LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Beyler konu da açtım fakat yazan kimse olmadı. LG G2'nin içinde bulunan Smart World uygulamasındaki yazı tiplerinden indirdim, hepsi birbirine benziyor. Bizim başka yerden bulabileceğimiz yazı tipleri varsa paylaşabilir misiniz ?

Bunları yapanlar oluyor ama genelde yabancılar yaptığından türkçe karakterler uyuşmuyor.

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Arkadaslaar bende aldim bir tanee,ozendim size ondan :D Cok muhtesem bir cihaz,birseyde donma yaparsa ilk ben mermere atarim [MENTION=2]Troy[/MENTION]

menmoli

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende de güncelleme görünmüyor. Sanırım [MENTION=286592]menmoli[/MENTION] Kore'den almış cihazını. D802 değil F320 olsa gerek.

Hayır d-802. Türkiye

Cihazın bellek ayarlarında birkaç deşiklik ile aldım ama root ayarlarım tamamen değisti. Cihaz rototladım en bastan ama root ver gözüküp root a erişemiyorum.

Bu arada sadece 200 mb lık bir ram artışı oldu bosta kalan. 1024 dü 1024 oldu.
Pek bir deşim yok. Kamerada daha iyi gece çekimi yapılıoyr birde.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Hayır d-802. Türkiye

Cihazın bellek ayarlarında birkaç deşiklik ile aldım ama root ayarlarım tamamen değisti. Cihaz rototladım en bastan ama root ver gözüküp root a erişemiyorum.

Siz şimdi D802'ye 4.4 mü yüklediniz? Bunu nasıl yaptınız anlatır mısınız? Eğer mümkünse biz de yapalım.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Neden istemiyorsunuz bir nedeni var mi?

Gece kameradaki frame düşüklüğü rahatsız edici. Xda da bunu aştıalr aslında, hadi onu geçtim.
Telefona yandan, alttan üstten bastırınca çıtırtı sesleri geliyor.
Bir de güncelleme sıkıntısından korkuyorum, 4.4 sonrası almaz gibime geliyor, alsa da geç alır gibi. Bu zamanla oluşmuş bir önyargı aslında.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Gece kameradaki frame düşüklüğü rahatsız edici. Xda da bunu aştıalr aslında, hadi onu geçtim.
Telefona yandan, alttan üstten bastırınca çıtırtı sesleri geliyor.
Bir de güncelleme sıkıntısından korkuyorum, 4.4 sonrası almaz gibime geliyor, alsa da geç alır gibi. Bu zamanla oluşmuş bir önyargı aslında.

Yeni cihazlarda çıtırtı sesleri yok artık. O sorun halledilmiş.

Güncellemeden emin değilim. 4.4'ü vaadettiklerinden geç verdiler. 5.0 ne zaman çıkar bilinmez. Belki G3 modeli 5.0 ile çıkar. Eğer öyle olursa, G2, 5.0'ı 1 sene sonra alır. Ama o zaman da 5.0'ı geç alır diyemeyiz çünkü ne zaman çıkacağını bilemiyoruz. Ben şuanda bile 4.4'ü geç alıyor diyemem. Kaç ay oldu ki daha çıkalı? O kadar basit değil ki stabil, uyumlu yazılım çıkarmak. Üstelik 4.4 ile sistemin çalışma tarzı da değiştirildi. Tamamen yeni işletim sistemi gibi çıkarıldı. Yeni bir cihaza yeni bir sistemi aplike etmek zaman alabilir bu çok normal bence.

Kamera olayına bir şey diyemem. İlgi alanım değil çok da anlamam.

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar G2'imi uzun süredir kardeşimdeydi ben L7 kullanıyordum , 12 şubatta dogum günümde bir adet daha almayı planlıyorum cünkü kardeşim G2 bana vermicek :D ailecek bu kulube üyeyiz :D

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Yeni cihazlarda çıtırtı sesleri yok artık. O sorun halledilmiş.

