzmetleri acik gozukuyor pilde ve cok sarj yiyor bugune kadar yoktu bugun cikti resmi cektm ama nasil atacam foruma blmiyorum nasil duzelticez bu durumu

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arka planda calisipta bildirim veren uyhulamalari kapatmayin. Kapatinca bildirim gelmez diye dusunuyorum :) senkronizasyon olayi :)

selepne01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar şu ölü piksel çoğalma olayı varmı hiç duydunuzmu çoğalma büyüme yaptığını