LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Don't Be Normal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=62584]NikeSteeL[/MENTION] neden gündelik kullanımda güç tasarrufunuz açık ?
sürekli kullanım halinde bataryaya zararı olur ömrü kısalır
genelde sarj edemeyecegınız ve daha fazla gıtmesını ıstedıgınız yerlerde kullanın derim.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
@NikeSteeL neden gündelik kullanımda güç tasarrufunuz açık ?
genelde sarj edemeyecegınız ve daha fazla gıtmesını ıstedıgınız yerlerde kullanın derim.

Yok zaten güç tasarrufu açık değil. Sadece şarj belli seviyeye düştüğünde devreye girecek şekilde programlı. Yani o simge gri iken tasarruf modu çalışmıyor.

Don't Be Normal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yok zaten güç tasarrufu açık değil. Sadece şarj belli seviyeye düştüğünde devreye girecek şekilde programlı. Yani o simge gri iken tasarruf modu çalışmıyor.
o zaman kusura bakmayın arkadaşlar tamamen iyi niyetimden ötürü arkadaşı uyarmak istedim kendim o güç tasarruf modunu kullanma geregi duymadığımdan ötürü koyu ve acık renkli simge olayını bilmiyordum otomatik olarak girecegi felan :)
1 yasıma daha girmiş oldum :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

evet şuan deneyerek hemen dedim ve devreye girdi :)
ama genede yazılımsal olarak arka planda beklemesi sarjı etkiler diye düşünüyorum :)
en güzeli ihtiyaç anında açmak :)
kendimce ^^

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
o zaman kusura bakmayın arkadaşlar tamamen iyi niyetimden ötürü arkadaşı uyarmak istedim kendim o güç tasarruf modunu kullanma geregi duymadığımdan ötürü koyu ve acık renkli simge olayını bilmiyordum otomatik olarak girecegi felan :)
1 yasıma daha girmiş oldum :)

Ben yanlış bilmiyorsam gri iken kapalı ancak batarya durumu ayarladığımız seviyenin altına inince açıyor kendini :) Ondan önce bataryayı etkiler mi bilemem.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
[MENTION=62584]NikeSteeL[/MENTION] neden gündelik kullanımda güç tasarrufunuz açık ?

:) [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] Açıklamış Gerçi , %10 ile %30 Seviyeleri Arasında Seçim Yapabiliyorsun Bende %10 Olarak ayarlı

Battery Saver Juice Defender Gibi Programların Yaptığının Aynısı Aslında Sarjım %10 'a İndiği Zaman Parlaklık %20 'ye İniyor Senkranizyon Kapanıyor Mobil Veri ve Wifi Kapanıyor Vb. Seçebiliyorsun

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
:) @Bloother Açıklamış Gerçi , %10 ile %30 Seviyeleri Arasında Seçim Yapabiliyorsun Bende %10 Olarak ayarlı

Battery Saver Juice Defender Gibi Programların Yaptığının Aynısı Aslında Sarjım %10 'a İndiği Zaman Parlaklık %20 'ye İniyor Senkranizyon Kapanıyor Mobil Veri ve Wifi Kapanıyor Vb. Seçebiliyorsun

Bu telefon G.P. markete tepki olarak üretilmiş zaten. =)))

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Bu telefon G.P. markete tepki olarak üretilmiş zaten. =)))

Biz Kullanıyoruz Herkesinde Bu Telefonu Kullanmasınız Tavsiye Ediyoruz Fiyat Gerçekten Çok Komplike Bir Cihaz Mühendislik ve Donanım Kısmı Ayrı Bir Konu Ama

Son Kullanıcının Neye İhtiyacı var Olduğuna ve Kullanma Alışkanlıklarına Bir ARGE Çalışması Yapılmış o Kesin ..

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Spigen slimarmor kullanan varmi? Almayi dusunuyorum ama biraz pahali olmasi beni dusunduruyor. Birde cryatal ekran koruyucu slimarmor ile indirimli veriliyor. Bir fikri olan varmi? Crystal ekran koruyucu nedir?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lg g3 piyasaya ne zaman ve ne fiyatla girer biliyo musunuz? bekleyip beklememek arasında kaldım da. 1600 1700 tl bütçem var

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
hO0z1Lc.jpg

yukardaki yeşil çubuklu alan ne anlama geliyor bilen varmı ? (batter doctor)

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
@Bloother cihazımızın kaçıncı parti üretimli olduğunu nerden anlarız bir bilgin va mı ?

