conqueror42
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Tvgo plus
Telefona daha önce root yaptınız mı yoksa orjinal haliyle mi kullanıyorsunuz? Yazılıma hiç müdahele ettiniz mi? Farklı rom kurdunuz mu vs?
Teşekkürler
Tvgo plus
Telefona daha önce root yaptınız mı yoksa orjinal haliyle mi kullanıyorsunuz? Yazılıma hiç müdahele ettiniz mi? Farklı rom kurdunuz mu vs?
işlem çok yavaş ilerliyor bu normal mi? 4 5 dakikada %1 artıyorTamam o zaman aşağıdaki işlemleri yapın sorununuz düzelir büyük olasılıkla:
1. bilgisayarınızda LG PC Suite programı kurulu değilse kurun.
2. Telefonu USB ile pc'ye bağlayın ve telefondan size sunulan 5 seçenekten "lg yazılımı" yazanı seçin.
3. bilgisayarda PC Suite otomatik açılır, açılmazsa siz açın.
4. telefonda muhtemel veri kayıplarına karşı yedeğinizi alın.
5. Pc suite'in üstteki sekmelerinden "cihaz"a tıklayın, oradan da "yükseltme hatalarını geri yükle"ye tıklayın. ve hata geri yüklemeyi başlatın.
işlem tamamlandıktan sonra muhtemelen sorununuz düzelecektir.
Arkadaslar telefondan tv izlemek icin program onerisi olan var mi
Bazen olabiliyor. Birinde olduydu da biz ihtimalleri en aza indirmek için varız. Bizim için önce güvenlik.![]()
işlem çok yavaş ilerliyor bu normal mi? 4 5 dakikada %1 artıyor
Bu islemi nekadar surede bir yapmaliyim.yada yapmalimiyim.
![]()
Bizi iyice gömdün sende haDostum zaten soruyu sorarken cevabınıda yazmışsın. Adı üstünde '' KARARTMA ''
Bende onu kullanıyorum ve bir şifrem vs olmadığı için tıklayıp açıp kapatıyorum ve fark ettiysen açarken böyle olmuyor sadece kapatırken oluyor.
Bu bir sorun değil animasyondur, çift tıkladığında veya arkadan tıkladığında kilitlemek için ilk ekrandaki görüntü gidiyor yavaş yavaş kararıyor ve grimsi bir renk alıyor ve ekranı komple kapatıyor. Tabi bu anlattığımı 0.5 mili saniye içerisinde yapıyor. Kapanırken sen bir gri renk ve siyah renk görüyorsun fakat o gri renk telefonun kararma animasyonudur ve kilitlenme bittikten sonra telefonunun ekranı zaten siyah olduğundan diyosunki bozukmu ? hayır dostum tamamen normal
Halen daha anlayamadıysan biraz daha açıyımekranı kilitlediğimizde '' anlattıklarım 1 saniyeden daha kısa bir sürede oluyor tabi '' kitlediğimizde o an mesela chrome veya müzik uygulaması açık diyelim ilk onlar ekrandan gidiyor ardından ekran yavaştan kararıyor ve bilirsinki renk tonlarında beyazdan griye ve en son siyah'a gidilir buda böyle ekrandaki renkler gidiyor ve grimsileşiyor sonlara doğuru ve ekranı komple siyaha kaplıyor . Şak diye siyah yapmıyor, Şak diye karartsa zaten o animasyonun bir amacı olmazdı
Ekranın ışığını yavaştan kesiyor şak diye kesmıyor yani
![]()
Ram de yer kaplayan arka planda çalışan facebook gibi uygulamalar çok çarj yermi?
cafede indirmeye çalışıyorum %10 da falan tamamlanamıyor diye hata veriyor hard format atmaya çalıştım oda olmuyor galiba servise göndericem pazartesiEvet internet hızınıza göre değişir. 2GB'lık dosya indiriyor şuan.
Yemez hocam merak etmeonlari kapatirsan bildirim alamazsin
Bu tarz arkada çalışan uygulamaları durdurması için başka bir program kurmanın gereği yok yani =)
S.a arkadaslar benim kucuk bi sorunum var youtube da videolar cok donuo 10 saniyede bi sizce sorun nedir ? Şimdidrn tesekkurler
Kurmayin tabii ki. Ben hic kapatmadim da kurmadim da![]()
2 gun once hemen açıyordu telefon internetten olacagini zannetmem ama
Arkadaslar googlr play hzmetleri acik gozukuyor pilde ve cok sarj yiyor bugune kadar yoktu bugun cikti resmi cektm ama nasil atacam foruma blmiyorum nasil duzelticez bu durumu
Kitkat'ın tam olarak ne zaman geleceği belli mi?
Google ayarlarında konuma girip açıkmı bakar mısın