Güncellemeden emin değilim. 4.4'ü vaadettiklerinden geç verdiler. 5.0 ne zaman çıkar bilinmez. Belki G3 modeli 5.0 ile çıkar. Eğer öyle olursa, G2, 5.0'ı 1 sene sonra alır. Ama o zaman da 5.0'ı geç alır diyemeyiz çünkü ne zaman çıkacağını bilemiyoruz. Ben şuanda bile 4.4'ü geç alıyor diyemem. Kaç ay oldu ki daha çıkalı? O kadar basit değil ki stabil, uyumlu yazılım çıkarmak. Üstelik 4.4 ile sistemin çalışma tarzı da değiştirildi. Tamamen yeni işletim sistemi gibi çıkarıldı. Yeni bir cihaza yeni bir sistemi aplike etmek zaman alabilir bu çok normal bence.

Kamera olayına bir şey diyemem. İlgi alanım değil çok da anlamam.

Hocam yani bilmiyorum. Daha dün Kazkistan'dan gelen dayıma G2 almaya gittik, vaz geçti. Burada kalıyor 6 ay, kullanmak için bir telefon alalım dedik. Teknosa' da çıkarttık telefonu alarmdan, görevli anlattı anlattı her şey çok iyi ama dananın kuyruğu burada koptu; Hüseyin dayım telefonu tuttu sıktı yandan, çatırdadı. Sağ üst, sağ alt, orta bölme... her yer çıtırdıyor. Z1 istemediği için almak zorunda kaldı G2 yi. Oradaki adam da sizin gibi yeni partide çıtırtı olmadığını söylemişti, rahattı içimiz. Mağazada ödeme yaptık, fişi aldık, telefonu açtık. Yine çıtırdıyordu. Çağırdık, gel kardeşim buraya. Hani çıtırdamazdı? Kem küm edince anında iade ettik, sonuçta 7 gün içinde istediğimiz gibi verebiliyoruz. Gerekçe; ayıplı mal. Para iadesi aldık. Teknosa çıkışı Samsung a götürdüm onu, 3 dakika sonra Note 3 ile çıktık oradan. Onu bunu bilmem de, seneye aynı bu şekide LG bir tane daha amiral telefon yapsa ve şu lanet olası kasa sorununu da kaldırsa harbi harbi aldırırım.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Hocam yani bilmiyorum. Daha dün Kazkistan'dan gelen dayıma G2 almaya gittik, vaz geçti. Burada kalıyor 6 ay, kullanmak için bir telefon alalım dedik. Teknosa' da çıkarttık telefonu alarmdan, görevli anlattı anlattı her şey çok iyi ama dananın kuyruğu burada koptu; Hüseyin dayım telefonu tuttu sıktı yandan, çatırdadı. Sağ üst, sağ alt, orta bölme... her yer çıtırdıyor. Z1 istemediği için almak zorunda kaldı G2 yi. Oradaki adam da sizin gibi yeni partide çıtırtı olmadığını söylemişti, rahattı içimiz. Mağazada ödeme yaptık, fişi aldık, telefonu açtık. Yine çıtırdıyordu. Çağırdık, gel kardeşim buraya. Hani çıtırdamazdı? Kem küm edince anında iade ettik, sonuçta 7 gün içinde istediğimiz gibi verebiliyoruz. Gerekçe; ayıplı mal. Para iadesi aldık. Teknosa çıkışı Samsung a götürdüm onu, 3 dakika sonra Note 3 ile çıktık oradan. Onu bunu bilmem de, seneye aynı bu şekide LG bir tane daha amiral telefon yapsa ve şu lanet olası kasa sorununu da kaldırsa harbi harbi aldırırım.

