LG G2 Kullanıcıları Kulübü

kamilsen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
nexus dışındaki cihazlardan bahsediyorum zaten ilk diye nexusla ne alakası var şimdi bende htc one var gayet mutluyum dostum htc one için 2 ay kaldı 4.4 almasına sen hiç yorma kafanı. Sense arayüzü bir ayrıcalıktır aliminyum olayına hiç girmiyorum bile. LG dediğin marka önce piyasadan çekilcez dediler sonra çark ettiler çekilmiyoruz dediler önce aralık ayında 4.4 gelecek dediler millete okuttular telefonu şimdi mart diyorlar ya buzdolabı yapan firmadan ne beklersin zaten. amiral gemisi ddikleri telefon 3 ay sonra balıkçı teknesi olacak haberiniz yok. LG klasik politikası bu.

Arkadaşın sorununu ben çözdüm sanırım. Bu arkadaş yüzyılın telefonu diye gitmiş htc one almış. Kısa bir süre sonra her yönüyle kendi telefonundan üstün olan g2 çıkınca zoruna gidiyor ve bunu kabullenemiyor : ) Hayranlığını gizleyemedigi için de gelip bu forumlarda yazıyor. Bu arkadaşın asıl derdi bizi değil kendini ikna etmek. Biri çıkıp da "haklısın birader htc daha iyi" dese rahatlayacak adam :) emin olun htc'nin forumlarini dahi bu kadar takip etmiyordur. Ama güzel kardeşim istersen sırf sevabına g2 mi seninle değişebilirim. Insanlık ölmedi daha : )

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Ha deyip yüklemeyin telefon bozulur felan :) bilen biri elinde g2 varsa deneyip size yazsın.

lg-g2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sa arkadaslar

Bende Lg G2 kullaniyorum ama bir skntim var. Telefonun ekran kilidini girdikten sonra telefon kendini kapatip aciyor(LG Logosu felan cikiyor sadece pin sormuyor) bu kilit acisimda gerceklesiyor acaba bir yerimi aktif ettim yanlislikla ? Yardimci olursaniz sevinirim.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Sa arkadaslar

Bende Lg G2 kullaniyorum ama bir skntim var. Telefonun ekran kilidini girdikten sonra telefon kendini kapatip aciyor(LG Logosu felan cikiyor sadece pin sormuyor) bu kilit acisimda gerceklesiyor acaba bir yerimi aktif ettim yanlislikla ? Yardimci olursaniz sevinirim.

Yok dostum. Fabrika ayarlarına çevirin cihazı. Eğer yine yaparsa servise götürün.

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar içinizde bazı arkadaşlar eleştirilmeyi kabullenemiyor,ben hTC one kullanıyorum,buyrun bizim foruma hTC one kulubü her bireye açıktır,one hakkında yorumunuz,eleştiriniz varsa buyrun paylaşın bizde bilgi sahibi olalım,ama o içinizde bazı kendini kaybetmiş arkadaşlar için bir kez daha söylüyorum,
inadına
''forever hTC one red''..

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bundan bize ne kardeşim? Ben sana diyorum ki, G2 kullanmıyorsan, sağdan soldan, kulaktan duyma haberlerle gelip burada konuşmayacaksın! Güle güle kullan telefonunu... geldik One sayfasına yorumumuzu yazdık, tepkinizi gördük.. Evet her bireye açıksınız maşallah.. =)
"Forever LG G2 Beyaz" =)

Spy.94

Asistan
Reaksiyon puanı
2
LG G2 alacağım için arada kaplar için falan araştırma yapıyorum derken bu süper şeyleri buldum :D Hepsiburada'da 50TL'ya satılıyor.
Telefon_3010307.jpg

Telefon_3010281.jpg

Telefon_3010282.jpg

http://www.hepsiburada.com/liste/de..._371967_16102%7d%2f851_dp%3d%7barka20kapak%7d

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Hayırlı olsun şimdiden. Şeffaf silikon kılıflar var. Hem yanları tırtıklı olduğu için sağlam tutuş sağlıyor, hem fazla kabalaştırmıyor hem de telefonu aynı bu şekilde tam koruyor. =)
Üstelik 10TL'ye tüm aksesuarcılarda bulabilirsin. =)

Spy.94

Asistan
Reaksiyon puanı
2

deaw

Asistan
Reaksiyon puanı
10
kardeşim S4 de 2600 mah lik bir pil lg de 3000 mah lik bi pil kullanılıyor.Rkran olarak S4 lg den %2 daha keskin ve parlak

deaw

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Kardeşim şöyle bir site var http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-I9500-Galaxy-S4-vs-LG-G2 burda çok akıllı bir karşılaştırma yapıyor bir bak bence birde http://www.anandtech.com/bench/product/822?vs=992 burdan da sentetik testlere bakabilirsin.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kardeşim şöyle bir site var http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-I9500-Galaxy-S4-vs-LG-G2 burda çok akıllı bir karşılaştırma yapıyor bir bak bence birde http://www.anandtech.com/bench/product/822?vs=992 burdan da sentetik testlere bakabilirsin.Birde S4 de kullanılan gpu (ekran kartı) andreno 320 lg g2 de andreno 330

peksimet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar uygulama güncelleme kısmından mcafee mobil security adlı uygulama geldi uygulamayı kurdum fakat uygulama açılmıyor başlangıç ekranında takılıyor bilgisi olan varmı dır?

mucho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar uygulama güncelleme kısmından mcafee mobil security adlı uygulama geldi uygulamayı kurdum fakat uygulama açılmıyor başlangıç ekranında takılıyor bilgisi olan varmı dır?

Ben de ilk kurduğumda aynı şekilde takılır gibi yaptı ama birkaç dakika içinde kendine geldi uygulama. Bende bir sıkıntı olmadı sonrasında

sagyurek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
vallaha ben kılıf falan kullanmıyorum adetimdir her telefon aldıgımda kılıf alıyorum sonra atıyorum bı koseye g2 alırken dedım bu sefer kılıf almıycam kullanmıyorum dıye sadece ekran koruyucu ıle kullanıyorum ama elımden kayacak korkusu var :D bı dusse cat gıdecek kılıf telefonu olduruyo resmen ya o kadar para verıyoruz keyıfle kullanamıyoz ne yapsak olmuyo :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya telefon krndi dendine rest atior yardim edin lutfen alali 4 gun oldu sekilli sifreyi giriyorum telefon kapanip acilior ya