LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
yaşına bağlıyorum heyecanını da. ebaydan o teli alacan. sana maliyeti buradan farklı olacak mı? acelen ne?

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sorun etme yaşı doğru girmedim kimliğimi göndereblirim :) , yurtdışı kart var , sadece kargo ücretini ödüyorum birde yurt dışı bankaya para

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
işin hinliğine gerek yok bence. neyse. siz halledin dilediğinizce.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
G3, hazirandan sonra tanıtılacak. Çıkacak demiyorum TANITILACAK ! =)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
o zaman G2 alırım :) , bilgi için sağol ben ces'de tanıtılır diye umut ediyordum

Resmi açıklama 2014'ün 2. yarısı. Daha erken çıkacağını sanmıyorum. Ancak G2'yle istedikleri ilgiyi alamadılar. Acaba G3'ü erken çıkarabilirler mi bilmiyorum. Ancak işini şansa bırakma sen. G3 bekleme şimdilik. =)

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Resmi açıklama 2014'ün 2. yarısı. Daha erken çıkacağını sanmıyorum. Ancak G2'yle istedikleri ilgiyi alamadılar. Acaba G3'ü erken çıkarabilirler mi bilmiyorum. Ancak işini şansa bırakma sen. G3 bekleme şimdilik. =)

G2 var ama kardeşim kullanıyor , bende G3'ü ces'de duyurucaklar diye haber okuyınca bekleyeyim dedim ama sen haziran diyince G2 almaya karar verdim. Bimeks'den almayı planlıyorum

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
G2 var ama kardeşim kullanıyor , bende G3'ü ces'de duyurucaklar diye haber okuyınca bekleyeyim dedim ama sen haziran diyince G2 almaya karar verdim. Bimeks'den almayı planlıyorum

Ankara'da isen Vatan Bilgisayar'a bak. Vatan'ın bütün şubelerinde olmuyor ancak bazı şehirlerde oluyor. Hatta başka şehirdeysen bulunduğun şehirdeki vatan bilgisayar'a bir sor. Onlarda varsa, eğer alırsan getirtiyorlar.

Bence En güvenilir firma Vatan bilgisayar, ondan sonra da Teknosa.

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ankara'da isen Vatan Bilgisayar'a bak. Vatan'ın bütün şubelerinde olmuyor ancak bazı şehirlerde oluyor. Hatta başka şehirdeysen bulunduğun şehirdeki vatan bilgisayar'a bir sor. Onlarda varsa, eğer alırsan getirtiyorlar.

Bence En güvenilir firma Vatan bilgisayar, ondan sonra da Teknosa.

Vatan'da yok ama Teknosa'da 32 GB çok pahalı geldi , Bimeks veya diğer teknoportlarda daha uygun ama zaten bende teknosa ,bimeks arasında kalıyorum

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Evet Vatan'ın internet sitesinde yok. Ben antalyada yaşıyorum. antalya şubesinden sordurduğumda Ankara Vatan'da 2 adet 16GB var demişlerdi. Tabi bundan 2 ay önce.

Bimeks yerine Teknosa'dan almanı tavsiye ederim. Diğerleri ucuzsa vardır bir şeyi. Ya garantisinde vardır, ya da ürünlerinde.

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Teknosa'dan almaya karar verdim 500 TL nakit 1200 TL taksit 12 Ay'a böldürücem 32 GB yada
direk 16 GB alıcam 500 TL nakit 1000 TL taksit 10 Ay ?

ben düşündümde twitter , whatsapp , facebook , facebook messenger , youtube , internet tarayıcıları , foursquare , line , dizi ve film , mobiett , ve fotoğraf uygulamaları kullanıyorum olursa bir kaç oyun 16 GB bana yeter aslında ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Teknosa'dan almaya karar verdim 500 TL nakit 1200 TL taksit 12 Ay'a böldürücem 32 GB yada
direk 16 GB alıcam 500 TL nakit 1000 TL taksit 10 Ay ?

ben düşündümde twitter , whatsapp , facebook , facebook messenger , youtube , internet tarayıcıları , foursquare , line , dizi ve film , mobiett , ve fotoğraf uygulamaları kullanıyorum olursa bir kaç oyun 16 GB bana yeter aslında ?

10,62GB olarak düşün 16GB'ı. Aslında 10GB ile idare edebilen milyonlarca iphone kullanıcısını düşününce yeter gibi. Onlarda OTG kablo şansı da yok. Telefonun yanında bir de OTG kablo alırsın. İstersen 1TB hdd bağla telefona. =)

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
10,62GB olarak düşün 16GB'ı. Aslında 10GB ile idare edebilen milyonlarca iphone kullanıcısını düşününce yeter gibi. Onlarda OTG kablo şansı da yok. Telefonun yanında bir de OTG kablo alırsın. İstersen 1TB hdd bağla telefona. =)

sağol o zaman 16 alıyım, finaller bitsin G2 alıcam ,

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Eğer çok fotoğraf ve video çekiyorsan yetmeyebilir ama aktarırsın bilgisayara sorun olmaz. Her şeyi telefonda taşımaya gerek yok. bir de bozuluyor falan her şeyin içinde gidiyor. Ya da bi 32lik flash bellek alır OTG ile bağlarsın dediğim gibi.

