LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Aa ilk defa lg'ye yönelik olumsuz eleştiri yaptın :D Kıyamet yaklaşıyor :mrgreen:

Biz fanboy değiliz ki. Ben ilk aldığımda dedim, güncelleme alır, verirler dedim. Vermezlerse o zaman konuşurum dedim. :D ama bana güncelleme lazım değil. Hem kamera iyileştirmesi verdiler. Şimdilik yeterli. Zaten stabil ve hızlı bir cihaz. Güncelleme ihtiyacın yok ki.
Bazı konularda ön kamera vasat diyordum mesela o düzeltildi. Artık mp'ini hakediyor. Hatta bence 3mp bile denebilir. :D

sagyurek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biz fanboy değiliz ki. Ben ilk aldığımda dedim, güncelleme alır, verirler dedim. Vermezlerse o zaman konuşurum dedim. :D ama bana güncelleme lazım değil. Hem kamera iyileştirmesi verdiler. Şimdilik yeterli. Zaten stabil ve hızlı bir cihaz. Güncelleme ihtiyacın yok ki.
Bazı konularda ön kamera vasat diyordum mesela o düzeltildi. Artık mp'ini hakediyor. Hatta bence 3mp bile denebilir. :D

Adam kullandığı ürünün hakkını sonuna kadar veriyo öyle yokk hemen pes etmek :D

ibretix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kamera iyileştirmesi derken güncellememi geldi ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bende çoook memnunum G2 kullanıcısı olarak. özellikle telefondan bir şey dinlemeye bayılıyorum. yüksek ses çözünürlüğü bu olsa gerek :D
ben nıye hiç memnun değilim sesten :(

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Güncelleme henüz Türkiye'ye gelmedi galiba. Benim cihaz rootlu olduğundan göremiyorum. Almanya romunu yükledim pc'den. Bir çok ülkeye geldi. Şuan Türkiye V10B sürüm kullanıyor. Yenisi V10E. İndirip flaşlayabilirsiniz. Sorunsuz ve hatasız denebilir.
Ses olayı bence çok iyi. Tek hoparlörle bile çift hoparlör sesi veriyor. Üstelik yükseltme ayarı da yapmadım. O küçük deliğe çift hoparlör koymuşlar gibi geliyor bana. :D

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ocak ayında güncelleme gelecektir 4.4 , tam tarih saat yakında söylerim

ibretix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güncelleme henüz Türkiye'ye gelmedi galiba. Benim cihaz rootlu olduğundan göremiyorum. Almanya romunu yükledim pc'den. Bir çok ülkeye geldi. Şuan Türkiye V10B sürüm kullanıyor. Yenisi V10E. İndirip flaşlayabilirsiniz. Sorunsuz ve hatasız denebilir.
Ses olayı bence çok iyi. Tek hoparlörle bile çift hoparlör sesi veriyor. Üstelik yükseltme ayarı da yapmadım. O küçük deliğe çift hoparlör koymuşlar gibi geliyor bana. :D
rom işine hiç girmeyim şimdi :D Sıkıntı şu ben dans ediyorum üniversitenin spor salonuna gidiyorum pratik yapmak için 2+1de müzik çalıyorum ama arkadaşımın telefonu(nokia 5800) daha çok ses çıkartıyor benimkine göre bunu arttıramazmıyız?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
rom işine hiç girmeyim şimdi :D Sıkıntı şu ben dans ediyorum üniversitenin spor salonuna gidiyorum pratik yapmak için 2+1de müzik çalıyorum ama arkadaşımın telefonu(nokia 5800) daha çok ses çıkartıyor benimkine göre bunu arttıramazmıyız?

Root yaparak arttırırsın ama o sesi kaldıracak kaliteli ses sistemi kullanmalısın. :D

menmoli

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1387882579_wUxWzXrh_-1555168610.jpg

4.4 güncellemesi başlamış Güney Kore'de 637 mb imiş güncelleme.

Ben güncellemeyi şuanda yüklüyorum. Telofonum rootlu ve Türkiye romu kurulu. :) Bu kesik ilk defa lg den bukadar hızlı güncelleme gördüm.

IELENOR

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Hocam giç güncelleme gelmese bile bu performans bizi 3 yıl götürür :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bende de güncelleme görünmüyor. Sanırım [MENTION=286592]menmoli[/MENTION] Kore'den almış cihazını. D802 değil F320 olsa gerek.

kamilsen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kamera iyileştirmesi resmi mi? Bana herhangi bir güncelleme gelmedi de. .. ya da nasıl y as yapılması gerekiyorsa yardımcı olursanız sevinirim.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
İngiltere rom kurulumunda nasıl kurulacağı anlatılıyor. Sadece ingiltere romu yerine almanya V10E romunu indirin.

yigott

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1387882579_wUxWzXrh_-1555168610.jpg

4.4 güncellemesi başlamış Güney Kore'de 637 mb imiş güncelleme.

2014 ün ilk çeyreği diye söylentiler cıkıyordu ama ıyı 4.4 le cok daha ıyı bır telefon olmasını ümit ediyorum Kamerasının geç odaklaması,daha az ram yemesi,4.4 ile daha hızlı olması vs vs...

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
2014 ün ilk çeyreği diye söylentiler cıkıyordu ama ıyı 4.4 le cok daha ıyı bır telefon olmasını ümit ediyorum Kamerasının geç odaklaması,daha az ram yemesi,4.4 ile daha hızlı olması vs vs...

Umarım öyle olur çünkü ne kadar istemesem de alacağım bu telefonu büyük ihtimal.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Kamera odaklanması hızlandırıldı.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
az önce telefonu 1 metre yüksekten mermere düşürdüm. bişey olmadı :D twitter'da paylaştım. benim gibi birisi de düşürmüş ama sonuç felaket olmuş.

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler konu da açtım fakat yazan kimse olmadı. LG G2'nin içinde bulunan Smart World uygulamasındaki yazı tiplerinden indirdim, hepsi birbirine benziyor. Bizim başka yerden bulabileceğimiz yazı tipleri varsa paylaşabilir misiniz ?