LG G2 Kullanıcıları Kulübü

felixsus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cihaz beklenildiği kadar satmadı belki o yüzdendir.

Cıhazın ucuz olması satılmıyor olması anlamına mı gelıyor ?
Ayrıca fırmanın bır satıs stratejısı olamaz mı yada urunun kendınden bahsettırmesı ıcın fıyatın bıraz asagıya cekılıp alım gucune hıtap etmesı satılmadıgından mı kaynaklanıyor

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Iyıde adam ucuz oldugu ıcın satılmıyor demıyor kı, az satılmıs o yuzden fıyat düsüyordur belkı dıyor. 1600 lerden gırdı sımdı 1200 kusurlerden sözedılıyor yanı mantıksız bır yaklasım degıl

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Herkese selam
1 aydır kullanıyorum ve çok memnunum. Bundan öncesinde 1 hafta s4 kullandım. içime sinmedi ve bir de G2 deniyeyim dedim. :) doğrusu s4 gözümden düştü. herşeyden önce batarya performansı çok iyi G2'nin. almayı düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum. skype vb. programlar ile görüntülü konuşmayı denedim çok başarılı. kulaklıkları da gayet güzel. konuşma sırasında ses çok temiz değil doğru. ama sesi hafif kısınca çok temiz oluyor konuşma. herhangi bir takılma ve yavaşlama yok. oyun da oynuyorum. wi-fi ile skype açıkken 1 günden fazla dayanıyor. tabi arada bir konuşur yada yazışırsanız. ama hiç elinizden düşürmezseniz ve sürekli vidyo ve oyun açarsanız size telefon değil araba bataryası lazım olur. :) telefon konusunda xperia z1 ile bunun arasında kalmıştım. z1 çukulata paketine benziyordu daha çok o yüzden G2 aldım. herkese tavsiye ediyorum

lgg2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler 1 aya yakın oldu alalı acaba demiştim s4 mü g2 mi? benim kullanışım watsapp face twit elimden nerdeyse düşmüyor eğer ki çok grafiği yüksek oyun oynamazsam şarjı olağan üstü. ortalama sabah 7 de çıkarıyorum gece 2 gıbı daha 20 lerde şarjı.tabi oyun oynarsanız hangı telefonu alırsanız alın şarjı biter. kamera gerçekten olağan üstü ışıklı ışıksız performansı mükemmler modlarına zaten değinmiyorum bile. ekran olarak ve şarj olarak s4 e bin basar. hız noktasına gelelim bundan önce s3 vardı eğer ona bu uygulamaları yukleseydim format atmak zorunda kalırdım. gram kasma yok. tabı sıkıntılı durumlarıda var sd kartı yok batarya değişmiyor.eğer ki diyosanız ben oyun uygulama manyağıyım alın 32 gb olanını gerçekten pişman olmayacaksınız. Isınma problemi desen neredeyse yok ağır oyunlar dışında

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Orijinal quick window kullanan varmi? Bir de kristal ekran koruyucu gordum bir sitede. Ne kadar iyidir bu fikri olan varmidir acaba?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Kullanisli olup olmadigini merak ediyorum :)

Oldukça kullanışlı. Hem çok güzel saat tasarımları var, hem hava durumu widget'ı var, hem aramaları kolayca yanıtlayabiliyorsunuz, hem de müzik çalar widget'ı var. Öyle ki bazen keşke kilidi burdan girsem de telefonu bu küçük ekranda kullansam diyebilirsiniz. =) Ben oldukça beğendim.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Oldukça kullanışlı. Hem çok güzel saat tasarımları var, hem hava durumu widget'ı var, hem aramaları kolayca yanıtlayabiliyorsunuz, hem de müzik çalar widget'ı var. Öyle ki bazen keşke kilidi burdan girsem de telefonu bu küçük ekranda kullansam diyebilirsiniz. =) Ben oldukça beğendim.

Koca izmirde bulamiyorum. Mecbur siparisle getircez. Tesekkur ederim ilgine :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben s3 kullanicisiydim bu hafta g2yi aldim gercekten muhtesem. bence tereddut etmeden almak isteyen alsin s4 ten kalite olarak cok ustun... saygilar

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
20 lira cok degil ya. Aliyorum o zaman bende :)

mucho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
soyle bir haber var ama dogrulugu konusunda bir fikrim yok. Eger haber dogruysa ocak sonunda bizde 4.4u gormus oluruz sanirim.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
soyle bir haber var ama dogrulugu konusunda bir fikrim yok. Eger haber dogruysa ocak sonunda bizde 4.4u gormus oluruz sanirim.

