LG G2 Kullanıcıları Kulübü

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Yav arkadaş aldıralım dedik koskoca tokyoda bulduramadık G2 :/

blueem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar lg e730 var değiştirmek istiyorum g2 alımmi sizce

- - - Mesaj Güncellendi - - -

lg e730 kullanıyorum değiştirmek ietiyorum g2 nasıl sizce

lg e 730 kullanıyorum g2 geçmek istiyorum ama güncelleme beni duraklatıyo sizce gün celleme düzelirmi lg de

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Evet sonunda aldım G2yi. Tek kelimeyle kusursuz:)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
20 gün önce lg g2 cihazını teknosa dan aldım. Son 3 gündür telefonda sorun var. Ekran titriyor,kayıyor,karıncalanıyor. Benden kaynaklanan hiçbir sorun yok düşürme,suyla temas etme gibi. Böyle bir sorun yaşayan var mı? Telefonu şuan kullanamıyorum,o durumda.

sagyurek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
20 gün önce lg g2 cihazını teknosa dan aldım. Son 3 gündür telefonda sorun var. Ekran titriyor,kayıyor,karıncalanıyor. Benden kaynaklanan hiçbir sorun yok düşürme,suyla temas etme gibi. Böyle bir sorun yaşayan var mı? Telefonu şuan kullanamıyorum,o durumda.

Hocam öyle bi sorun yok bende daha doğrusu sorunsuz olan hiç bi telefonda dediğin gibi sorun olmaz düşürme sıvı temasıda olmamış bence servise ver telefonu tam olarak bilmiyorum ama ayıplı mal diye 1 ay içinde direk değişim oluyosa öyle yap eğer olmuyosa servise ver

Evet sonunda aldım G2yi. Tek kelimeyle kusursuz:)

Hayırlı olsun kazasız kullan baktınmı snn 3g açıkken şebeke düşüyomu yoksa bendemi sorun var birde genel olarak nasıl memnum kaldınmı telden :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Hocam öyle bi sorun yok bende daha doğrusu sorunsuz olan hiç bi telefonda dediğin gibi sorun olmaz düşürme sıvı temasıda olmamış bence servise ver telefonu tam olarak bilmiyorum ama ayıplı mal diye 1 ay içinde direk değişim oluyosa öyle yap eğer olmuyosa servise ver

Hayırlı olsun kazasız kullan baktınmı snn 3g açıkken şebeke düşüyomu yoksa bendemi sorun var birde genel olarak nasıl memnum kaldınmı telden :)

Yok bende bir sorun olmadı. 3G ve Edge bağlantıları çok iyi. Bazen şebeke gidip geliyomuş gibi görünüyor ama kullanımı etkilemiyor. Gerçi ben şehirler arası yolculukta test ettim ilk olarak. Dağlarda çekmemesi normaldir. :)

sagyurek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam edge bende iyi çekiyo açınca şebeke durumuda iyi ama nete girince yavaş kalıyo 3g de dediğim gibi şebekeyi götürüyo ama hakkını vermek lazım şarj telefon güzel bide arkadaşlar buzdolabı markasımı o demese :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ya çevrenin yorumlarını takmaya gerek yok. Samsung fanboyları hepsi. Note 3ile dahi kapışıyor şuan babamda note 3 var, yarıştırıyoruz ve henüz note 3 geçebilmiş değil. : ))

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Şebeke götürmesi hattınla alakalı olabilir. Ben avea kullanmama rağmen sıkıntı olmadı. Bazen yavaş olabilir o hat çekimiyle alakalı bence. Bende çok hızlı 3G bağlantısı.

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
adam gibi bi kılıf bulabilseydik iyiydi :thumbdown:

telin stoğa girmesini bekle, kılıfın gelmesini bekle, yurtdışı alırsın 15-20 gün onu bekle :D

ömrümüz beklemekle geçiyor :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

telin stoğa girmesini bekle, kılıfın gelmesini bekle, yurtdışı alırsın 15-20 gün onu bekle :D

Ben aldım bugün 5 liraya şeffaf silikon kılıf, çok da güzel oldu. :D

murat8550

Asistan
Reaksiyon puanı
10

aynen ya... telefon piyasayı sildi süpürdü ne kılıf kaldı ne bişey... sipingen siyah arıyorum hiçbir yerde yok...

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
Ben aldım bugün 5 liraya şeffaf silikon kılıf, çok da güzel oldu. :D

5 liraya almışsın ama olur da düşürürsen seni korumaz o jelatin bilesin.. başka forumlarda birisi düşürmüş, şimdi yana yakıla ekran arıyor, teknosa 525 lira istemiş değişim için.. 1800 verdik aldık, max bize 100 lira daha kaçar.. en azından sorun yaşamayız diye düşünüyorum..

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
5 liraya almışsın ama olur da düşürürsen seni korumaz o jelatin bilesin.. başka forumlarda birisi düşürmüş, şimdi yana yakıla ekran arıyor, teknosa 525 lira istemiş değişim için.. 1800 verdik aldık, max bize 100 lira daha kaçar.. en azından sorun yaşamayız diye düşünüyorum..

