LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Reaksiyon puanı
2,148
Google+ hangouts gibi uygulamaları kaldırabilirsin, diğerlerini kaldırmak marketin çalışmasını bozabilir, o yüzden önce titanium backup ile uygulamanın yedeğini al sonra kaldır.

murat0671

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar video oynatici ayarlarda bi kod var divix diye. Ne ise yarar bilen varmı

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
o değil de kılıfsız kullanıyorum cihazı. epey çizildi :'(

bkadri

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar daha yeni denedim ama mobil internetimi paylaşamıyorum daha doğrusu diğer telefon veya bilgisayar bağlanıyor ancak internete girmiyor.Nasıl bir çözüm bulacağım.

tahirgungor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kutu evde olduğu için telefonun her köşesini kurcaladım bulamayınca el mecbur sordum:)Çok teşekkür ederim:)

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar merhaba,bende yaklaşık 6 gün önce LG G2 32GB beyaz alarak aranıza katıldım,cihaz gerçekten harika ama ben bir şey fark ettim ve bu moralimi çok bozdu.Bildiğiniz gibi beyaz G2 lerde ekranın hemen üstünde siyah bir çerceve belli oluyo,siyahlarda ise kasa ile karışıyor ve belli olmuyor,benim sorunum çerçeve olması değil ama bu çerceve asimetrik, sağ taraftaki boşluk sol taraftan fazla,sanki ekran sola kaymış gibi sadece bende mi var bu problem,cihazı teknosadan aldım yeniseyle değişim yaparlarmı bu durum için,acil cevap bekliyorum sizlerden,şimdiden teşekkürler.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaşlar merhaba,bende yaklaşık 6 gün önce LG G2 32GB beyaz alarak aranıza katıldım,cihaz gerçekten harika ama ben bir şey fark ettim ve bu moralimi çok bozdu.Bildiğiniz gibi beyaz G2 lerde ekranın hemen üstünde siyah bir çerceve belli oluyo,siyahlarda ise kasa ile karışıyor ve belli olmuyor,benim sorunum çerçeve olması değil ama bu çerceve asimetrik, sağ taraftaki boşluk sol taraftan fazla,sanki ekran sola kaymış gibi sadece bende mi var bu problem,cihazı teknosadan aldım yeniseyle değişim yaparlarmı bu durum için,acil cevap bekliyorum sizlerden,şimdiden teşekkürler.

Cihazın ekranı açıkken bir fotoğrafını çekip koyar mısınız buraya? Bende herhangi bir kayma söz konusu değil. 2 tarafından da aynı mesafe var.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Resim nasıl ekleyecegimi bulamadım forumda yeniyim.l,mesaj kısmımda resim ekleyi tıkladım ama gönderemedim telefondan giriyorum foruma

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Telefondan eklemek için tapatalk kurun telefona. Foruma tapatalktan bağlanmanız gerekiyor.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
zaten elimde adam gibi kamera olmadığı için pek belli olmuyor resimde,ama çok azda olsa sol taraf ve sağ taraf eşit olmadığı bariz belli oluyor,şimdi baktım üst ve altta eşit değil alt tarafta üstten daha kalınmış iyice gitti moralim:(

mucho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
zaten elimde adam gibi kamera olmadığı için pek belli olmuyor resimde,ama çok azda olsa sol taraf ve sağ taraf eşit olmadığı bariz belli oluyor,şimdi baktım üst ve altta eşit değil alt tarafta üstten daha kalınmış iyice gitti moralim:(

Üst-Alt eşit olmaması zaten normal hiçbir telefonda eşit olmaz. G2'de de eşit değil ona takılmayın. Ama siz söyleyine kenarlara çok daha dikkatli baktım bende de eşit mesafede duruyorlar. Açıkçası fabrikasyon bir üretimde böyle bir hata oluşması pek mümkün değil (makine mühendisiyim) benim pek aklım almadı.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
zy5u9u8y.jpg

- - - Mesaj Güncellendi - - -

yakından bakmadıkça belli olmuyor,yolladığım resimde ben bile eşit gibi görüyorum,dediğim gibi elimde iyi bir kamera yok malesef,sol taraf kasaya daha yakın mesela klavye kullanırken belli oluyor,iyi bir fotoğrafını yakalamaya çalışacağım.

