NikeSteeL
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 131
temanın adı ne? nova , apex filanla mı yapılıyor yoksa telin teması mı?
Go Launcher 'la Yaptım Temanın Adıda Stitched
temanın adı ne? nova , apex filanla mı yapılıyor yoksa telin teması mı?
@NikeSteeL neden gündelik kullanımda güç tasarrufunuz açık ?
sürekli kullanım halinde bataryaya zararı olur ömrü kısalır
genelde sarj edemeyecegınız ve daha fazla gıtmesını ıstedıgınız yerlerde kullanın derim.
o zaman kusura bakmayın arkadaşlar tamamen iyi niyetimden ötürü arkadaşı uyarmak istedim kendim o güç tasarruf modunu kullanma geregi duymadığımdan ötürü koyu ve acık renkli simge olayını bilmiyordum otomatik olarak girecegi felanYok zaten güç tasarrufu açık değil. Sadece şarj belli seviyeye düştüğünde devreye girecek şekilde programlı. Yani o simge gri iken tasarruf modu çalışmıyor.
o zaman kusura bakmayın arkadaşlar tamamen iyi niyetimden ötürü arkadaşı uyarmak istedim kendim o güç tasarruf modunu kullanma geregi duymadığımdan ötürü koyu ve acık renkli simge olayını bilmiyordum otomatik olarak girecegi felan
1 yasıma daha girmiş oldum![]()
dediğiniz gibiymiş araştırdımBen yanlış bilmiyorsam gri iken kapalı ancak batarya durumu ayarladığımız seviyenin altına inince açıyor kendiniOndan önce bataryayı etkiler mi bilemem.
[MENTION=62584]NikeSteeL[/MENTION] neden gündelik kullanımda güç tasarrufunuz açık ?
sürekli kullanım halinde bataryaya zararı olur ömrü kısalır
genelde sarj edemeyecegınız ve daha fazla gıtmesını ıstedıgınız yerlerde kullanın derim.
@Bloother Açıklamış Gerçi , %10 ile %30 Seviyeleri Arasında Seçim Yapabiliyorsun Bende %10 Olarak ayarlı
Battery Saver Juice Defender Gibi Programların Yaptığının Aynısı Aslında Sarjım %10 'a İndiği Zaman Parlaklık %20 'ye İniyor Senkranizyon Kapanıyor Mobil Veri ve Wifi Kapanıyor Vb. Seçebiliyorsun
Bu telefon G.P. markete tepki olarak üretilmiş zaten. =)))
lg g3 piyasaya ne zaman ve ne fiyatla girer biliyo musunuz? bekleyip beklememek arasında kaldım da. 1600 1700 tl bütçem var
Arkadaşlar benim 4.4kitkat hakkinda bir sorum olacak,bu guncellemede,oyun oynarken sanal tuslari gizleme ozelligi koyacaklarmı,var mı bilen?
oyun oynarken sanal tuslar giderse sen oyundan nasil cikmayi dusunuyorsun?
Yukarıdan durum çubuğu açıp tuşları aktif edebiliriz...
Dedigin gibi tuslar kaybolsa super olucak. Ve kayboldugu zaman zaten mutlaka bir yolla o tuslari aktif hale getirebiliriz. Yanlislikla geri tusuna basip oyundan cikmisligim cok oldu
Telefonun arkasinda bir etiket var veya kutu uzerindeki seri numarasindan bakabilirsin@Bloother cihazımızın kaçıncı parti üretimli olduğunu nerden anlarız bir bilgin va mı ?