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Eğer çok fotoğraf ve video çekiyorsan yetmeyebilir ama aktarırsın bilgisayara sorun olmaz. Her şeyi telefonda taşımaya gerek yok. bir de bozuluyor falan her şeyin içinde gidiyor. Ya da bi 32lik flash bellek alır OTG ile bağlarsın dediğim gibi.

sadece uygulama bazında yazdıklarım birde bir kaç yüksek performanslı oyunlardan yüklerim , mesela benm G2 var ama dediğim gibi kardeşimde L7 kullanıyorm 4GB Bellek o bile yetiyor bana hiç bellek dolu yer yok mesajı bile almadım :D , 10 GB'da sanmıyorum

solak17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Otg kablo 10 lira bugun aldim..eger ilerde root rom isine girersen otg alman lazim.

shario

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sayın SDN kullanıcıları;

Öncelikle herkese merhabalar. ilk mesajımın direkt bir soru ve ihtiyaç üzerine değil paylaşım olmasını isterdim ancak LG g2 olacak birisi olarak bu soruyu bir de size sorayım.

Şimdi biz kız arkadaşımla birlikte iki adet alacağız. Kafama takılan nokta şu. Ölü piksel probleminden bahsediliyor bunu hallederiz. Gidip kontrol ederiz. (Sanırım bazı kodları girmek ve bakmak gerekiyormuş) bunda problem yok. Kamera konusunda bir takım problemler olduğu söyleniyor (düşük fps vs) buna da tamam.

Ancak bir problem var ki boğuk ses problemi? işte bunu benim aklım almıyor.

Kimisi diyor ki ayarlardan bilmem neyi kapat düzeliyor (sanırım Noise/Gürültü Giderici), kimisi başka bir şey. Ama internette taradığım başlıkların hiçbirinde evet çözüldü, çözüm buymuş demiyorlar ve ben de korkuyorum almaya desem yeridir.

Ben burası aracılığıyla tekrar sormuş olayım.

Noise giderici sebebiyle sesin karşıya net gitmemesi iphone 5s'de de vardı anlıyorum. ancak anlamadığım nokta gelen sesin boğuk olması. Hoparlörde problem olması gerekir sanırım. Yoksa 3g ile ya da edge ile ilgili olamaz ki. Aynı yerde dandik 3310 ile deneyen var ve ses daha iyi geliyor diyorlar..

Root olayıyla ne alakası var onu da kavrayamıyormçum..

Telefonu alacağım diye dün SGP'den iki adet kapak aldım ancak sırf bu yüzden tekrar tekrar düşünüyorum...

Bu forumda bu sorunu yaşayan var mı? Diğer forumlarda yaşayan insanlar var ve hatta çoğunlukta diyebiliriz ancak "hiç öyle bir problem yok" diyen insanlar da var.

Anlamadım gitti. Öğrenci olunca iki telefona bayağı para vereceğiz ve o sebeple sıkıntı yapıyoruz..

Vereceğiniz cevaplar için şimdiden tekrar teşekkür ediyorum. Kusuruma bakmayın lütfen.

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Mehaba. Oncelikle sundan bahsedeyim. Ölü piksel olayi her telefonda basina gelebilecek bir problem. Sonucta makina uretiyor cihazları. Eger oyle bir sorun olursa ki olacagimi sanmiyorum cok kucuk bi olasilik belki de hic yoktur, servise gonderebilirsin. Ve teknoloji urunu şans isi diyebilirim bu elinden dusurup cami kirilma olayini soylersek.

Bir diger sorunun cevabi ise su anda kullandigin telefon hangisi biiyorum ama bu fps olayiyla olgili olarak her telefonda dusuk fps ile karsilasabilirsin. Ha ben fotografi cok onemsiyorum diyosan gidip bir tane DSLR makina almani tavsiye ederim mobil bir cihazin fotograf kalitesine guvenme derim. Ama G2 nin fotograf performansindan memnun olmayan cok cok az kisi var.

Gelelim senin icin buyuk bir sorun olan boguk ses olayina. Mesela baska bir konuda da belirtmiştim. Ben lise ogrenciyim ve liselerdeki gürültü ortamini bilmeyen yoktur. Ben G2yle konusurken sinifin obur ucundan diger ucuna karsidaki kisinin sesi rahatlikla ulasabiliyor. Sesin yuksekligi bakimindan. Bu yuzden boguk bir ses olsaydi eger ses zaten duyulmazdi. Bu yuzden bogukluk gibi bir endisen olmasin. Sesi fazla actigin icin kulagin boguk algiliyor olabilir zaten hic bir zaman son seviyede bir gorusme yapamazsin cok fazla gelir hemen sesini kisarsin kistigin icin de boguk bir ses sorunu yasamazsin. Ha yani boguk mu dersen degil. Onu soyleyeyim. Ve alacaksan eger hazir kiliflari da almisken hic bekleme al derim. Ama hani icinde yine de bir kusku uyanmissa hic bulasma derim. Simdiden hayirli olsun :) [MENTION=383874]shario[/MENTION]

IELENOR

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Arkadaşlar LG G2 Google playstore dan bir şey satın almak istiyince kredi kartı istiyor ama ben Türkcell mevcut tl den düşmesini istiyorum böyle bir seçenek var mı ?