Valla şans meselesi hocam ne diyebilirim ki, benim de tanıdıklarım var G2 kullanan, 5 kişiyiz ve 5 cihazdan sadece benimki çıtırdıyor. O da benim şanssızlığım. G2'den başka alternatif düşünmediğim için sizin gibi iade edemedim. Servise de göndermek istemedim. Taktım silikon kılıfı ne çıtırdıyor ne yamuluyor. Taş gibi oldu. =)

zaten bunun bir sorun olmadığını öğrendim. Ondan beridir içim rahat. Arka kapak aslında açılabiliyor ama tırnak yuvası koymamışlar açmayalım diye çünkü batarya standart batarya değil, açarsak arızaya sebebiyet verebiliriz.

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Çıtırdama sesi arka kapagı kapatmak için kullanılan yapışkan malzemenin kalitesizliği veya yanlış veya eksik kullanılmasındandır. yoksa bu ses olayı olmaz . zaten kasadan anlıyan sadece arka kapaktan geldiğini anlar ve sonuc dediğim gibidir

IELENOR

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Real racing 3 inmiyor hersey iniyor birtek rc3 inmiyor %3.9da kaliyor

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
O ses olayi telefonu kivirmaya calisinca oluyor ki manyak deilim kivirayim :) cokta buyutulcek birsey degil.

IELENOR

Asistan
Reaksiyon puanı
17

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Hayirli olsun sizde rc 3 iniyor mu ? Hocam

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadasim. %3.9 da kaldi
Indirecektim aslindada gozum kesmedi,ama sanirim buyuk bir optimizasyon sorunu var rr3de,diger uygulamalarda yag gibi kendisi,ilerki gunlerde bi problrmle karsilsacagimi ssnmiyorum,alinabilir cihazlarin basinda.

IELENOR

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Indirecektim aslindada gozum kesmedi,ama sanirim buyuk bir optimizasyon sorunu var rr3de,diger uygulamalarda yag gibi kendisi,ilerki gunlerde bi problrmle karsilsacagimi ssnmiyorum,alinabilir cihazlarin basinda.
Hocam su an g2 den yazmaktayim real racing 3 inmiyor kac saattir %3.9da

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Şu Çatırdı Çıtırdı İşini Bir Türlü Anlamış Değilim Telefondan Çatırdı Geliyormuş Eeee Sert Plastik Bu Normaldir

Eşimin HTC Desire 500'üde Aynı GM Discovery'de Aynı IPhone 5'tede Aynı Tiz bi Çatırdı Sesi var

Bundanmı Bahsediliyor Yoksa Başka Bişeymi Anlamış Değilim . Biri Şu Sesin Videosunu Çeksin ! :)

Yani Sertleştirilmiş Plastikten Bu tip Sesler Gelmesi Normal Fiziki Yapısıda Buna Çok Müsait Telefonların .!

Bir Küsür Bir Arıza Olduğunu Düşünmüyorum , He Dersenizki Çatırdı Sesi Gelen Telefon 1 Ay Sonra İnfilak Etti O Zaman Anlarım.

Yok Fotoğraf Çekiyor Odaklanması 1 ms daha uzun Yok Noise Oluşuyor yok Gece Çekimi iyi Değil (Sanki Her Gece Elde Kamera Dolanıyoz) Yok Hoparlör 128 Kbit Ses (Herkes DJ Sanki ) vermiyor . Ayrıntılara Bakarmısınız

Gitgide Paranoya Oluşuyor Bizde . ! :)

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şu Çatırdı Çıtırdı İşini Bir Türlü Anlamış Değilim Telefondan Çatırdı Geliyormuş Eeee Sert Plastik Bu Normaldir

Eşimin HTC Desire 500'üde Aynı GM Discovery'de Aynı IPhone 5'tede Aynı Tiz bi Çatırdı Sesi var

Bundanmı Bahsediliyor Yoksa Başka Bişeymi Anlamış Değilim . Biri Şu Sesin Videosunu Çeksin ! :)

Yani Sertleştirilmiş Plastikten Bu tip Sesler Gelmesi Normal Fiziki Yapısıda Buna Çok Müsait Telefonların .!