Benim zaten kırıldı bozuldu derdim yok kasko yaptırdım ama aldığım 5 liralık kılıf gayet sert silikon tam korumalı kılıf. Düşmelerde %80 darbeyi azaltır. Ucuz olmasına bakmayın ben ucuz aldım sadece. :)

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
Benim zaten kırıldı bozuldu derdim yok kasko yaptırdım ama aldığım 5 liralık kılıf gayet sert silikon tam korumalı kılıf. Düşmelerde %80 darbeyi azaltır. Ucuz olmasına bakmayın ben ucuz aldım sadece. :)

güle güle kullan o zaman, bende buff alacağım, g2 için daha tam uyumlu bir jelatin çıkarmamışlar.. bu jelatin olayıda tam manyaklık, youtube da öyle videolar var ki, adam çekiple vuruyor, kazımaya çalışıyor telefonun ekranını, maket bıçağıyla çizmeye çalışıyor bana mısın demiyor valla :D

hayırlı olsun güle güle kullan dostum, umarım sorunsuzca kullanırız telefonları :)

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Ben de bu kulübe katılmış oldum. 32 GB Siyah :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
güle güle kullan o zaman, bende buff alacağım, g2 için daha tam uyumlu bir jelatin çıkarmamışlar.. bu jelatin olayıda tam manyaklık, youtube da öyle videolar var ki, adam çekiple vuruyor, kazımaya çalışıyor telefonun ekranını, maket bıçağıyla çizmeye çalışıyor bana mısın demiyor valla :D

hayırlı olsun güle güle kullan dostum, umarım sorunsuzca kullanırız telefonları :)

Ekran koruması da aldım ama takmayı düşünmüyorum. Bu telefonun ekranına dokunmak ayrı bir zevk arkadaş. Nasıl bir camsa artık hiçbir telefon bu hissi vermiyor. Nasıl diye sorsanız da anlatamam. İyi yani çok güzel, insanın sürekli dokunası geliyor. : )))

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bu arada 3 mikrofon yok bu cihazda. Kameranın hemen sağ üst köşesinde olması gereken mikrofon yok. Sizde de böyle mi? Kılıfın orada bir deliği var, sözde mikrofon için konulmuş ama mikrofon yok.

sagyurek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar birde bu telefonu foto rehber msj falan gibi olayları nasıl pc ye yedekliycez lg pc suite indirdim yedekle diyorum bi süre sonra telefon baglıyken baglantı koptu yedeklenemıyo dıye hata verıyo varmı itunes tarzı yedekleme programı veya başka bir program

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
arkadaşlar birde bu telefonu foto rehber msj falan gibi olayları nasıl pc ye yedekliycez lg pc suite indirdim yedekle diyorum bi süre sonra telefon baglıyken baglantı koptu yedeklenemıyo dıye hata verıyo varmı itunes tarzı yedekleme programı veya başka bir program

Bu cihazlarda yedekleme programına gerek yok. Dosyalarınızı kopyala yapıştır yöntemiyle yedekleyebilirsiniz. Rehberi ise menüsünden dışa aktar diyerek telefon belleğine rehber.vcf şeklinde yedeğini alıp bunu bilgisayara kopyalayın. Bu rehber.vcf dosyasını istediğiniz android telefonda kullanırsınız.

sagyurek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bloother o şekilde alabiliriz ama programlar falan her şeyi tek bir dosyada birleştirip istediğim zaman yüklemek istiyorum varmı bildiğin bi program öyle

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bloother o şekilde alabiliriz ama programlar falan her şeyi tek bir dosyada birleştirip istediğim zaman yüklemek istiyorum varmı bildiğin bi program öyle

Sorun bilgisayarınızda olabilir. Başka bir bilgisayarda deneyin ama ben programla alınan yedekleri tavsiye etmiyorum. Telefona format attığınızda telefonu sıfırlarsınız yedeği tekrar geri yüklediğinizde telefon yine eski haline döner. Ama sıfırlayıp tekrar temiz kurulum yapın. Sadece kullandığınız dosyaları(foto,video,mp3 vs.) yedekleyin, uygulamalarınızı sıfırdan kurup ayarlayın. Umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben bu LG G2'yi bağlayamadım PC'ye driver hatası verip duruyor var mıdır bunun bir yolu? cdc hatası mtp hatası fln. :s Pc Xp bu arada

kamilsen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu telefonu root eden oldu mu hiç aranızda? Yoksa ilk ben yapacağım ozaman :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Tuşlara alışamadım bi türlü. Yazı yazarken boşluk tuşu yerine home tuşuna çok sık basıyorum =))
Hassasiyeti azaltmalılar ya da her an gizlenebilmeli. Mesela 2 parmakla ekranı aşağı sürükleyince gizlenmeli vs.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar yeni G2 aldım ama arka kapaktan acayip bir gıcırdama geliyor. Ne yapabilirim yardımcı olur musunuz?