Bloother
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 2,327
Rom toolbox kullan.
o değil de kılıfsız kullanıyorum cihazı. epey çizildi :'(
Benimki 310k ben kullanabiliyorum. Fm radyo için aldıysanız geri verin ne diyebilirim ki =)
Hocam bu seri numaralarını nereden görüyorsunuz?*#06# yaparak mı?
4.4 kit kat mart ta
Arkadaşlar merhaba,bende yaklaşık 6 gün önce LG G2 32GB beyaz alarak aranıza katıldım,cihaz gerçekten harika ama ben bir şey fark ettim ve bu moralimi çok bozdu.Bildiğiniz gibi beyaz G2 lerde ekranın hemen üstünde siyah bir çerceve belli oluyo,siyahlarda ise kasa ile karışıyor ve belli olmuyor,benim sorunum çerçeve olması değil ama bu çerceve asimetrik, sağ taraftaki boşluk sol taraftan fazla,sanki ekran sola kaymış gibi sadece bende mi var bu problem,cihazı teknosadan aldım yeniseyle değişim yaparlarmı bu durum için,acil cevap bekliyorum sizlerden,şimdiden teşekkürler.
zaten elimde adam gibi kamera olmadığı için pek belli olmuyor resimde,ama çok azda olsa sol taraf ve sağ taraf eşit olmadığı bariz belli oluyor,şimdi baktım üst ve altta eşit değil alt tarafta üstten daha kalınmış iyice gitti moralim![]()
telefona her testi yaptım ölü piksel,3g,şebeke sorunu falan çıkmadı,değişim yaparsam yenisinde bir sorun falan çıkmasından da korkuyorum,ne yapsam bilemedim,zaten derdimi anlatmakta zor olacak gibi bununiçin değişim yapmayabilirler,siz ne diyorsunuz arkadaşlar gideyim mi teknosaya?
Bütçemizi zorlayarak aldırdım babama.1700 lira para az para değil,almışken sorunsuz olsun istiyor insan.En az 2-3 yıl kullanacağım telefonu,daha yeni almışken sorun bulunca üzüldüm biraz.Bu sorunu neden bu kadar buyuttugunu anlamiyorum. Sen demeden bunu fark etmedim ben![]()
Bütçemizi zorlayarak aldırdım babama.1700 lira para az para değil,almışken sorunsuz olsun istiyor insan.
LG Facebook sayfasıBilginin kaynagi nedir?
![]()
- - - Mesaj Güncellendi - - -
yakından bakmadıkça belli olmuyor,yolladığım resimde ben bile eşit gibi görüyorum,dediğim gibi elimde iyi bir kamera yok malesef,sol taraf kasaya daha yakın mesela klavye kullanırken belli oluyor,iyi bir fotoğrafını yakalamaya çalışacağım.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Belli olsun diye beyaz arkaplan yaptım,mesela tam canavarın gözünün olduğu hizaya bakın belli oluyor gibi.
Eğer telefonun kasasında dediğin problemin olduguna eminsen değiştir derim her nekadar büyük bir problem olarak gözükmesede kasanın kaymış olması hatalı mal oldugunu gösterir.telefona her testi yaptım ölü piksel,3g,şebeke sorunu falan çıkmadı,değişim yaparsam yenisinde bir sorun falan çıkmasından da korkuyorum,ne yapsam bilemedim,zaten derdimi anlatmakta zor olacak gibi bununiçin değişim yapmayabilirler,siz ne diyorsunuz arkadaşlar gideyim mi teknosaya?
Bn lg magazasindan 32 gb yi 1540 tl ye aldimBütçemizi zorlayarak aldırdım babama.1700 lira para az para değil,almışken sorunsuz olsun istiyor insan.En az 2-3 yıl kullanacağım telefonu,daha yeni almışken sorun bulunca üzüldüm biraz.