Bir Küsür Bir Arıza Olduğunu Düşünmüyorum , He Dersenizki Çatırdı Sesi Gelen Telefon 1 Ay Sonra İnfilak Etti O Zaman Anlarım.

Yok Fotoğraf Çekiyor Odaklanması 1 ms daha uzun Yok Noise Oluşuyor yok Gece Çekimi iyi Değil (Sanki Her Gece Elde Kamera Dolanıyoz) Yok Hoparlör 128 Kbit Ses (Herkes DJ Sanki ) vermiyor . Ayrıntılara Bakarmısınız

Hay yaşa kardeşim. Bu çatırdama olayı sanki çok büyük bir olaymış gibi sürekli gündemde :P Telefonu sıkmazsanız çatırtıyı duymazsınız bu kadar basit. Ha bu ses beni huzursuz ediyor derseniz telefonu almazsınız bu da bu kadar basit.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226

Amacım buraya gelip millete taş atmak değil ama bakın ben yine de göstereyim. Sizin için sitedeki arkadaşımızın incelemesini izledim az önce. 4:20 den itibaren izleyin.

[video=youtube;7ugskc7EbgE]http://www.youtube.com/watch?v=7ugskc7EbgE[/video]

Ben telefonlara eşit yaklaşan biriyim arkadaş sorduğu için cevapladım. Sizler de artık telefonu aklamaya çalışmaktan vazgeçin lüften. Neyse o.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Amacım buraya gelip millete taş atmak değil ama bakın ben yine de göstereyim. Sizin için sitedeki arkadaşımızın incelemesini izledim az önce. 4:20 den itibaren izleyin.

Ben telefonlara eşit yaklaşan biriyim arkadaş sorduğu için cevapladım. Sizler de artık telefonu aklamaya çalışmaktan vazgeçin lüften. Neyse o.

Bnde oyle birdey olmuyor. Arkadaslarlar telefonu boylemi kullaniyorda sesten bu kadar rahatsizlar anlamiyorum.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

Hocam çatırtıyı inkar etmiyoruz. Benim telefon belki piyasanın en çok çatırdayan G2'sidir. Telefonu bükünce sanki camı fırlayacakmışçasına oynuyor kasa. Ama telefonla polemiğe girmeye gerek yok. Kılıfına taktım taş gibi kullanıyorum. Ne çatırtı var artık ne de oynama var.
Siz taş atmıyorsunuz ama bu tarz şeyleri sorun olarak gösterip telefona çamur atan o kadar çok kişi var ki bu forumda, G2 kullanıcılarının sabrı tükenmiş durumda. Haliyle size patlıyorlar.

Biri çıkıyor .flac dosyalarını adam gibi oynatamıyor diyor. Sanki piyasada dinlediği bütün müzikler .flac, dersin ki adam anasının karnında .flac formatıyla doğmuş.
Biri çıkıyor 1080p 60fps ayarına alınca vasat video çekiyor diyor. Zaten piyasada tek 1080p 60fps video ayarı olan telefon bu. Çekse de çekmese de bir şey kaybetmiyor. Senin telefonunda o ayar bile yok kalkmış çamur atıyorsun.
Biri çıkıyor hoparlörü boomsound değil. Tek hoparlör var diyor. sanki düğün salonunda müziği telefonundan dinletiyor. G2 hoparlörü bile kulağı rahatsız ediyor sessiz ortamda. kalabalık ortamda zaten hoparlör kullanmak abes olur. bi zahmet kulaklık tak.
Neyse işte böyle abuk subuk bahaneler öne sürerek telefona çamur atanları gördükçe insan sinirlenip zamanla patlıyor.