Zaten mart sonu haberleri en geç ihtimal. Yani cihazlarını gsm operatörlerinden alanlar için o da. Çünkü gsm operatörleri sattıkları telefona kendi yazılımlarını gömüyorlar satmadan önce ve bu yazılımların testlerini yapıyorlar. O yüzden onlar güncellemeyi daha geç veriyor. Yani en son güncelleme alan G2 kullanıcısı mart sonunda alacak. Bizler ocak ayında alırız büyük ihtimalle. Zaten herhangi bir ülkede yayınlanması yeterli. İndirip telefona flaşlayacağız direkt.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bir sorum olacak bende Lg G2 almak istiyorum ama şuan param yok maddi durumda sıkışık yazın çalışıp satın alcam telefonuda yazın sonuna kadar 32gb lıgın sıfırı kalır mı? Lg üretimi durdururmu ki ya çok endiişeliyim yaza telin sıfırını bulamam diye

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaşlar bir sorum olacak bende Lg G2 almak istiyorum ama şuan param yok maddi durumda sıkışık yazın çalışıp satın alcam telefonuda yazın sonuna kadar 32gb lıgın sıfırı kalır mı? Lg üretimi durdururmu ki ya çok endiişeliyim yaza telin sıfırını bulamam diye

Kardeşim yaz ola hayır ola. O zamana kim bilir neler çıkar. Ayrıca sıfırını da bulursun. Üstelik 1200liraya falan alırsın 32liği.

sagyurek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şahsen ben telefondan hala memnunum ama bazı sorunları sık sık yaşamaya başlıyorum yavaş yavaş öncelikle arkadaki ekran açma tuşuna bastığımda ekran açılıyo 1 saniye sonra kendi kapanıyo yine açıyorum yine kendi kendine kapanıyo ard arda 5 kereden sonra ekran açılıp duruyo ekrana çift vurduğumda çoğu zaman açılmıyo yazılımda sorun var geçen telefon çaldı açtım konuştum kapatacam bi baktım ekran karanlık olmuş ne açabiliyorum teli ne kapatabiliyorum 4 dk sonra kendine geldi cihaz 3g şebekesinin çekmeme olayını saymıyorum bile sürekli 2g ile bağlantı yapıyorum çok lazım olursa 3g açıyorum açıkcası biraz lg den soğudum :(

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Şahsen ben telefondan hala memnunum ama bazı sorunları sık sık yaşamaya başlıyorum yavaş yavaş öncelikle arkadaki ekran açma tuşuna bastığımda ekran açılıyo 1 saniye sonra kendi kapanıyo yine açıyorum yine kendi kendine kapanıyo ard arda 5 kereden sonra ekran açılıp duruyo ekrana çift vurduğumda çoğu zaman açılmıyo yazılımda sorun var geçen telefon çaldı açtım konuştum kapatacam bi baktım ekran karanlık olmuş ne açabiliyorum teli ne kapatabiliyorum 4 dk sonra kendine geldi cihaz 3g şebekesinin çekmeme olayını saymıyorum bile sürekli 2g ile bağlantı yapıyorum çok lazım olursa 3g açıyorum açıkcası biraz lg den soğudum :(

Defalarca acmana ragmen arka tustan acilmamasinin sebebi sensorun ustunu kapatman olabilir. Benmde basima geldi megersem sensorun ustunu kapatiyormusum.

sagyurek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok hocam sensörle alakası yok bu durumun açtığım zaman sensörün üstü açık daha önce yaşamadım bu sorunu şimdilerde başlıyo bu sorunlar malesef

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Valla ben boyle birseyle karsilasmadim. B4nm tek sikintimda sensorler biraz daha hizli algilayabilirdi. Telefonu kulagimdan cektigimde siyah ekran oluor. Snra ekran kilidine girior falan. Bunlarda yazilimla duzelir diye dusunuorm.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
nasıl yetmiyor adamlar adreno 360 grafik ekran koymuş en iyi oyunlar bile durduramıyor onu şu an lg g2 deki işlemci hızı hiçbirinde yok 2.2 ghz 4 çekirdek snagdragon 800 daha iyi yok z1 le bile kafa kafaya gidiyorlar sen bencmark testlerine bak öle söyle

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ben de arada yaşıyorum ama rahatsız etmiyor. Genelde sensöre elim yakınken yaşıyorum. Knock on sorunsuz çalışıyor. 3g sorunsuz. Telefon görüşmeleri sorunsuz. Sensörlerle ilgili sıkıntım yok. İnşallah da olmaz. Sadece ufak tefek laglar var. V10E kuracağım birazdan.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Güncellemeden önce bi test yapayım dedim.

muguneje.jpg
8uja3equ.jpg

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Stabilite güncellemesi diyorlar bakalım. Ne kadar güncellenmiş test edicem. =)

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Nerden indiriyorsun. Hic soylemiyorsun cok ayip