LG G2 Kullanıcıları Kulübü

acmhckr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar sorunmu bilemedim açıklayabilirimisiniz.
LG G2 aldım kendi orijinal müziklerinde de benim attığım mp3 lerde de altında duran iki hoparlörden birden ses çıkmıyor.
birisinden sağdakinden kuvvetli ses geliyor. kulaklık girişi tarafındakinden ses gelmiyor veya benim algılayamadığım kadar ses geliyor. normal bir durum mu bu. elimle kapattığımda birinden hiç gelmediğini görüyorum (yani duyuyorum)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
arkadaşlar sorunmu bilemedim açıklayabilirimisiniz.
LG G2 aldım kendi orijinal müziklerinde de benim attığım mp3 lerde de altında duran iki hoparlörden birden ses çıkmıyor.
birisinden sağdakinden kuvvetli ses geliyor. kulaklık girişi tarafındakinden ses gelmiyor veya benim algılayamadığım kadar ses geliyor. normal bir durum mu bu. elimle kapattığımda birinden hiç gelmediğini görüyorum (yani duyuyorum)

Onlardan ses gelmeyeni yani jakın yanındaki mikrofon dostum. G2'de tek hoparlör var.

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bu telefonu benim gibi kullanan varmı acaba merak ediyorum hem kaskosuz hem ekranda jelatini yok hemde kılıfsız :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ya şimdi biz bu telefonu rootladık ya OTA yoluyla güncelleme alacak mıyız? Yoksa pc suite ile mi kontrol etcez?

IELENOR

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Root işi sağlıksız hatta garanti dışı bile bırakabiliyor..

IELENOR

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Kaskoyu boş iş sanıyordum önemli galiba.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bugün itibariyle bende sizden biriyim telefondan çok memnunum ısınma sorunu falan da yok kararsız kalanlara şiddetle öneririm

epzq

Doçent
Reaksiyon puanı
47
arkadaşlar size bir sorum var.Bu G2 de eve gidince ayrı mod, işe gelince ayrı mod, arabadayken ayrı mod yani bunları konumdan tanımlayıp otomatikman modlara geçiş sağlarmı.S4 te var diye biliyorum ama bunda varmı?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
arkadaşlar size bir sorum var.Bu G2 de eve gidince ayrı mod, işe gelince ayrı mod, arabadayken ayrı mod yani bunları konumdan tanımlayıp otomatikman modlara geçiş sağlarmı.S4 te var diye biliyorum ama bunda varmı?
S4'te sadece sürüş modu var, o da gelen aramaları, mesajları sesli olarak okuyor. Bahsettiğiniz şekilde konuma göre profili değiştiren bir sistem henüz icat edilmedi sanırım. Sadece Sony'lerde SmartTags denen olay var. NFC özellikli Tag aksesuarlarından satın alıp, her birine ayrı profil kaydediyorsunuz ve o Tagları belirlediğiniz ortamlara bırakıyorsunuz. O ortama gittiğinizde telefonu Tag'a yaklaştırıp o profile otomatik geçiş yapıyorsunuz.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu taglar NFC ile çalıştığından belki G2 ile de kullanılabilir. Önemli olan bu tagları satın almak.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Kameradaki sorunu tam olmasada düzelten yama çıkmış, işten anlayanlar deneyebilir.

Stock kamera ile çekilen resim
zk4x.jpg

Bu da yamadan sonraki hali
kun3.jpg

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2471900

Closed. Please Refer LG's official apk.. It has fixed everything.

Yazısını eklemişler. Bu yama nerede şimdi?

sagyurek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar LG g2 de whatsappdan gelen sesli mesajlar neye kaydediliyor bilen var mı..yada kaydediliyor mu ?