Telefonla gereksiz polemiklere girmeye gerek yok. Teknolojiden zevk almaya bakalım. Saygılar..

sagyurek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende baktım telefona herhangi bir çatırdama yok bayada sıktım millet çatırdamasın diye uğraşır bende iyice sıkıp nerdeyse kırarcasına çatırdar belki dedim olmadı :D ya arkadaşlar herkes kapitalizmin kölesi olmuş zaten şu telefon en fazla 2 yıl sonra bana kalırsa o kadar bile sürmez çöp olacak ve neler çıkacaktır o yüzden anın tadını çıkar beğenmedinmi alma beğendiysen koy cebine benim gibi bir adam lg para verdiyse şahsım adına ürünü olmuştur ben ilk aldığımda lg mi aldın diyolardı manyakmısın oglum falan dıyolardı kımseyı sallamadım takmadım telefonda halada çok hoşuma gidiyo o yüzden sallayın iyisini kötüsünü ;)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Hayır d-802. Türkiye

Bana telefonun yazılım ve donanım bilgilerini ekran görüntüsü alıp yollar mısın dostum?

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
[MENTION=350013]memogoren[/MENTION] Arkadaşım Paylaştığın Videoyu izledim ama Yine bir Kusur Olduğunu Düşünmüyorum

Ayrıca Video İncelemesi Yapan Arkadaşda Ayrı bi Güldürdü Beni
Ara Kapaktaki Sertifikasyon Logoları için Mide Bulandırıcı Diye iddaalı bir Sözde Etti ! :)
Diyorki Kasa Kalitesi Pek Tatmin Etmedi Beni HTC One Gibi Alüminyum Yekpare Kasa Olsaydı :)

Bende Diyorumki . Eğer Bu Telefon HTC One gibi Alüminyum Yekpare Kasa Olsaydı Bu Donanım Özellikleriyle Bu Fiyata Alabilirmiydin ! :) Yani Biraz Mantık Bazı Şeylerin Açıklamasını Veriyor

Ayrıca Kasanın S4 Kadar Dandik Olmadığında Hem Fikirizdir Umarım .!

Ben İlk Defa Bir LG Telefon aldım Hakkınıda Sonuna Kadar Verdiğini Düşünüyorum İlk Defa Bu Marka Kullandığım için Bir Marka Fanatiği Olduğumu Düşünme Bundan Önceki Telefonum Xperia ION 'du Ondan Önceki HTC Sense

Çatırdama Sesine Hiç Takılmadım açıkçası Bir hata Olduğunu Düşünmüyorum Yapısı itibariyle Çatırdı Sesi Normaldir Diye Tekrarlıyorum...

Seni İkna Gibi Bir Çalışma Gayretim Yok Ama Bu Telefonu Bu Özellikleriyle Bu Fiyata Herkes Alsın Kullansın İsterim Gerçekten Çok Güzel Bir Telefon. Ayrıca Rakip Firmalarıda Bu Durumdan Ders Çıkartıp Fiyat Politikalarını Gözden Geçirirler Belki .!

Bu Tüketicinin Yararınadır.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Hocam real racing de yardımcı olur musun ?

Bilgim olmadığı için bir şey demedim. Telefonu fabrika ayarlarına çevirmekten başka bir şey aklıma gelmiyor. Bana sorarsan ben RR3 tavsiye etmiyorum. Oyunda sorunlar var. Kasmalar oluyor. Onun yerine most wanted tavsiye edebilirim.

IELENOR

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Bilgim olmadığı için bir şey demedim. Telefonu fabrika ayarlarına çevirmekten başka bir şey aklıma gelmiyor. Bana sorarsan ben RR3 tavsiye etmiyorum. Oyunda sorunlar var. Kasmalar oluyor. Onun yerine most wanted tavsiye edebilirim.
Hocam herşey iniyor sadece rrc3 inmiyor?

solak17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bi tik daha ileriye taşıyalım olayi,ff6,hizli ve ofkeli6 yani ben cok begendim ama parali bi oyun parasizda yapilabiliyor lakin zaman istiyor ben tlfdan oyun oynamam sadece bu oyunu oynarim.