Elusive
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 260
Orada geç kaldılar. Güya 2 hafta önce başlayacaktı.
Aa ilk defa lg'ye yönelik olumsuz eleştiri yaptın

Orada geç kaldılar. Güya 2 hafta önce başlayacaktı.
Aa ilk defa lg'ye yönelik olumsuz eleştiri yaptınKıyamet yaklaşıyor :mrgreen:
Biz fanboy değiliz ki. Ben ilk aldığımda dedim, güncelleme alır, verirler dedim. Vermezlerse o zaman konuşurum dedim.ama bana güncelleme lazım değil. Hem kamera iyileştirmesi verdiler. Şimdilik yeterli. Zaten stabil ve hızlı bir cihaz. Güncelleme ihtiyacın yok ki.
Bazı konularda ön kamera vasat diyordum mesela o düzeltildi. Artık mp'ini hakediyor. Hatta bence 3mp bile denebilir.![]()
kamera iyileştirmesi derken güncellememi geldi ?Biz fanboy değiliz ki. Ben ilk aldığımda dedim, güncelleme alır, verirler dedim. Vermezlerse o zaman konuşurum dedim.ama bana güncelleme lazım değil. Hem kamera iyileştirmesi verdiler. Şimdilik yeterli. Zaten stabil ve hızlı bir cihaz. Güncelleme ihtiyacın yok ki.
Bazı konularda ön kamera vasat diyordum mesela o düzeltildi. Artık mp'ini hakediyor. Hatta bence 3mp bile denebilir.![]()
ben nıye hiç memnun değilim sestenbende çoook memnunum G2 kullanıcısı olarak. özellikle telefondan bir şey dinlemeye bayılıyorum. yüksek ses çözünürlüğü bu olsa gerek![]()
rom işine hiç girmeyim şimdiGüncelleme henüz Türkiye'ye gelmedi galiba. Benim cihaz rootlu olduğundan göremiyorum. Almanya romunu yükledim pc'den. Bir çok ülkeye geldi. Şuan Türkiye V10B sürüm kullanıyor. Yenisi V10E. İndirip flaşlayabilirsiniz. Sorunsuz ve hatasız denebilir.
Ses olayı bence çok iyi. Tek hoparlörle bile çift hoparlör sesi veriyor. Üstelik yükseltme ayarı da yapmadım. O küçük deliğe çift hoparlör koymuşlar gibi geliyor bana.![]()
rom işine hiç girmeyim şimdiSıkıntı şu ben dans ediyorum üniversitenin spor salonuna gidiyorum pratik yapmak için 2+1de müzik çalıyorum ama arkadaşımın telefonu(nokia 5800) daha çok ses çıkartıyor benimkine göre bunu arttıramazmıyız?
Quick windowun orjinalini almadım arada kılıfı kapatmasam bile saat çıkıyor ekranda,kılıf takılı haldeyken saat gözükmemesini tuş kilidi yapmadan sağlaya bilirmiyiz acaba
![]()
4.4 güncellemesi başlamış Güney Kore'de 637 mb imiş güncelleme.
![]()
Ben güncellemeyi şuanda yüklüyorum. Telofonum rootlu ve Türkiye romu kurulu.Bu kesik ilk defa lg den bukadar hızlı güncelleme gördüm.
Hocam giç güncelleme gelmese bile bu performans bizi 3 yıl götürürBiz fanboy değiliz ki. Ben ilk aldığımda dedim, güncelleme alır, verirler dedim. Vermezlerse o zaman konuşurum dedim.ama bana güncelleme lazım değil. Hem kamera iyileştirmesi verdiler. Şimdilik yeterli. Zaten stabil ve hızlı bir cihaz. Güncelleme ihtiyacın yok ki.
Bu ne güncellemesi?
Benim cihaza neden gelmedi TR güncellemesi olduğundan emin misiniz?Bu ne güncellemesi?
Benim cihaza neden gelmedi TR güncellemesi olduğundan emin misiniz?
![]()
4.4 güncellemesi başlamış Güney Kore'de 637 mb imiş güncelleme.
2014 ün ilk çeyreği diye söylentiler cıkıyordu ama ıyı 4.4 le cok daha ıyı bır telefon olmasını ümit ediyorum Kamerasının geç odaklaması,daha az ram yemesi,4.4 ile daha hızlı olması vs vs...
Umarım öyle olur çünkü ne kadar istemesem de alacağım bu telefonu büyük ihtimal.
Umarım öyle olur çünkü ne kadar istemesem de alacağım bu telefonu büyük ihtimal.
Hayırdır Z2 falan diyordun ne ara g2 oldu?![]()
az önce telefonu 1 metre yüksekten mermere düşürdüm. bişey olmadıtwitter'da paylaştım. benim gibi birisi de düşürmüş ama sonuç felaket olmuş.