TechnoFire
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Resmi twitter hesaplarından ocak diyolardı, sonra MWC 14'ten sonra dendi.
Enson nisandır umarım
Enson nisandır umarım
Kitkat'ın tam olarak ne zaman geleceği belli mi?
En son nisan diye haber geldi. Bi arkadasimiz musteri hizmetleriyle gorusmustu sanirim. Onlarin bizzat soyledigi nisan ayinda gelecegi![]()
arkadaşlar şu ölü piksel çoğalma olayı varmı hiç duydunuzmu çoğalma büyüme yaptığını
Ben google ayarlarinda konumu bulamadim nerden yapiliyor google playe girdim ayarlarida buldum ama konum yok.benimde calisiyor surekli
Google ayarlarında konuma girip açıkmı bakar mısın[/QUOTE
Kapali
arkadaşlar şu ölü piksel çoğalma olayı varmı hiç duydunuzmu çoğalma büyüme yaptığını
![]()
Kendileri menüdeler efendim =)
Beyler 4.4.2 romu 1.72 gb yazıyor ama indirdiğimde 1.7 görünüyor ne iş ?
![]()
Kendileri menüdeler efendim =)
ben benim net yanlış indiriyor sandım ama değilmiş demekkiBenimde 1.71ama sorunsuz kullaniyorum
ben benim net yanlış indiriyor sandım ama değilmiş demekki
sen _16g olan romumu kurmuştun ?
ben kapattım internet üzerinden konumuna erişiyo olması lazım sorun olucağını sanmıyorum.
Sanirim 16g olani indirmiyoduk ama eminde degilim. hangisini indirdi hatirlamiorm ki gece yapmistm uykusuzdum baya bi![]()
ben o _16g yi kurdum bi sorun yokta şarz biraz hızlı gidiyor ve aşırı ısınıyor o romu değiştircem öbürüyle hatta şuan![]()
Hmm gps bendede kapali sorun olmaz ozaman.ama calisiyor görunuyor ya.
Ayarlardaki konum erisimi ne ise yariyor kapatirsak herhangi bir sikinti olur mu ?
Acaba kulaklık deneyen oldumu? Üstündeki tuşları ayarlamak mı gerekiyorBende fonksiyonları yok
![]()
Kulaklik super benceortadaki tus sarkiyi durdurup baslatiyor mesela
![]()
Bende çalışmıyorsanırım ya jack bozuk yada kapdan
Birde ne biçim kulaklarım ağrıdı
![]()
Hehe sanssizlik olabilir. Ama o kulaklik ucundakileri dgistirmeden kullanmayinfena kulak agritior. Ufaklarini taktm ben
Iyice ittirin icine bazilari az girsede ses verir.ama tam itekledinizmi daha cok ses gelir
Bigun tam iteklerken beynime sokcam o kulakliklari![]()
Bigun tam iteklerken beynime sokcam o kulakliklari![]()
Kulaginiza degl yaw.jaki ittirin 😜😜