11mustafa12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LG G2'im gelmesine son 18saat 45 dakika kaldı zaman geçmiyorrrrrrrr

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
hocam nerden indiriyoruz ve telefonun hangi klasörüne atıyoruz yabancıyız biraz bu tür işlere :) siteye girdim ama hangi link programın linki bide sıkıntı çıkarırmı sizce

konu kapanmış linkler kalkmış adamım şansına küs, başka link bulursam eklerim

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
adam diyor ki lg'nin kendi apk sını yükleyin, zaten resmi olarak düzeltmişler. fakat bu resmi apk dosyasının nerde olduğunu ben de bulamadım

mucho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben bu forumdan hiçbir şey anlamıyorum. Çok karmaşık geliyor. Anlayan birisi bu foruma detaylıca konusunu açabilir mi rica etsek? =)

Bende baktim ama konuya baya uzagim pek birsey anlamadim. Ama kisisel gorusum LG'nin kisa zaman icinde resmi guncellemeyle bunu zaten saglayacagi yonunde. Ki adamlar da soylemisler resmi dosya cikti diye. Bence biraz sabredin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar yeni G2 aldım ve memnunum ancak internete 3g ile bağlandığım zaman videoları izleyemiyorum. normalde her sayfaya giriyor ama videolar yüklenmiyor. nedendir acaba bilen varmı?

mucho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4.4 Guncellemesi icin LG Kanada merkezinin aciklama yaptigi soyleniyor. Aciklamaya gore guncelleme 2014un ilk ceyreginin sonlarina dogru gelecekmis ve tum dunyaya ayni anda dagitilacakmis. Resmi aciklamayi bulamadim internette yazilanlar bu yonde. Resmi aciklamayi bulan veya konu hakkinda bilgisi olan varsa buraya paylassin lutfen.

C.A.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
4.4 lü ilk telefon htc one olacak siz kafanızı yormayın beyler. burada aralık sonu verilecek diyenler vardı onları bir görelim hele neredeler hiç sesleri solukları çıkmıyor

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
İlk 4.4'lü cihazlar Nexus 5 ve Nexus 4. Ayrıca Kore'ye özel üretilen G2'ler de 4.4 aldılar. Bir takım şartlardan dolayı dünyaya geç dağıtılıyor.
Siz de önce alın sonra konuşursunuz. Ayrıca Htc 4.4 için 90 gün süre vermişti. Her duyulan habere sazan gibi atlamayalım. Daha 4.3'ü yeni aldı HTC M7, hemen ardından 4.4 verilirse 4.3 verilmesi saçmalık olur zaten. Resmen kullanıcıyla dalga geçmektir bu. =) Hoş, güncelleme alıyorsunuz da noluyor? Yine bi M7, bi G2 etmiyor. =)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
arkadaşlar yeni G2 aldım ve memnunum ancak internete 3g ile bağlandığım zaman videoları izleyemiyorum. normalde her sayfaya giriyor ama videolar yüklenmiyor. nedendir acaba bilen varmı?

Bununla ilgili konu açıldı, LG forumunu araştırın.

C.A.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
İlk 4.4'lü cihazlar Nexus 5 ve Nexus 4. Ayrıca Kore'ye özel üretilen G2'ler de 4.4 aldılar. Bir takım şartlardan dolayı dünyaya geç dağıtılıyor.
Siz de önce alın sonra konuşursunuz. Ayrıca Htc 4.4 için 90 gün süre vermişti. Her duyulan habere sazan gibi atlamayalım. Daha 4.3'ü yeni aldı HTC M7, hemen ardından 4.4 verilirse 4.3 verilmesi saçmalık olur zaten. Resmen kullanıcıyla dalga geçmektir bu. =) Hoş, güncelleme alıyorsunuz da noluyor? Yine bi M7, bi G2 etmiyor. =)

nexus dışındaki cihazlardan bahsediyorum zaten ilk diye nexusla ne alakası var şimdi bende htc one var gayet mutluyum dostum htc one için 2 ay kaldı 4.4 almasına sen hiç yorma kafanı. Sense arayüzü bir ayrıcalıktır aliminyum olayına hiç girmiyorum bile. LG dediğin marka önce piyasadan çekilcez dediler sonra çark ettiler çekilmiyoruz dediler önce aralık ayında 4.4 gelecek dediler millete okuttular telefonu şimdi mart diyorlar ya buzdolabı yapan firmadan ne beklersin zaten. amiral gemisi ddikleri telefon 3 ay sonra balıkçı teknesi olacak haberiniz yok. LG klasik politikası bu.