Belli olsun diye beyaz arkaplan yaptım,mesela tam canavarın gözünün olduğu hizaya bakın belli oluyor gibi.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Sol ve sag arasinda evet haklisin fark var ama cok bariz degil. Dikkatini bu ayrintiya verme :)

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
telefona her testi yaptım ölü piksel,3g,şebeke sorunu falan çıkmadı,değişim yaparsam yenisinde bir sorun falan çıkmasından da korkuyorum,ne yapsam bilemedim,zaten derdimi anlatmakta zor olacak gibi bununiçin değişim yapmayabilirler,siz ne diyorsunuz arkadaşlar gideyim mi teknosaya?

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
telefona her testi yaptım ölü piksel,3g,şebeke sorunu falan çıkmadı,değişim yaparsam yenisinde bir sorun falan çıkmasından da korkuyorum,ne yapsam bilemedim,zaten derdimi anlatmakta zor olacak gibi bununiçin değişim yapmayabilirler,siz ne diyorsunuz arkadaşlar gideyim mi teknosaya?

Bu sorunu neden bu kadar buyuttugunu anlamiyorum. Sen demeden bunu fark etmedim ben :)

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bu sorunu neden bu kadar buyuttugunu anlamiyorum. Sen demeden bunu fark etmedim ben :)
Bütçemizi zorlayarak aldırdım babama.1700 lira para az para değil,almışken sorunsuz olsun istiyor insan.En az 2-3 yıl kullanacağım telefonu,daha yeni almışken sorun bulunca üzüldüm biraz.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
zy5u9u8y.jpg

yakından bakmadıkça belli olmuyor,yolladığım resimde ben bile eşit gibi görüyorum,dediğim gibi elimde iyi bir kamera yok malesef,sol taraf kasaya daha yakın mesela klavye kullanırken belli oluyor,iyi bir fotoğrafını yakalamaya çalışacağım.

Belli olsun diye beyaz arkaplan yaptım,mesela tam canavarın gözünün olduğu hizaya bakın belli oluyor gibi.

Dostum paylaştığın resimden pek fark görünmüyor yani ben farkedemedim buradan. 0.2mm fark ya var ya yok gibi. bu kadar ufak şeyleri dert etmeyin derim.
Bu göz yanılması da olabilir. Aldım cetvelle ölçtüm ben de şimdi ama hiç fark yok ancak sanki üst taraf alt taraftan daha ince gibi ince dediğim de 0.1mm falan yani.

obmann

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Eğer telefonun kasasında dediğin problemin olduguna eminsen değiştir derim her nekadar büyük bir problem olarak gözükmesede kasanın kaymış olması hatalı mal oldugunu gösterir.

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bütçemizi zorlayarak aldırdım babama.1700 lira para az para değil,almışken sorunsuz olsun istiyor insan.En az 2-3 yıl kullanacağım telefonu,daha yeni almışken sorun bulunca üzüldüm biraz.
Bn lg magazasindan 32 gb yi 1540 tl ye aldim

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Lg'nin magazası mı varmış ilk defa duydum:Dyarın gideceğim teknosaya,beni rahatsız ediyor.Dediğim gibi fotoda bence de pek belli olmuyor ama elinize alıp baksanız evet var dersiniz direk,neyse teşekkürler arkadaşlar bir şansımı deniyeceğim.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bu arada clean master programı baya iyiymiş. Dün yükledim, telefonda bir takım laglar vardı. Gereksiz dosya temizliğinden sonra telefon kendine geldi. Daha bi akışkan oldu. =))