- Reaksiyon puanı
- 2,148
Yav arkadaş aldıralım dedik koskoca tokyoda bulduramadık G2 :/
Yav arkadaş aldıralım dedik koskoca tokyoda bulduramadık G2 :/
20 gün önce lg g2 cihazını teknosa dan aldım. Son 3 gündür telefonda sorun var. Ekran titriyor,kayıyor,karıncalanıyor. Benden kaynaklanan hiçbir sorun yok düşürme,suyla temas etme gibi. Böyle bir sorun yaşayan var mı? Telefonu şuan kullanamıyorum,o durumda.
Evet sonunda aldım G2yi. Tek kelimeyle kusursuz
Hocam öyle bi sorun yok bende daha doğrusu sorunsuz olan hiç bi telefonda dediğin gibi sorun olmaz düşürme sıvı temasıda olmamış bence servise ver telefonu tam olarak bilmiyorum ama ayıplı mal diye 1 ay içinde direk değişim oluyosa öyle yap eğer olmuyosa servise ver
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Hayırlı olsun kazasız kullan baktınmı snn 3g açıkken şebeke düşüyomu yoksa bendemi sorun var birde genel olarak nasıl memnum kaldınmı telden
adam gibi bi kılıf bulabilseydik iyiydi :thumbdown:
telin stoğa girmesini bekle, kılıfın gelmesini bekle, yurtdışı alırsın 15-20 gün onu bekle
ömrümüz beklemekle geçiyor
aynen ya... telefon piyasayı sildi süpürdü ne kılıf kaldı ne bişey... sipingen siyah arıyorum hiçbir yerde yok...adam gibi bi kılıf bulabilseydik iyiydi :thumbdown:
telin stoğa girmesini bekle, kılıfın gelmesini bekle, yurtdışı alırsın 15-20 gün onu bekle
Ben aldım bugün 5 liraya şeffaf silikon kılıf, çok da güzel oldu.
5 liraya almışsın ama olur da düşürürsen seni korumaz o jelatin bilesin.. başka forumlarda birisi düşürmüş, şimdi yana yakıla ekran arıyor, teknosa 525 lira istemiş değişim için.. 1800 verdik aldık, max bize 100 lira daha kaçar.. en azından sorun yaşamayız diye düşünüyorum..
Benim zaten kırıldı bozuldu derdim yok kasko yaptırdım ama aldığım 5 liralık kılıf gayet sert silikon tam korumalı kılıf. Düşmelerde %80 darbeyi azaltır. Ucuz olmasına bakmayın ben ucuz aldım sadece.
güle güle kullan o zaman, bende buff alacağım, g2 için daha tam uyumlu bir jelatin çıkarmamışlar.. bu jelatin olayıda tam manyaklık, youtube da öyle videolar var ki, adam çekiple vuruyor, kazımaya çalışıyor telefonun ekranını, maket bıçağıyla çizmeye çalışıyor bana mısın demiyor valla
hayırlı olsun güle güle kullan dostum, umarım sorunsuzca kullanırız telefonları
Quickwindow kılıfı bi harika dostumadam gibi bi kılıf bulabilseydik iyiydi :thumbdown:
arkadaşlar birde bu telefonu foto rehber msj falan gibi olayları nasıl pc ye yedekliycez lg pc suite indirdim yedekle diyorum bi süre sonra telefon baglıyken baglantı koptu yedeklenemıyo dıye hata verıyo varmı itunes tarzı yedekleme programı veya başka bir program
Bloother o şekilde alabiliriz ama programlar falan her şeyi tek bir dosyada birleştirip istediğim zaman yüklemek istiyorum varmı bildiğin bi program öyle