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar benim 4.4kitkat hakkinda bir sorum olacak,bu guncellemede,oyun oynarken sanal tuslari gizleme ozelligi koyacaklarmı,var mı bilen?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler Ben 16 gb lg g2 aldım 2 güne gelecek yeterlimidir oyun oynamak için felan

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Yukarıdan durum çubuğu açıp tuşları aktif edebiliriz...

Dedigin gibi tuslar kaybolsa super olucak. Ve kayboldugu zaman zaten mutlaka bir yolla o tuslari aktif hale getirebiliriz. Yanlislikla geri tusuna basip oyundan cikmisligim cok oldu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
siz olsanız şu an gidip bir lg g2 mi alırsınız yoksa g3ü mü beklersiniz

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
LG şuan G PRO 2 üstünde çalışıyor yani G3 ' ün çıkması nerden baksanız Ağustos / Eylül ayını bulur o kadar beklerim dersen bekle :)

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Dedigin gibi tuslar kaybolsa super olucak. Ve kayboldugu zaman zaten mutlaka bir yolla o tuslari aktif hale getirebiliriz. Yanlislikla geri tusuna basip oyundan cikmisligim cok oldu

Korede çıkan 4.4de bu özelliği koyduklarını okumuştum,koysalarda bir tam ekran oyun keyfi yapsak:)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
o kadar mı :crying: mayıs sonuna doğru tanıtılacağı söyleniyo yeni çıkacak olan modellerle rekabeti sağlamak için.. türkiyeye gelme süresi uzun olur mu

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben telefonu Gold ' dan aldım fakat Voice Mate uygulamasını bulamadım yok yardımcı olabilirmisiniz ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

LG G2 ' yi Eylül de çıkarmıştı ama Samsung Galaxy S5 ile rekabet için 1-2 ay önce çıkacağı söyleniyor tabii ki net bir bilgi yok ...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yukardaki yeşil çubuklu alan ne anlama geliyor bilen varmı ? (batter doctor)[/QUOTE]<br>
<br>ne kadar tasarruf edildiğinin grafiği. sizin 5 şubatta en fazla tasarruf yaptığınızın belirtisi.

Monte Cristo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben de askerdeyken babama "Baba Teknosa'dan bana Lg G2 32GB alıver ben sana sonra parasını maaşımdan öderim." deyip aldırmıştım.Yani 25 Ocak'ta aldırdım,30 Ocak'ta terhis olup kullanmaya başladım.Ve artık ben de aranızdayım :) Oldukça memnunum telefondan.Sabah şarjdan çıkartıyorum gece saat 12'ye kadar dayanıyor.Çünkü sürekli internette takılıyorum belki de o yüzden 24 saati çıkartamıyorum.Evimde internet bağlantısı olmadığı için bilgisayar yerine G2'yi kullanıyorum.Telefonda tek sıkıntım kıyafetlerimin cebinden telefonu zor çıkartmam :))) Boyutu Iphone gibi olsaymış daha iyi olacaktı ama özelliklerini görünce bunu da takmıyorum.Kamerası da zamanında aldığım Benq marka fotoğraf makinemden daha iyi çünkü makine 6MP,G2 13 MP :)) Kim ne derse desin kamerası bence harika.Sonuçta profesyonel kamera değil gayet tatmin edici.

Bu arada telefonda ilk icraatım Quick Remote özelliğiyle evdeki Lg Led TV'yi kontrol etmek oldu.Elinden kumandayı düşürmeyen babamı çıldırtmıştım televizyona ne oldu yav diye :))

Sonuç olarak LG G2'yi almayı düşünenlere tavsiyem kesinlikle almaları olacaktır. ;)

NOT:İlk defa bir akıllı telefon sahibi oldum ama gördüğüm kadarıyla piyasadaki en mükemmel telefonlardan biri.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Aramıza yeni katılanlara hoşgeldin diyor, kazasız belasız kullanmalar diliyorum. =) Gerçekten harika ve iPhone'dan geçenlere ya da ilk defa akıllı telefon alanlara android'i sevdiren bir cihaz. =)

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefonu Gold ' dan aldım herşey çok mükemmel önceki telefonum S4 ' tü şimdi oyuncak gibi geliyor bana S4 ama tek sorunum Voice Mate uygulaması yok yardımcı olabılırmısınız ?

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
9ypehugu.jpg

Parmagini sanal tustakiminin ustunden ekranin ortasina dogru basili bir sekilde cekersen bu gordugun sayfa acilacak yine parmagini kaldirmadan en soldakini secersen aradigina ulasirsin :)