Ahbârî
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 346
yaşına bağlıyorum heyecanını da. ebaydan o teli alacan. sana maliyeti buradan farklı olacak mı? acelen ne?
gümrükten nasıl geçecek o?
G3, hazirandan sonra tanıtılacak. Çıkacak demiyorum TANITILACAK ! =)
o zaman G2 alırım, bilgi için sağol ben ces'de tanıtılır diye umut ediyordum
Resmi açıklama 2014'ün 2. yarısı. Daha erken çıkacağını sanmıyorum. Ancak G2'yle istedikleri ilgiyi alamadılar. Acaba G3'ü erken çıkarabilirler mi bilmiyorum. Ancak işini şansa bırakma sen. G3 bekleme şimdilik. =)
G2 var ama kardeşim kullanıyor , bende G3'ü ces'de duyurucaklar diye haber okuyınca bekleyeyim dedim ama sen haziran diyince G2 almaya karar verdim. Bimeks'den almayı planlıyorum
Ankara'da isen Vatan Bilgisayar'a bak. Vatan'ın bütün şubelerinde olmuyor ancak bazı şehirlerde oluyor. Hatta başka şehirdeysen bulunduğun şehirdeki vatan bilgisayar'a bir sor. Onlarda varsa, eğer alırsan getirtiyorlar.
Bence En güvenilir firma Vatan bilgisayar, ondan sonra da Teknosa.
Teknosa'dan almaya karar verdim 500 TL nakit 1200 TL taksit 12 Ay'a böldürücem 32 GB yada
direk 16 GB alıcam 500 TL nakit 1000 TL taksit 10 Ay ?
ben düşündümde twitter , whatsapp , facebook , facebook messenger , youtube , internet tarayıcıları , foursquare , line , dizi ve film , mobiett , ve fotoğraf uygulamaları kullanıyorum olursa bir kaç oyun 16 GB bana yeter aslında ?
10,62GB olarak düşün 16GB'ı. Aslında 10GB ile idare edebilen milyonlarca iphone kullanıcısını düşününce yeter gibi. Onlarda OTG kablo şansı da yok. Telefonun yanında bir de OTG kablo alırsın. İstersen 1TB hdd bağla telefona. =)
Eğer çok fotoğraf ve video çekiyorsan yetmeyebilir ama aktarırsın bilgisayara sorun olmaz. Her şeyi telefonda taşımaya gerek yok. bir de bozuluyor falan her şeyin içinde gidiyor. Ya da bi 32lik flash bellek alır OTG ile bağlarsın dediğim gibi.
Otg kablo 10 lira bugun aldim..eger ilerde root rom isine girersen otg alman lazim.
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] Antalya'daymışsın![]()
Evet? =)
Bilseydim LG G2 Almaya giderken Banada Al Derdim![]()
=)) hayırdır cihazda sorun mu var ki?
Arkadaşlar LG G2 Google playstore dan bir şey satın almak istiyince kredi kartı istiyor ama ben Türkcell mevcut tl den düşmesini istiyorum böyle bir seçenek var mı ?